Για κάτσε ρε φίλε. Τί γινάτι? Του πρότεινε συμβόλαιο 300 μύρια και αυτός ζητούσε ακατέβατα 350... Δηλ. ρε μλκα σε έκανε μάγκα ο Ολυμπιακός και στηλώνεις τα πόδια για 50 μύρια που ήταν το πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος? Και με πας στον Πανηλειακό της Αγγλίας? Δηλ. μόνο τα λεφτά σε νοιάζαν. Ε, δεν πάθαμε και τίποτα που έφυγες. Καταρχήν έχει να παίξει μπάλλα 1,5 χρόνο και παθαίνει σοβαρή θλάση 1 φορά τον χρόνο και άλλες 4-5 φορές μικροτραυματισμούς. Τελειωμένος είναι.
προφανως ο στελιος θα ειναι χειροτερος απο αυτον τον οσκαρ και δεν μπορουσαμε να τον φερουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ωχ ορμηξε η ΟΣΦΠ... αρα δε γραφω τιποτα για το Στελιο παω για μπυρες![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γιάγια Τουρέ: Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σαν την Μπαρτσελόνα
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, ο πρώην παίκτης του και άσος της Μπαρτσελόνα πλέον, Γιάγια Τουρέ, ο οποίος συνέκρινε μάλιστα τις δύο ομάδες, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα.
Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Τον παρακολουθώ και ξέρω πως πάει από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί να πάει ψηλά στο Κύπελλο Ουέφα, ενώ στην Ελλάδα θα το κατακτήσει το Πρωτάθλημα.
Νοσταλγώ την ομάδα και τον κόσμο. Θυμάμαι μόνο τα καλά. Ευχριστώ τον κ. Κόκκαλη που με πίστεψε, δεν το ξεχνάω αυτό. Μακάρι να βρισκόμασταν ως αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν ωραία να γυρίσω στο Καραϊσκάκη. Να δω τον κόσμο από κοντά. Ίσως βέβαια επισκεφτώ την Ελλάδα για διακοπές. Θα ήθελα να τα καταφέρω»
...................................
Πολλα καλα λεει για τον Ολυμπιακο ο Τουρε...Ρε μπας και ριψνει γεφυρες επιστροφης για το μελλον;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σαλτα γαμησου και ψοφα σκυλαραπα. Κακο ψοφο σε σενα και την οικογενεια σου.
Με τον καλο λογο στο στομα θα ειμαι παντα για σενα μαλακισμενο.
παντα με τον καλο λογο Σακη....
κωλοπαιδαρας, αλλα πολυ καλος παικτης!!!!
Αγγουρια παικτης. Που ξεχνιοτανε στις Αφρικές και έπαιζε όποτε του καυλώσει. Οποτε δε γουσταρε ήτανε ή τραυματίας ή "Ο Ολυμπιακος δε φροντισε για τα χαρτια του".
Τετοιους παικτες εχουμεεεεε.....ουουουου... να φανε κι οι κοτες. Περισσότερα προσφερε ο αληστου μνήμης Ρεζιτς παρα η μαύρη πουτάνα του Σελουκ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
να παει να γαμηθει.τον εχω γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανη.συμφωνω απολυτα με τον σακη.αν ερθει ο μαλακας να ξαναφορεσει την τιμημενη φανελα σκιζω το διαρκειας μου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1. Δεν ξαναέρχεται τέτοιας αξίας παίκτης πίσω.
2. Και να ερχόταν κωλοτούμπες θα κάνατε από τη χαρά σας.
3. Διαρκείας παίρνετε γιατί είστε Ολυμπιακοί, όχι γιατί είστε αντι-Τουρεδικοί!![]()
Bookmarks