Ο Αναστοπουλος κι ο Μιχος συνετελεσαν να ερθουν καμποσα τροπαια στην ομαδα.
΅Εβλεπα με την Μεταλιστ τον πρωην παιχτη μας το Μαυροματη να σχολιαζει τον αγωνα και αναρρωτηθηκα: ρε πού τους βρισκουνε ολους αυτους τους "γαυρους";
Γεμισε ο τοπος και τα καναλια "γαυρους" "επαιοντες": Μιχος, Γκωνιας (για ονομα...) Μαυροματης (αν ειναι αυτος γαυρος εγω ειμαι Μπαοκτσης), Τσαρουχιδης (που αυτος δεν γλυφει και τα "τα λεει ολα"!!) Ξανθοπουλος και βεβαια η κορυφαια τριαδα γαυρων (τρομαρα μας) προπονητων: Αναστο, Αλεφας, Λεμονης...
Ολοι αυτοι προβαλλονται ως "παιδια του Ολυμπιακου" ετοιμοι να μας αναλυσουνε τα καλα και τα ασχημα της ομαδας στην Ευρωπη και μερικοι να μας οδηγησουνε και απο τον παγκο στη "γη της ποδοφαιρικης επαγγελιας"..
Κι εγω τους βλεπω ολους αυτου και απορω: με ολους αυτους τους ανιδεους γεμισε ο Ολυμπίακος με τροπαια και επιασε κορυφη; Ευτυχως η απαντηση που λαμβανω απο τη συνειδηση μου ειναι "οχι"....Αυτοι απλα ειναι οι ξεγανωτοι τενεκεδες που κανουνε το θορυβο ενω οι πραγματικα σοβαροι που οδηγησανε το συλλογο σε επιτυχιες απλα δεν μιλανε...
Τουλαχιστον σκεφτομενος καπως ετσι ησυχαζω....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο Αναστοπουλος κι ο Μιχος συνετελεσαν να ερθουν καμποσα τροπαια στην ομαδα.
για τους προπονητες αναφερομαι...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τον θυμάστε τον κύριο Σόλιντ; Επέστρεψε και πάλι αυτή την φορά μέσω του δικηγόρου του Λουΐ Ντιπόν. Ο δικηγόρος, λοιπόν, του Νορβηγού τεχνικού δείχνει αποφασισμένος να στριμώξει τον Ολυμπιακό με αφορμή την αποζημίωση του νυν προπονητή της Χέρενφεν. Ο Ντιπόν, λοιπόν, με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν τηρούν τις προθεσμίες καταβολής αποζημίωσης του 49χρονου προπονητή. "Οι πελάτες μου θα ήθελαν να εκφράσουν την έκπληξη τους για το γεγονός ότι ένας τόσο σημαντικός σύλλογος συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο" αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου του Τροντ Σόλιντ. Σύμφωνα με το Ντιπόν η αποζημίωση ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ και για τους τρεις προπονητές. Η Διεθνής Ομοσπονδία, πάντως με έγγραφο της καλεί τον Ολυμπιακό να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα το συγκεκριμένο θέμα. Δεν τα παρατάει με τίποτα ο Σόλιντ…
Δώστε του τα γαμημένα τα λεφτά να ησυχάσουμε από το μαλάκα επιτέλους...
mpak (14-12-08)
σωκρατη πληρωνε τις μαλακιες συο τωρα με τοι μαλακα τον ψαρα που μας κουβαλησες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ καλά κάνει ο άνθρωπος! Δεν κατάλαβα, δεν πρέπει να ζητάει τα λεφτά που δικαιούται; Ή να περιμένει να τα πάρει όποτε του κα@λώσει του Σωκράτη να τα δώσει; Το μόνο πράγμα που μου την σπάει αφάνταστα στον πρόεδρο αυτό είναι, που δεν πληρώνει παίκτες-προπονητές που διώχνει και ρεζιλευόμαστε σε όλο τον κόσμο...(βλ. Τζιοβάνι, Ριβάλντο και δεν ξέρω εγώ ποιούς άλλους).![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
iek (14-12-08)
οταν υπογραφεις συμβολαια πρεπει να τα τιμας μεχρι δεκαρας...Ειτε ειναι ο σολιντ ειτε ο φουφουτος...
Ναι παιδιά, δεν είπαμε να μην του τα δώσει. Είπαμε να του τα δώσει του μαλάκα επιτέλους να μην ξανακούσουμε το όνομα του!!!![]()
ο σολιντ καλα κανει.ο δικος μας να τα δωσει να μην διασυρομαστε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οπως το λεει ο Σταθης. Αυτα παθαινεις σωκρατακο. Και αν ο Λεμονης το ειχε παιξει πιο εξυπνα (γι' αυτο τραβαει τα παπαρια του τώρα) τα ιδια θα του πληρωνες. Σκασε και δινε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Με την υψηλή παρουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και τη συμμετοχή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Φαμπιάν Εστάι θα μπουν τίτλοι τέλους στην καριέρα του Χόρχε Μπερμούντεζ.
Στο αποχαιρετιστήριο φιλικό που διεξαχθεί προς τιμήν του επίσης πρώην ερυθρόλευκου "Ελ Πατρόν", στο "Εστάδιο Σεντενάριο" (27/12) αναμένεται πλήθος αστέρων.
Εκτός των άλλων, θα αγωνιστούν οι Μάρτιν Παλέρμο, Κάρλος Βαλντεράμα, Ρενέ Χιγκίτα, Φαουστίνο Ασπρίγια, Φαρίντ Μοντραγκόν και Όσκαρ Κόρντομπα.
Παράλληλα, στον ένα πάγκο αναμένεται να καθίσει και ο "θρυλικός" Αργεντίνος τεχνικός, Κάρλος Μπιάνκι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sirkostas : 20-12-08 στις 09:24
δεν μας εκανε αυτος εμας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η Χέρενφεν του παλιόφιλου Τροντ Σόλιντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ χωρίς να κάνει νίκη στον όμιλο. Είναι αλήθεια ότι βρέθηκε σε ένα δύσκολο όμιλο, μια και είχε αντιπάλους τη Μίλαν, την Πόρτσμουθ, τη Βόλφσμπουργκ και την Μπράγκα –όμως αυτό δεν δικαιολογεί ότι η ομάδα του δεν μάζεψε ούτε έναν πόντο, ότι σκόραρε μόλις τρία γκολ κι ότι μάζεψε πάνω από μια ντουζίνα τέρματα σε τέσσερα ματς! Θα μου πεις, είχε κάνει ποτέ ομάδα του Σόλιντ τίποτα καλύτερο στην Ευρώπη; Οχι φυσικά. Αλλά πες το σε όλους εκείνους που όταν ήρθε έγραφαν ότι επρόκειτο για τον τεράστιο ξένο προπονητή, που θα έκανε τον Ολυμπιακό γνωστό σε όλη την Ευρώπη.![]()
consigliere (21-12-08)
Αυτοι που γραφανε για μεγαλο προπονητη κλπ κλπ ητανε οι φυλλαδες της ομαδας...βλεπανε τελικο τοτε με τον Μπαμπαγκιντα και τον Οκκα στη συνθεση!
Οσο για τα φετεινα τι να πει κι ο Φλορες στη Μπενφικα η ο προπονητης της Σεβιλλης...
Που να σου έλεγα και ότι το κομμάτι είναι από άρθρο του Καρπετόπουλου δηλαδή...![]()
Αυτος περασε στην αιωνιοτητα της λαλακιας οταν ειχε προτεινει στο Σωκρατη να υπογραψει δεκαετες συμβολαιο με τον Μπαγεβιτς...![]()
Α ρε ψαρά προπονηταρά, πάλι έδειξες την αξία σου!Η Χέρενφεν του παλιόφιλου Τροντ Σόλιντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ χωρίς να κάνει νίκη στον όμιλο. Είναι αλήθεια ότι βρέθηκε σε ένα δύσκολο όμιλο, μια και είχε αντιπάλους τη Μίλαν, την Πόρτσμουθ, τη Βόλφσμπουργκ και την Μπράγκα –όμως αυτό δεν δικαιολογεί ότι η ομάδα του δεν μάζεψε ούτε έναν πόντο, ότι σκόραρε μόλις τρία γκολ κι ότι μάζεψε πάνω από μια ντουζίνα τέρματα σε τέσσερα ματς! Θα μου πεις, είχε κάνει ποτέ ομάδα του Σόλιντ τίποτα καλύτερο στην Ευρώπη; Οχι φυσικά. Αλλά πες το σε όλους εκείνους που όταν ήρθε έγραφαν ότι επρόκειτο για τον τεράστιο ξένο προπονητή, που θα έκανε τον Ολυμπιακό γνωστό σε όλη την Ευρώπη.![]()
Σαν ξαναμμένος ζιγκολό ήταν ο τύπος.... Και τον βλέπαμε και φοβερό προπονητή!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
To... αντίο του... πατρόν!O Κολομβιανός πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπερμούντεζ είπε... αντίο στην ενεργό δράση μ' ένα φιλικό που έγινε προς τιμήν του. Μάλιστα στον αγώνα αυτόν επρόκειτο να δώσουν σήμερα το παρών ο μεγάλος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και οι Μάρτιν Παλέρμο, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.
Ο... πατρόν, δηλαδή τ' αφεντικό, όπως είναι το προσωνύμιό του, έχει φτάσει πλέον τα 37 χρόνια. Ο Μπερμούντεζ φόρεσε την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας την διετία 2001-2003. Τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του -στην οποία διετέλεσε και παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς- ήταν η Ντεπόρτες Κίντιο το 2007.
Στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του που διεξήχθη σήμερα αναμένονταν να παραστούν οι Ντιέγκο Μαραντόνα, Μάρτιν Παλέρμο και Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Πέραν αυτών επρόκειτο ν' αγωνιστούν και αρκετοί άλλοι Λατινοαμερικάνοι αστέρες. Ο Μπερμούντεζ έχει περάσει πλέον στον χώρο της προπονητικής.
Bookmarks