Αφου εισαι χαζος οπως λες δεν υπαρχει λογος να εξηγω....
Αφου εισαι χαζος οπως λες δεν υπαρχει λογος να εξηγω....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
alefantas (12-04-08)
Και έζησε ο Τουρές καλά κι εμείς καλύτερα...
Οι μεν εκθέτετε το λογικό του να πληρωθεί ο παίχτης όπως είναι συμφωνημένο και οι δε το συναισθηματικό δηλαδή του να πάει να αγαπηθεί ο φραγκοφονιάς αληταράς που θέλει και έξτρα λεφτά. Αφού δεν υπάρχει σημείο επαφής κάνουμε έκθεση απόψεων και δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας νομίζω.
kouzoulo (12-04-08)
Συγνώμη ρε παιδιά...Τι θα πεί συναισθηματισμός??Υπάρχει συναισθηματισμός στον επαγγελματισμό??Κ συν τοισ άλλοις,απο που κ ως που δλδ να κατηγορήσουμε ένα "εργαζόμενο" που ζητάει τα συμφωνημένα λεφτά του??Ξέρω,ξέρω "σιγά μην το λυπηθούμε,λες κ δν έχει λεφτά κτλ κτλ..." θα ειπωθεί....ΑΛλά ανεξάρτητα το πόσα παίρνει κ αν όντως τόσα αξίζει να παιρνει, οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται...ΑΛλά βέβαια μόνο στην Ελλάδα το παίζουμε εξυπνάκηδες....
sirkostas (12-04-08)
[ links. ]
Η προ διετίας κόντρα του Ολυμπιακού με τον Ντιμίτρι Σέλουκ για τον Γιάγια Τουρέ είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο Ουκρανός ατζέντης του Αφρικανού μίλησε στη «SportDay» γι’ αυτό, λέγοντας: «Πιστεύω ότι τώρα μετά από τόσο καιρό, ο Κόκκαλης έχει καταλάβει ότι από εμένα μόνο κέρδισε».
«Δεν τον κορόιδεψα στο ελάχιστο και ότι του είπα ίσχυσε. Ο Τουρέ του κόστισε ελάχιστα χρήματα και μέσα σε ένα χρόνο έβαλε στο ταμείο της ομάδας του 3 εκατ. ευρώ. Έχει ξαναγίνει αυτό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν νομίζω. Επίσης, ο Μπαμπαγκίντα και ο Νε ήρθαν ως ελεύθεροι. Δεν πήρα ούτε ευρώ από τον κ. Κόκκαλη αλλά αν θυμάστε ο Νε εκείνο το διάστημα μπορούσε να πάει στην Άρσεναλ, με την Μπέβερεν να βάζει στα ταμεία της αρκετά χρήματα. Από το γεγονός ότι δεν συνεργαζόμαστε πια, αυτοί μόνο χάνουν», συμπλήρωσε.
Ρε με τον παπάρα που μπλέξαμε...![]()
. . . . .
Μώραλης:
«Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν, ας λέει ότι θέλει ο Τουρέ», είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ενώ για τα υπονοούμενα που άφησε ο άσος της Μπαρτσελόνα περί «εκβιασμών» από την πειραϊκή ομάδα, ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» τα χαρακτήρισε «αστειότητες».
Θεοδωρίδης:
«Αυτά που λέει ο Γιάγια είναι μπούρδες. Ούτε ένα ευρώ δεν του οφείλει ο Ολυμπιακός και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τέτοια πράγματα. Ηρθε στην ομάδα άσημος, έφυγε διάσημος και ζητάει και τα... ρέστα!».
. . . . .
Βλεπω οτι η συζητηση πηρε μεγαλυτερη εκταση απ'οσο περιμενα.
Δεν ηθελα να πω κατι αρχικα, αλλα πανω σ'αυτο που διαβαζω εδω, πρεπει να κανω ενα σχολιο.
Ενας που δουλευει ως ασκουμενος μηχανικος καπου με βασικο μισθο, καποια στιγμη μετα απο καμποσα χρονια καριερας πιανει δουλεια σε μια πολυ μεγαλη εταιρεια με πολυ υψηλες αποδοχες και λυνει μια και καλη το οικονομικο για ολη του τη ζωη. Πρεπει να ξεχασει τα λεφτα που του χρωσταει ο παλιος του εργοδοτης? Ειναι σημαντικο το θεμα, γιατι δυστυχως η κοινωνια βριθει απο κακοπληρωτες εργοδοτες που κανουν τη παλαβη σε θεμα ενσημων, υπερωριων κλπ.
Και λεμε να ξεχασει τα λεφτα ο Τουρε επειδη τωρα κονομαει στη Μπαρτσα και δε θα φτωχυνει κιολας. Δηλαδη ο Κοκκαλης ειναι κανενας μπατιρης και θα φτωχυνει αμα δωσει τα συμφωνηθεντα στον παιχτη? Μηπως ετσι χαλαει το ονομα της ομαδας? Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
Κι οσο για το προστιμο, τι σχεση εχει με τη κουβεντα? Αμα ειχαν κοχονες, ας του το εριχναν.
Kai oi duo einai pseutes.An den tairiazane den tha sympetheriazane.Alla auto ftaiei o kokkalis pou phge kai emplekse me lamogia,tyxodioktes,kai mafiozous apo thn oukrania. Den yphrxe periptosh na xrostame lefta kai na mhn pane sta dikasthria.Afou den pane tote eimai sigouros den xrostame oute 1 euro.Opoios kserei apo oukranous tha kserei kala oti ola mporeis na tous kaneis ektos apo na tous xrostas lefta.Gi"auto loipon as voulosoun to vromostoma tous kai oi duo kai na pane na g....thoun epitelous.Kol...do toure gia ela ksana sta lhmeria mas na deis poso se agapame.Eprepe na meineis oukrania na mouxliaseis,alla den ftais esy eipame ftaiei o kok,pou paei kai mplekei me m...kes.
....
.: . !!
Dr.Red (12-04-08)
Eγω αυτο που βλεπω ειναι δυο κοκκορακια που τρωγονται για εντελως ασχετους λογους.
;
Στον τελικό η Γάνδη!
Πανηγυρική πρόκριση για την Γάνδη στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου, καθώς διέσυρε με 4-0 τη Σταντάρ Λιέγης, στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του θεσμού. Να υπενθυμίσουμε πως το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο «Σλέσιν», ήταν 2-2.
Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη, στον άλλο ημιτελικό, η Γκέρμιναλ φιλοξενεί την Άντερλεχτ, με τους φιλοξενούμενος να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση, στο "Βαν Ντε Στοκ", είχαν επικρατήσει με 1-0.
...................
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μπραβο τροντ.θα δεις και αλλου κουπα.εισαι μεγαλος τελικα...![]()
ωραιος ο Γεωργαρος...Αποβολη στο πιο κρισιμο σημειο του αγωνα για τον Ατρομητο...Δεν πειραζει καλα ειναι και στη Β' του χρονου![]()
Μη χάσεις εσύ ευκαιρία να κράξεις.![]()
. . . . .
συμφωνω με τον ηλια.ειμαι κατα του ανατολακη και δεν τον γουσταρω.μετριος παικτης που καταδικασε τον ατρομητο σημερα με την αποβολη του.
Καλά του έκανε!!!
Σώθηκε ο Τέλης! Μπράβο ρε Ανατόλ!![]()
. . . . .
ο Ριβάλντο ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του δεν δικαιωθεί θα... φύγει από την Ελλάδα.
[ links. ] [ links. ] Ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε με μια μπλούζα που έγραφε "Ευχαριστώ το Θεό για τα τέσσερα" και εν συνεχεία δήλωσε: "Για μένα η ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Πιστεύω πως πρέπει να δικαιωθούμε".
Για να συμπληρώσει: "Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερα από όλα όσα έχω κατακτήσει στην Ελλάδα". Απογοητευμένος από την υπόθεση Βάλνερ κατέληξε λέγοντας: Αν δεν δικαιωθούμε θα ζητήσω από τον πρόεδρο μου να με αφήσει ελεύθερο για να φύγω από την Ελλάδα".
sadi : 21-04-08 01:20
Bookmarks