Σελίδα 41 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1121313738394041424344455161718191141 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 801 έως 820 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για να πώ την αλήθεια ψιλοέμεινα μόλις είδα τα καραγκιοζιλίκια του με τα 4 δάχτυλα κ τα γραφόμενα στην μπλούζα του...Μίκρυνε στα μάτια μου κ πλέον δν μου είναι συμπαθής.Παλιότερα είχα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην διοίκηση για το περιστατικό της αποπομπής του από την ομάδα κ πίστευα ότι είχε κατα κάποιο τρόπο δεθεί με την φανέλα κ τον κόσμο....Αλλά τόσο μίσος??Τόσο φτήνια??Τόσο εγωισμός??Απλά λίγος ως άνθρωπος...Ας πάει στην ευχή του θεού...
    Η ουσία της υπόθεσης είναι αυτό που είπε ένας φίλος παραπάνω..
    Μόνο GIO....

2. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nikos7 για αυτό το μήνυμα:

iek (21-04-08), kouzoulo (21-04-08), mpak (21-04-08), sadi (21-04-08)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

4. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

daywalker (21-04-08), kouzoulo (21-04-08), mpak (21-04-08), nikos7 (21-04-08), sk12072 (21-04-08)

Το avatar του χρήστη alefantas

Thanks
    335
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 340 φορές σε 174 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α, εμείς φταίμε τώρα οκ.

Την επόμενη φορά τότε παίδες να του ζητήσουμε συγνώμη που μας έγραψε στον πούτσο του κλπ κλπ.

Πρόσεχε τι λες αδερφέ...
    ποτε μας εγραψε στον πουτσο του ?,οταν αλλα του ειχαν υποσχεθει και αλλα του ειπαν στο τελος...οταν ειχαν συμφωνησει να μεινει μα τα ιδια και του κανανε προταση μειωμενη...μαλλον αλλος εγραψε καποιον αλλον στα ...ιδια του και μαζι με αυτον και τον κοσμο που τον ειχε λατρεψει
    συγνωμη αλλα δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα μαλλον
    τον πουρσανιδη τον χειροκροταμε στο γηπεδο επιδη ειναι ακινδυνος ενω τον ριμπο τον λυσαξαμε στην γιουχα επειδη πραγματικα μας πονεσε ..ετσι δεν ειναι?
    πραγματικα οι μεγαλοι παιχτες παιζουν μονο στις μεγαλες ομαδες και γι αυτο ο ριμπο δεν επρεπε να παει στο αεκακι γιατι μ αυτα που κανει δειχνει ποσο αυτη η ομαδα μπολιαζει τους παιχτες της στην μιζερια και στην μιρλα αλλα με αυτην την συμπεριφορα ειναι σαν να μην εκτιμησαμε ολη την μαγεια που μας ειχε χαρισει τρεια χρονια

ξαναλεω δεν δικαιολογω τον ριβαλντο ...προσπαθω να τον καταλαβω
    Διώξτε τον άχρηστο Βαλαβερδα να ησυχάσουμε!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δυσκολο και ευκολο μαζι να τον καταλαβεις κοουτς...

Δυσκολο γιατι πρωτα πρεπει να ερθεις στην θεση του και στον εγωϊσμο του (και στα λεφτα που κουβαλαει) οπως και τις προσδοκιες των αεκτζηδων που εχει φορτωθει. Βαρυ φορτιο

Ευκολο γιατι εδειξε και σε μενα που τουλαχιστον προσπαθω κι εγω να τον καταλαβω οτι διαθετει ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ενα "χαρισμα" απο αυτα που του φορτωνουν. Της αχαριστιας. Αλλα και του άκρατου εγωϊσμου , το "εγω ειμαι πανω απο την ομαδα". Και φυσικα δεν σεβαστηκε οπως θα επρεπε (δημοσια τουλαχιστον) τον κοσμο.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    335
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυσκολο και ευκολο μαζι να τον καταλαβεις κοουτς...

Δυσκολο γιατι πρωτα πρεπει να ερθεις στην θεση του και στον εγωϊσμο του (και στα λεφτα που κουβαλαει) οπως και τις προσδοκιες των αεκτζηδων που εχει φορτωθει. Βαρυ φορτιο

Ευκολο γιατι εδειξε και σε μενα που τουλαχιστον προσπαθω κι εγω να τον καταλαβω οτι διαθετει ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ενα "χαρισμα" απο αυτα που του φορτωνουν. Της αχαριστιας. Αλλα και του άκρατου εγωϊσμου , το "εγω ειμαι πανω απο την ομαδα". Και φυσικα δεν σεβαστηκε οπως θα επρεπε (δημοσια τουλαχιστον) τον κοσμο.
    προεδρε μου δεν πιστευω οτι ειναι αχαριστος...εγωιστης ναι και καλα κανει γιατιειναι ενας απο τους δεκα καλυτερους ποδοσφαιριστες στην ιστορια του συγχρονου ποδοσφαιρου και οντως τα εχει καταφερει ολα με την αξια του...

δεν πιστευω οτι ειναι αχαριστος γιατι αν τον χειροκροτουσαμε ή εστω τον αφηναμε να περασει αδιαφορος στο καριασκακη δεν θα εκανε τιποτα απο ολα αυτα...νομιζω επισης πως πιστεψε πως οταν εχοντας τετοια συμπεριφορα απεναντι του πηραμε το μερος της διοικησης στην πουστια που του επαιξε και γι αυτο του βγηκαν ολα αυτα τα συμπλεγματα

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποτε δεν μασησε τα λογια του,ουτε προσπαθει να γινει αρεστος σε καποιους.
    Πανω απ'ολα η παρτη του.Σεβαστη η αποψη του,οπως και ο εγωισμος του-τον οποιο εχω εκθειασει ποδοσφαιρικα-αλλα πλεον οι αποψεις του δεν ειναι δικο μας προβλημα,ουτε και θα επρεπε να μας επηρεαζουν.

Ας παει να βρει το δικιο του στην Βανδη.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

Το avatar του χρήστη lofou

Thanks
    613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 468 φορές σε 320 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

νομίζω ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να εμπλουτιστεί το λήμμα του με φώτο και διάφορα άλλα...

όπως και το ελληνικό που όπως λέει βασίστηκε στο αγγλικό.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα πω ενα πραγματακι που θα ξενισει λιγο αλλα νομιζω οτι "ταιριαζει" στο φορουμ. Παιδια οχι αισχρες ύβρεις για τον Ριβαλντο σας παρακαλω πολυ. Πειτε οτι θελετε με κοσμιο τροπο, εστω κι αν αυτος δε σεβεται την ιστορια του , ΕΜΕΙΣ ομως τη σεβομαστε. Νομιζω οτι τα αει γαμησου και τα αρχιδι μπορουμε να τα περιορισουμε. Σας ευχαριστω.

Αν η μονη λεξη που βρισκετε για τον Ριβαλντο ειναι "αρχιδι, αντε γαμησου κτλ" (κι εγω τις ιδιες βρισκω) μην το γραφετε τοτε παιδια. Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα νομιζω οτι μπορουμε εστω και μεσα απο αυτο το φορουμ να δειξουμε οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι αρκετα ανωτερος.

Εκ των προτερων συγνωμη απο τα παιδια που εκοψα καποια ποστ τους, δεν υπαρχει προβλημα μαζι τους αλλα ας συγκρατηθουμε.
    εχεις δικιο ρε διονυση αλλα θολωσαμε ολοι χθες με τον καραγκιοζη.ακομα θολωμενοι ειμαστε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη Dago Red

Thanks
    610
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 573 φορές σε 250 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρίμπο μου γιατί δεν είπες τον πραγματικό λόγο που θες να φύγεις; Γιατί δεν λες ότι ο Γλου σου έκοψε το συμβολαιάκι σου και ο κοντός δεν σου το καλύπτει; Και επειδη είδα χθες πριν κοιμηθώ τις δηλώσεις σου όλες και αφιέρωσες στον κόσμο του Ολυμπιακου τα τέσσερα τότε σου εύχομαι όλα αυτά που είπες κάποτε να σου ξεπληρωθούν ανάλογα. Μας έδωσες αλλά πήρες πολλά. Και το πιο σημαντικό είναι ότι σε ξαναφέραμε στο προσκύνιο του ποδοσφαίρου όταν ακόμα και η Μπόλτον σου έλεγε να δοκιμαστείς. Κανείς δεν θα πρέπει να συγκρίνει τον θεο ΖΙΟ με αυτόν γιατί διαφέρουν πολύ και σαν ποιότητα ανθρώπου και σαν ποδοσφαιριστές. Έβλεπα χθες τα 7+1 τις μαγικές ενέργειες του ΖΙΟ δεν τις έκανε ποτέ. Με τσατίζει ότι πέρσυ γίναμε κ..λος για την πάρτη του. Όποιο δίκιο και αν είχε για μενα το έχασε.

12. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dago Red για αυτό το μήνυμα:

iek (21-04-08), kouzoulo (21-04-08), panty (21-04-08), Red$mile (21-04-08), sadi (21-04-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ μικρος σαν ανθρωπος.ο ολυμπιακος του προσφερε περισσοτερα απο οτι αυτος σε μας.ο θεος θα σου το ξεπληρωσει αναλογα καποτε.ευχομαι μονο να ειναι σε σενα και οχι στην οικογενεια σου γιατι αυτοι δεν φταινε αν εσυ γεννηθηκες καραγκιοζης.
    επειδη εισαι κοτουλα ομως το ξερουμε ολοι οτι θα φυγεις.να μας πεις ημερα και ωρα και θα δεις ξεπροβοδισμα στο αεροδρομιο καραγκιοζακο.παικτακι της αεκ και της φαπας.θα σε θυμομαστε παντα με μισος για αυτα που ειπες εναντιον του κοσμου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (21-04-08)

Το avatar του χρήστη Dago Red

Thanks
    610
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 573 φορές σε 250 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και για να μην το ξεχάσω θύμωσε λέει γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα στον Ναό τον αποδοκιμάζαμε. Και τι ήθελες ρίμπο μου να φωνάζει ο κόσμος όλε όλε; Είχες την αντιμετώπιση που έχει ο κάθε αντίπαλος. Σαν αντίπαλος ήρθες και όχι για παίξουμε οικογενειακό διπλό. Τόση μικροψυχία δεν την έχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου. Όσο σκέφτομαι ότι και ο Καρεμπέ και ο Ζιο και ο Ζέτεμπερκ έφυγαν πικραμένει και κακή κουβέντα δεν λένε ποτέ. Ο κόσμος του Θρύλου μόνο τους άξιους αποθεώνει.

16. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dago Red για αυτό το μήνυμα:

bill7 (21-04-08), iek (21-04-08), kaminiotis (21-04-08), kouzoulo (21-04-08), mpak (21-04-08), panty (21-04-08), Red$mile (21-04-08), sadi (21-04-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

και οχι μονο αυτοι.και ο στελαρας το ιδιο.αλλα αυτος ειναι ο καλυτερος εκπροσωπος μας στην αγγλια.και οι αλλοι το ιδιο.οπυ σταθυν και οπου βρεθουν μονο καλα λογια λενε.
    αντιθετα εσυ καραγκιοζακο ανοιξες το βρωμοστομα σου και ειπες αρκετα.δεν ξεχνιουνται αυτα.θα σε θυμομαστε παντα σαν εναν μισητο προδοτη.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη kaminiotis

Thanks
    13
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9 φορές σε 8 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ενα θα σας πω.εγω οποως οι πιο πολλοι διαφωνουσα με το πως εφυγε...οπως φυγαν βραδυ και αλλοι.λεμονης ιωαννιδης...θυμομαστε.αλλα ελεγα οτι πρεπει να ρθει στη φιεστα και τον ελουζα γι αυτο.οτι δεν σεβαστηκε εμας.και ηταν αιτια τσακωμου αυτο με γαυρινα γυναικα μου.χθες βραδυ οταν ειδαμε τα καραγκιοζιλικια εγω εβριζα οπως ειναι λογικο και της τα εσουρα...και φυσικα την εβαλα με το ζορι να τα δει ξανα και ξανα σε ολα τα καναλια και να αποχωρησει αμιλητη...μπολιαστηκε στη μιζερια μεσα σ ενα χρονο στους φιλους βανδη...και οπως ελεγα παντα που πας ρε ο ριμπο εισαι...στο αεκακι?
    σωκρατη ζουμε στον παγκο να σε δουμε..

Thanks
    21
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 53 φορές σε 27 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dago Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για να μην το ξεχάσω θύμωσε λέει γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα στον Ναό τον αποδοκιμάζαμε. Και τι ήθελες ρίμπο μου να φωνάζει ο κόσμος όλε όλε; Είχες την αντιμετώπιση που έχει ο κάθε αντίπαλος. Σαν αντίπαλος ήρθες και όχι για παίξουμε οικογενειακό διπλό. Τόση μικροψυχία δεν την έχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου. Όσο σκέφτομαι ότι και ο Καρεμπέ και ο Ζιο και ο Ζέτεμπερκ έφυγαν πικραμένει και κακή κουβέντα δεν λένε ποτέ. Ο κόσμος του Θρύλου μόνο τους άξιους αποθεώνει.
    Σωστος!!!!Ελα ντε ρε Ριβαλντο.Και στην τελικη τι σου καναμε στο Καραισκακη εκτος απο γιουχες κλπ.Οτι γινεται στον καθενα που λεει οτι θα μας κερδισει(και παιρνει τα 3 μας)!Ακου λεει αν τους εδειχνα τα 5 δαχτυλα θα επρεπε να εκνευριζοντουσαν....Παλιονιμου
    Ρε παιδια τον Ελευθεροπουλο γιατι τον ανεφερε και που τον θυμηθηκε?

Judas
    Thanks for the 11

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Jesius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστος!!!!Ελα ντε ρε Ριβαλντο.Και στην τελικη τι σου καναμε στο Καραισκακη εκτος απο γιουχες κλπ.Οτι γινεται στον καθενα που λεει οτι θα μας κερδισει(και παιρνει τα 3 μας)!Ακου λεει αν τους εδειχνα τα 5 δαχτυλα θα επρεπε να εκνευριζοντουσαν....Παλιονιμου
    Ρε παιδια τον Ελευθεροπουλο γιατι τον ανεφερε και που τον θυμηθηκε?

Judas
    Thanks for the 11
    Ο Ελέ είχε πει ότι ήταν μαλακία που έδειξε τα 4 ο Ριβάλντο. Αλλά για τον Θεό δεν πρέπει να μιλάμε. Είναι αλάνθαστος. Και σαν Θεός, ξέρει ότι ψάχνει δουλειά στον Ολυμπιακό ο Ελευθερόπουλος και για αυτό τα είπε. Αυτός δεν αγάπησε ποτέ και δεν "δέθηκε" με κανένα σύλογο. Που να καταλάβει γιατί και πως είπε ο Ελευθερόπουλος τα συγγεκριμένα...
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Thanks
    335
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dago Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστα ολα εκτος απο αυτο .....βγηκε μεγαλη χολη τοτε..πολυ μισος

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Την αντίδραση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προκάλεσε η χειρονομία αλλά και τις δηλώσεις του Ριβάλντο μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο πορτιέρο της Σιένα μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναφορά του Βραζιλιάνου στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό. «Η κίνηση που έκανε με τα τέσσερα δάχτυλα θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη. Οι μεγάλοι παίκτες οφείλουν να σέβονται το παρελθόν τους και όχι να δείχνουν αχαριστία. Νομίζω ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πουρσανίδης, δεν έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο από τον Ολυμπιακό αλλά δεν έκαναν αυτά που έκανε ο Ριβάλντο», είπε σχετικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Καταλαβαίνω την πικρία του και τη στενοχώρια του αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια μακροχρόνια σχέση. Σε μια αθλητική εκπομπή στην Ιταλία τον είχαν αποκαλέσει ως «πρώην ποδοσφαιριστή».Φαίνεται πως ξεχνάει ότι ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να αναγεννηθεί. Εκτός από την ομάδα θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό και στον εαυτό του. Ακόμα και η κίνηση να φορέσει τη συγκεκριμένη φανέλα πιστεύω ότι ήταν άστοχη».

Επίσης τόνισε ότι αυτά που λέει δεν έχουν καμία σχέση με μια πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα αφού όπως ανέφερε για άλλη μια φορά δεν είναι στις προθέσεις του ο επαναπατρισμός. «Κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτές τις δηλώσεις τις κάνω γιατί θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό αλλά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν έχω σκοπό να γυρίσω στην Ελλάδα και ούτως ή άλλως ανανέωσα για δύο ακόμα χρόνια με τη Σιένα».

Τέλος ανέφερε πως το μόνο που θα ήθελε από τον Ολυμπιακό είναι «δύο εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθώ μαζί με τη κόρη μου τα παιχνίδια της ομάδας».
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από alefantas Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποτε μας εγραψε στον πουτσο του ?,οταν αλλα του ειχαν υποσχεθει και αλλα του ειπαν στο τελος...οταν ειχαν συμφωνησει να μεινει μα τα ιδια και του κανανε προταση μειωμενη...μαλλον αλλος εγραψε καποιον αλλον στα ...ιδια του και μαζι με αυτον και τον κοσμο που τον ειχε λατρεψει
    συγνωμη αλλα δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα μαλλον
    τον πουρσανιδη τον χειροκροταμε στο γηπεδο επιδη ειναι ακινδυνος ενω τον ριμπο τον λυσαξαμε στην γιουχα επειδη πραγματικα μας πονεσε ..ετσι δεν ειναι?
    πραγματικα οι μεγαλοι παιχτες παιζουν μονο στις μεγαλες ομαδες και γι αυτο ο ριμπο δεν επρεπε να παει στο αεκακι γιατι μ αυτα που κανει δειχνει ποσο αυτη η ομαδα μπολιαζει τους παιχτες της στην μιζερια και στην μιρλα αλλα με αυτην την συμπεριφορα ειναι σαν να μην εκτιμησαμε ολη την μαγεια που μας ειχε χαρισει τρεια χρονια

ξαναλεω δεν δικαιολογω τον ριβαλντο ...προσπαθω να τον καταλαβω
    Καταρχήν ήταν στη συμφωνία να μείνει με μειωμένες αποδοχές αν θυμάσαι αλλά με καλύτερα μπονους.

Ακόμα κι αν είναι έτσι όμως ρε φίλε, ο κόσμος τι του έφταιγε να τον γράψει στα @@ του και να χαλάσει το κλίμα;

Και το λέω εγώ που τον στήριζα στην περσινή του κόντρα με τη διοίκηση. Αλλά φέτος αποδείχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι έκανα λάθος. Είναι απλά ένα τιποτένιο κάθαρμα.

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

«Είμαι ένας ευχαριστημένος άνθρωπος...». Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει μέσω ανακοίνωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο 35χρονος μέσος, ο οποίος χθες κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνιση του στα γήπεδα, αφού αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να πετύχει και να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, τους φιλάθλους που τον χειροκρότησαν, ωστόσο πάνω από όλα, θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του, που βρισκόταν πάντα στο πλευρό του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο καιρό έφερνα στο νου μου εικόνες από το παρελθόν…

Το πρώτο δελτίο σε ομάδα, ο πρώτος τίτλος, η πρώτη κλήση στην Εθνική Ομάδα… εικόνες, που τις κρατώ σαν προίκα μου ακριβή κι όσες φορές αν κάνω και ξανακάνω τον ποδοσφαιρικό μου απολογισμό, πάντα το αποτέλεσμα είναι ένα γλυκό συναίσθημα ολοκλήρωσης…

Για αυτό θα πω, ακόμα μια φορά, πως είμαι… ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Μαζεύοντας πια τις τελευταίες μου εικόνες από τα γήπεδα, οφείλω να πω «ευχαριστώ».

Ευχαριστω το Χαϊδάρι, την πρώτη μου ομάδα, τον ΟΦΗ, την δεύτερή μου ομάδα, που με ανέδειξε, τον Ολυμπιακό, τον τρίτο σταθμό της καριέρας μου, που με καταξίωσε ποδοσφαιρικά και την οικογένεια του Ηρακλή, που σήμερα υπηρετώ, την ομάδα, που με τίμησε με σεβασμό και αγάπη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους, κατά καιρούς, συμπαίκτες μου και τους προπονητές στους συλλόγους και στις Εθνικές Ομάδες και τον καθένα ξεχωριστά, για τις μοναδικές στιγμές έντασης και αγωνίας, συλλογικής ευθύνης, χαράς, ακόμα και λύπης, που ζήσαμε μαζί.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους, που με χειροκρότησαν (αλλά μπορεί και να δυσανασχέτησαν με κάποιες επιλογές μου) και τους παράγοντες των ομάδων, που συνεργάστηκα με εντιμότητα.

Μα, κυρίως, ευχαριστώ την οικογένειά μου, που μου στάθηκαν, πάντα διακριτικά, σε όλα δίπλα μου και τον απόλυτα «δικό μου» άνθρωπο, που μου μετρίαζε τις πικρίες και μαζί της πολλαπλασιάζω τις χαρές μου.

Μένοντας, πάντα, συνεπής στις αρχές, που υπηρέτησα, ίδιες στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, θα πω… «αύριο είναι μια άλλη μέρα!»

Ηλίας Πουρσανίδης».

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εμεις ευχαριστούμε Ηλία ...
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Σελίδα 41 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1121313738394041424344455161718191141 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές