καλη του επιτυχια.
[ links. ]
Παίκτης του Θρασύβουλου είναι και επίσημα ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Ο παίκτης πέρασε σήμερα, μαζί με τον μάνατζερ του Γιάννη Καινούργιο, από τα γραφεία της ΠΑΕ Θρασύβουλος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Φυλής. Ο Μαυρογενίδης έχει 330 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική με τις φανέλες των Αρη, Ηρακλή, Ολυμπιακού με 22 γκολ. Εχει αγωνιστεί 53 φορές σε ευρωπαϊκούς αγώνες και είναι 25 φορές διεθνής
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Θρασύβουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαυρογενίδη. Ο πολύπειρος άσος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ με τον ατζέντη του κ. Γιάννη Καινούργιο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας. Μετά την υπογραφή με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: "Ερχομαι σε μια οικογένεια, που έδειξε την περσινή σεζόν τις δυνατότητές της. Πιστεύω ότι και εγώ με την σειρά μου μπαίνω σε αυτή την οικογένεια ώστε να την βοηθήσω με τις δυνάμεις μου να εκπληρώσει τους στόχους της. Είμαι ευχαριστημένος".
. . . . .
καλη του επιτυχια.
...
ο (π)ανατολ θα μεινει ατρομητο?
ηταν διετες το συμβολαιό του?
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
[ links. ]
Παίκτης της αυστριακής Άλταχ θα είναι ο Ζε Ελίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος μέσος την Πέμπτη υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τη νέα του ομάδα. Αξίζει λα σημειωθεί πως ο Βραζιλιανός είχε περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού την περίοδο 2000-03, ενώ η τελευταία του "στάση" στην Ευρώπη, ήταν στην κυπριακή Ομόνοια.
. . . . .
.
, , , .
, , , Stelios .
. , .
αυτος μαλλον δεν μας κανει.
Ενταξει μην τρελλαθουμε. Δεν εχει καμια σχεση με τον Γιαννακοπουλο που ξεραμε.
;
και ποιος ειναι πισω απο τον γκαλετι?
Ο Σίσιτς.
. . . . .
Το χάος δηλαδή....![]()
ενταξει.μολις απαντησες στην ερωτηση μου.κανενας δηλαδη.
, , . Premiership, , . "Stelios" , .
(.. . ) "", , , 33 . .
, , , . , , , . , , .
ΚΥΡΙΟΣ ο Χοσέ.![]()
. . . . .
iek (27-06-08)
Bookmarks