Red$mile (24-04-08)
Το βλέμμα είναι όλα τα λεφτά![]()
.... !!
![]()
μακαρι να παει ο τακης.
...
Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση του Ριβάλντο σε όσα δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης το απόγευμα της Κυριακής στο Καραϊσκάκη. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε ότι με το ζήτημα ασχολούνται οι δικηγόροι της ΑΕΚ, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αναφέρει ξανά το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού, προσθέτοντας ότι αυτός είναι που έχει ανάγκη το Θεό, περισσότερο από πολλούς. Επίσης, ζήτησε από τον κ. Κόκκαλη να αποδείξει αυτά που ισχυρίστηκε και κατέληξε, επαναλαμβάνοντας ότι εμμένει στην απόφαση αποχώρησής του από την ΑΕΚ, μετά το τέλος των πλέι οφ.
«Δεν πρόκειται να αναφέρω ξανά το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Ρίμπο και συνέχισε:
«Αυτός είναι που έχει μεγάλη ανάγκη από το Θεό. Εγώ δεν έχω ανάγκη να γίνω γνωστός σε όλο τον κόσμο. Προφανώς, θέλει αυτός. Τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο ασχολούνται με μένα όταν μιλάω. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να αποδείξει ότι είπα όλα αυτά για τα οποία με κατηγορεί. Ότι λέω, τα λέω μπροστά στις κάμερες. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι της ΑΕΚ το όλο ζήτημα».
Όσο για το μέλλον του στην ομάδα; «Θα κάνω ότι μπορώ στα πλέι οφ. Εμμένω σε αυτό που έχω πει. Η απόφαση μου παραμένει ίδια. Θα δούμε τι γίνει. Θα δώσω ότι μπορώ στα πλέι οφ για να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα δούμε», κατέληξε.
Τα μπλουζάκι του Ρίμπο
Αξίζει να προσθέσουμε ότι κατά την προθέρμανση της ΑΕΚ, ο Ριβάλντο φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι το οποίο ανέφερε από μπροστά: «Η ΑΕΚ είναι η αληθινή πρωταθλήτρια 2007-2008», ενώ στην πλάτη έγραφε: «Ο Χριστός είναι ο δρόμος για την αλήθεια και τη ζωή».tora ti na ton peis? aisxos ama pia o axaristos
Και μια που θέλεις να συγκριθείς μα τον Κόκκαλη θα σου απαντήσω εγώ.Ο Κόκκαλης είναι παγκοσμιου φήμης επιχειρηματίας τέτοιος που η χωρα σου πολύ θα ήθελε να είχε.Βγάζει πολλά εκ.euro αλλα συντηρεί και χιλάδες οικογένειες με τις δουλειές που έχει σε αντίθεση με σένα που ούτε νερό στο άγιο δεν δίνεις.
....
.: . !!
Δε μας χέζεις ρε Ριβάλντο;
. . . . .
αξιολυπητο ανθρωπακι,ο κοκκαλης δεν εχει αναγκη καμμιας προβολης.εχει χιλιαδες εργαζομενους που τους συντηρει,υποτροφιες σε παιδια που δινει για να σπουδασουν και εκακτομυρια οπαδουν να τον αποθεωνουν.κατσε στη μιζερια της τωρινης ομαδας σου και μην ασχολεισαι μαζι του.
Dr.Red (04-05-08)
Όλοι χρησιμοποιούν τον Ριβάλντο τελικά... Ο Ελέ για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό, ο Κοκ για παγκόσμια προβολή...
Ρίμπο, μην είσαι βλάκας ρε... ζήτα ποσοστά!![]()
. . . . .
iek (05-05-08)
! , !
" " .
! .
., , () .
Adios Lakerde ala Past.
Dr.Red (04-05-08), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-05-08), mpak (04-05-08)
Να τις έλεγε μόνο για τον Τάκη τις μαλακίες Γιάννη καλά θα ήταν... Έδωσε ρεσιτάλ σε διάφορα θέματα.
g10vanni (04-05-08)
εγω ηθελα να αναφερει οτι θα δωσει λεφτα στον νικολαιδη για να τον κρατησει και του χρονου.
:
: ( )
: / ()
:
:
: ()
( 80 )
: , , ..........
![]()
[ links. ]
Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού τόσο «ανώνυμοι» όσο και επώνυμοι. Ένας από αυτούς τους γνωστούς φίλους της ομάδας που διεκδικούν τα σκήπτρα του πιο φανατικού, είναι ο Μιχάλης Γουλανδρής. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε από τον Ριβάλντο και τον Ντέμη μέχρι Σωκράτη Κόκκαλη και τις... πολυμετοχικότητες.
Ο Μιχάλης Γουλανδρής μιλώντας στο «Φως» για διάφορα θέματα, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Ριβάλντο κα μεταξύ άλλων είπε ότι κατέστρεψε έναν πίνακα του Βραζιλιάνου που έχει σπίτι του
Για τον Ριβάλντο
Έφθασα στο σημείο να χαρώ τα 4 που έφαγε η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό για τον Ριβαλντο και μονό. Επειδή ο Θεός είναι δίκαιος. Και όχι για την ΑΕΚ, η οποία βρέθηκε σε κακή μέρα. Ο Θεός είναι δίκαιος το είχα γράψει και στα μπλουζάκια που δώριζα στη φιέστα σε φιλάθλους, έφαγε λοιπόν και αλλά 4 τώρα από τον Άρη ο Ριβάλντο.
Για το πίνακα με το «Χ» στον Ριβάλντο
Είχα ένα πίνακα του Ριβάλντο, αλλά μετά από αυτά που έγιναν τον χάλασα. Διότι δεν ήθελα να τον βλέπω. Και δεν έχει πια καμιά αξία για μένα... μεγάλος παίκτης, κακός άνθρωπος ο Ριβάλντο.
Το τελευταίο που άκουσα από εκείνον είναι ότι δεν θέλει να κάνει διάσημο τον Κόκκαλη στο κόσμο...μα ο Κόκκαλης είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις δουλειές του και όχι για το αριστερό του πόδι. Ελπίζω να τον φωτίσει ο Θεός και να μείνει στην ΑΕΚ, τόσες φανέλες πούλησε.
Για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό
Εγώ θέλω ένα δυνατό Παναθηναϊκό γιατί είναι και ο βασικός μας αντίπαλος. Τώρα τι θα κάνουν και πώς θα τα βρουν δεν με αφορά. Έτσι κι αλλιώς η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα έχει πάλι την πλειοψηφία.
Για την απάντηση του Ολυμπιακού
Για τον Ολυμπιακό δεν ανησυχώ. Θα ανησυχούσα μονό αν έβλεπα ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ενωμένος και είναι χωρισμένος σε δυο πλευρές. Ο Σωκράτης Κοκκαλης δεν έχει ανάγκη από πολυμετοχικότητες.
Για τον Λεμονή
Ο Λεμονής έχει μερίδιο στον τίτλο και τον γουστάρω. Τα πήγε πολύ καλά στην Ευρώπη και τον ευχαριστώ. Δεν μπόρεσε να οδηγήσει όμως όπως έπρεπε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Χρειαζόταν ένα σοκ η ομάδα, έκανε την επέμβαση ο πρόεδρος και δικαιώθηκε.
. . . . .
Bookmarks