Σελίδα 40 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1020303637383940414243445060708090140 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 781 έως 800 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ηθελες και τιτλο...
    η καρδια των γαβρων τελικα μονο ενα βραζιλιανο θα εχει βαθια χαραγμανο μεσα της και αυτος δεν ειναι αλλος απο αυτον στο avatar μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sadi : 21-04-08 στις 01:20
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulogaurina! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη χάσεις εσύ ευκαιρία να κράξεις.
    επισης περσυ που επαιζε με μας εκανε το δωρο στον παιχτη του βαζελου και χασαμε στο Καραισκακη ενω φετος ως παιχτης του Ατρομητου στον αγωνα με το βαζελο αποβληθηκε.....

Και δεν παω παρα περα στις ποσες γκελες εκανε με μας...Ουτε στον Ατρομητο δεν μπορεσε να κανει διαφορα αυτος που περσυ πολλοι τον θελανε να ανανεωσει για να κλεισει την καριερα του στο θρυλο!!

Περαστικα στη β' Γεωργαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη lofou

Thanks
    613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 468 φορές σε 320 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εμένα ποτε δε μου αρεσαν αυτά που έκανε αλλά είπα να μην πάω κόντρα στο ρεύμα και να κρατήσω την άποψή μου για τον εαυτό μου...
    αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα περσινά δάκρυα του ήταν κροκοδείλια και το μόνο που σκέφτεται είναι το τομάρι του!

τελικά εκλασες τ αρχίδια του
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sadi : 21-04-08 στις 01:20

Το avatar του χρήστη Dago Red

Thanks
    610
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 573 φορές σε 250 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρίμπο μου οι μεγάλοι παίχτες ξέρουν να κάνουν και μεγάλες καριέρες μέχρι την τελευταία στιγμή.

Έστω και κάπως αργά καταλαβαίνω τη διαφορά ανάμεσα στα δικά σου "δάκρυα" και σε αυτά του ΖΙΟ.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αρχική δημοσίευση από jojo:

Άτιτλος στα γεράματα, γάμα τα Ρίμπο γάμα τα!
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

χαχαχα
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    613
    Ignore User

Προεπιλογή

φέρτε ζίο στη φιέστα! ένα παικτη που μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε πραγματικά! προτείνω στη φιέστα να γίνει παιχνίδι με πρώην παίκτες της τελευταίας χρυσής δωδεκαετίας του θρύλου.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (20-04-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

και περισυ ητανε και εκανε τα παντα για να ερθει.πηρε αδεια απο την ομαδα του για να ειναι παρων.ο λαος του θρυλου δεν ξεχνα οποιος τον εχει στην καρδια.και ο ζιο.ο στελαρας, ο καρεμπε,ο ζετεμπεργκ ανηκουν σε αυτη την κατηγορια των ξεχωριστων για μας ανθρωπων.ΑΝΘΡΩΠΩΝ που σεβαστηκανε τον ολυμπιακο μας.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη alefantas

Thanks
    335
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 340 φορές σε 174 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΕΓω διαφωνω σ αυτα που λετε για τον ριβαλντο....πιστευω πως οτι κανει το κανει αυθορμητα και δεν μπορω να του καταλογισω δολο/....ουτε να του κρατησω κακια....
    κι εγω αμα ημουν και μου ειχαν συμπεριφερθει ετσι θα αντιδρουσα
    ουτως ή αλλως δεν ειπε πως ειναι ποτε ολυμπιακος απο κουνια...ουτε οτι εγινε ολυμπιακαρας οταν επαιζε σε εμας...επαγγελματιας ειναι και του φερθηκαν σαν παιχτακι , δεν πουλησε ολυμπιακο οπαδιλικι και δεν μας προδωσε για να του κανουμε τετοια υποδοχη.επρεπε να περαει ντουκου θα τον ποναγε πιο πολυ...με αυτο που καναμε εδειξε οτι μας ποναει.

το οπαδιλικι που πουλαει τωρα δεν ειναι αυθεντικο αλλα ειναι σε αντιδραση προς την συμπεριφορα την δικη μας και της διοικησης μας
    Διώξτε τον άχρηστο Βαλαβερδα να ησυχάσουμε!

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από alefantas Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΓω διαφωνω σ αυτα που λετε για τον ριβαλντο....πιστευω πως οτι κανει το κανει αυθορμητα και δεν μπορω να του καταλογισω δολο/....ουτε να του κρατησω κακια....
    Ποτέ δεν αντιδράει αυθόρμητα. Και τα περσινά μαλακίσματα φτιαχτά ήταν. Βάζω στοίχημα ότι έκανε και πρόβες τα λόγια στο σπίτι του πριν την συνέντευξη.

Δες το βλέμα του στις δηλώσεις, βγάζει μεγάλη κακία ο τύπος. Του εύχομαι να κλείσει την καριέρα του με τον χειρότερο τρόπο.

Αυτή είναι η απόλυτη δικαίωση του jojo που τον έβριζε από την αρχή και όλοι τον "κοιτούσαμε" σαν να ήταν από άλλο πλανήτη!
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ουτως ή αλλως δεν ειπε πως ειναι ποτε ολυμπιακος απο κουνια...ουτε οτι εγινε ολυμπιακαρας οταν επαιζε σε εμας...επαγγελματιας ειναι και του φερθηκαν σαν παιχτακι , δεν πουλησε ολυμπιακο οπαδιλικι και δεν μας προδωσε για να του κανουμε τετοια υποδοχη.επρεπε να περαει ντουκου θα τον ποναγε πιο πολυ...με αυτο που καναμε εδειξε οτι μας ποναει.

το οπαδιλικι που πουλαει τωρα δεν ειναι αυθεντικο αλλα ειναι σε αντιδραση προς την συμπεριφορα την δικη μας και της διοικησης μας
    ακομη κιαν ο τροπος που τον διωξανε δεν ητανε ο καλυτερος, ακομη κιαν πικραθηκε, με αυτα που κανει εχει χασει και το οποιο δικαιο ειχε..Μεσα στη χρονια ειχε απειρες ευκαιριες να εκφρασει την πικρια του και το εκανε..

Τα τελευταια ομως καραγκιοζιλικια, γιατι για μενα για τετοια προκειται, τον ριχνουνε πολυ στα δικα μου ματια, κι ας ειμαι απο τους λιγους πλεον που εξακολουθουνε να τον βλεπουνε με συμπαθεια...

Αν ητανε ανωτερος ανθρωπος και οχι νεοπλουτος αλλαζονας θα ειχε σεβαστει τουλαχιστον την μεριδα του κοσμου του Ολυμπιακο που τον αγαπησε και μαλιστα εβρισε και τον Κοκκαλη για παρτη του...

Ομως αποδειχτηκε κατωτερος των προσδοκιων ο Ριμπο...ΜΙΚΡΟΣ σαν ανθρωπος...Διοτι μονο μικροι ανθρωποι πληγωνουνε αυτους που τους αγαπουνε..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

13. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-04-08), kouzoulo (21-04-08), nikos7 (21-04-08), Red$mile (21-04-08), valadis (21-04-08)

Το avatar του χρήστη valadis

Περιοχή
    lavrio
    Thanks
    1.488
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.180 φορές σε 1.423 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ειναι ενας ακομη αχαριστος νεοπλουτος και φθηνος χαρακτηρας , προσωπικα δεν με απασχολει τι διαφορες ειχε με τον σωκ , χεστηκα! αλλα ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΑΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ
    θα γινει της φουκουσιμας

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-04-08)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Thumbs down

Πραγματικά τιποτένιος και πουθενάς. Να πάει να γαμηθεί και μακριά από το Θρύλο μας.

Thanks
    335
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακομη κιαν ο τροπος που τον διωξανε δεν ητανε ο καλυτερος, ακομη κιαν πικραθηκε, με αυτα που κανει εχει χασει και το οποιο δικαιο ειχε..Μεσα στη χρονια ειχε απειρες ευκαιριες να εκφρασει την πικρια του και το εκανε..

Τα τελευταια ομως καραγκιοζιλικια, γιατι για μενα για τετοια προκειται, τον ριχνουνε πολυ στα δικα μου ματια, κι ας ειμαι απο τους λιγους πλεον που εξακολουθουνε να τον βλεπουνε με συμπαθεια...

Αν ητανε ανωτερος ανθρωπος και οχι νεοπλουτος αλλαζονας θα ειχε σεβαστει τουλαχιστον την μεριδα του κοσμου του Ολυμπιακο που τον αγαπησε και μαλιστα εβρισε και τον Κοκκαλη για παρτη του...

Ομως αποδειχτηκε κατωτερος των προσδοκιων ο Ριμπο...ΜΙΚΡΟΣ σαν ανθρωπος...Διοτι μονο μικροι ανθρωποι πληγωνουνε αυτους που τους αγαπουνε..
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από valadis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι ενας ακομη αχαριστος νεοπλουτος και φθηνος χαρακτηρας , προσωπικα δεν με απασχολει τι διαφορες ειχε με τον σωκ , χεστηκα! αλλα ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΑΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ
    συμφωνω με οσα λετε παιδια η συμπεριφορα του οντως ειναι φθηνη(το λιγοτερο) αυτο που ηθελα να πω με το ποστ μου ειναι οτι απαντα σε μια κακη συμπεριφορα απο μερους μας διοκησης και κοσμου...δεν τον σεβαστηκαμε καθολου στο ματς στο καραισκακη...αυτο τον πειραξε νομιζω...

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν τον σεβαστηκαμε καθολου στο ματς στο καραισκακη...αυτο τον πειραξε νομιζω...
    Α, εμείς φταίμε τώρα οκ.

Την επόμενη φορά τότε παίδες να του ζητήσουμε συγνώμη που μας έγραψε στον πούτσο του κλπ κλπ.

Πρόσεχε τι λες αδερφέ...

Thanks
    335
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulogaurina! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτέ δεν αντιδράει αυθόρμητα. Και τα περσινά μαλακίσματα φτιαχτά ήταν. Βάζω στοίχημα ότι έκανε και πρόβες τα λόγια στο σπίτι του πριν την συνέντευξη.

Δες το βλέμα του στις δηλώσεις, βγάζει μεγάλη κακία ο τύπος. Του εύχομαι να κλείσει την καριέρα του με τον χειρότερο τρόπο.

Αυτή είναι η απόλυτη δικαίωση του jojo που τον έβριζε από την αρχή και όλοι τον "κοιτούσαμε" σαν να ήταν από άλλο πλανήτη!
    εεε καλα τοτε παει για οσκαρ ρε συ....λαθος επαγγελμα κανει

παντως κακια βγαζει οντως και εδειξε και τοτε αυτη την πλευρα του χαρακτηρα του που στους κομπλεξικους βρηκε εδαφος και την εβγαλε σε ολο το μεγαλειο του

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα πω ενα πραγματακι που θα ξενισει λιγο αλλα νομιζω οτι "ταιριαζει" στο φορουμ. Παιδια οχι αισχρες ύβρεις για τον Ριβαλντο σας παρακαλω πολυ. Πειτε οτι θελετε με κοσμιο τροπο, εστω κι αν αυτος δε σεβεται την ιστορια του , ΕΜΕΙΣ ομως τη σεβομαστε. Νομιζω οτι τα αει γαμησου και τα αρχιδι μπορουμε να τα περιορισουμε. Σας ευχαριστω.

Αν η μονη λεξη που βρισκετε για τον Ριβαλντο ειναι "αρχιδι, αντε γαμησου κτλ" (κι εγω τις ιδιες βρισκω) μην το γραφετε τοτε παιδια. Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα νομιζω οτι μπορουμε εστω και μεσα απο αυτο το φορουμ να δειξουμε οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι αρκετα ανωτερος.

Εκ των προτερων συγνωμη απο τα παιδια που εκοψα καποια ποστ τους, δεν υπαρχει προβλημα μαζι τους αλλα ας συγκρατηθουμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ψιλοπουλησε οπαδιλικι φιλε μου να σου πω την αληθεια. Και ο Ζιοβανι εκλαψε αλλα δεν ... "εκλαψε". Δεν εκβιασε. Το εκανε αρκετα αργοτερα και εδειξε οτι πονεσε την ομαδα. Δεν αντιλεγω για τον επαγγελματισμο του Ριβαλντο, ειναι ομως "επαγγελματισμος" να το παιζει "κιτρινος απο κουνια" και να πουλαει οπαδιλικι στους αεκτζηδες (γιατι αυτο κανει) και επιπλεον να μειωνει ετσι τον κοσμο του Ολυμπιακου; Αν ειναι "αντιδραση" οπως λες τοτε πολυ απλα δεν ειναι επαγγελματιας.

Τελος παντων μεγαλη κουβεντα. Και επαναλαμβανω παιδια, ας ειμαστε συγκρατημενοι στις κουβεντες μας. Το θελουμε είτε οχι φορεσε την ερυθρολευκη και οσο τη φοραγε την τιμησε, κακα τα ψεμματα. Κερδισε και απο μας , ναι, αλλα εμεις οπως ειπα θα δειξουμε οτι ειμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ του. Σε ηθος και παιδεια. Και θα ηθελα να το δειξουμε κι απο δω.

Επισης μη σκοτωνοσαστε μεταξύ σας, σκοτωθειτε με τους αντμιν
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (21-04-08)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Reddna

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από talos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο Ριβάλντο ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του δεν δικαιωθεί θα... φύγει από την Ελλάδα.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε με μια μπλούζα που έγραφε "Ευχαριστώ το Θεό για τα τέσσερα" και εν συνεχεία δήλωσε: "Για μένα η ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Πιστεύω πως πρέπει να δικαιωθούμε".

Για να συμπληρώσει: "Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερα από όλα όσα έχω κατακτήσει στην Ελλάδα". Απογοητευμένος από την υπόθεση Βάλνερ κατέληξε λέγοντας: Αν δεν δικαιωθούμε θα ζητήσω από τον πρόεδρο μου να με αφήσει ελεύθερο για να φύγω από την Ελλάδα".
    δεν το εγραφε στα ελληνικα οποτε το μεταφραζω εγω: ΄Ευχαριστω το θεο που με εκανε τετραποδο και δεν το καταλαβε ακομα κανεις΄

Thanks
    613
    Ignore User

Προεπιλογή

ειμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνει ο ακατανόμαστος στην ελλάδα.
    γι αυτό έκανε τις δηλώσεις...αυτός ειναι ο πραγματικός χαρακτήρας του...
    τόσο καιρό υποκρινόταν...τώρα που θα φύγει έδειξε τον πραγματικά τιποτένιο χαρακτήρα του.

Σελίδα 40 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1020303637383940414243445060708090140 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές