Σελίδα 37 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 717273334353637383940414757677787137 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 721 έως 740 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

κατι εχει ακουστη περι συμφωνιας με τον Αστερα τριπολης,για να δουμε.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Τέλος καριέρας για Γεωργιάδη

Ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι ο τελευταίος στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, φορώντας για τελευταία φορά την ασπρόμαυρη φανέλα στην Τούμπα, την Κυριακή (13/4), στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ένωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Γεωργιάδη, η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Με την επιστροφή μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Τώρα θεωρώ ότι ήρθε για μένα η στιγμή να αγωνιστώ για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αποφάσισα ότι η ιδανική στιγμή είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας της ομάδας στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ.

Στην καριέρα μου δεν φόρεσα μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο μ’ αυτό το σύλλογο συνδέθηκα τόσο. Δεν αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου στις όμορφες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έχουν διαμορφώσει ένα καινούριο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλύτερα από του χρόνου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης.

Προσκαλώ όλο τον κόσμο στο γήπεδο, για να τους αποχαιρετίσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την τελευταία μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Το avatar του χρήστη g10vanni

Περιοχή
    Chalki Red Ghetto
    Thanks
    2.580
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.713 φορές σε 839 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

O Poure μολις ανοιξε το σκορ στο Καμπ Νου και πλεον η Μπαρτσα μια ανασα απο τον ημιτελικο.
    Adios Lakerde ala Past.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ (δεν αντεξα)
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

g10vanni (09-04-08), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-04-08)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ (δεν αντεξα)
    Beautifull!!!

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αποχαιρετά και ο Πουρσανίδης
    Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του φετινού πρωταθλήματος της Super League που μετά την λήξη του θα αποχαιρετήσει την ενεργό δράση. Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Ηλία Πουρσανίδη του Ηρακλή.
    Κι αν ο Γεωργιάδης έκανε γνωστή την απόφασή του με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής με τον Πουρσανίδη. Ωστόσο ο 36χρονος έμπειρος μέσο του «Γηραιού» έχει φροντίσει να το μεταφέρει στο στενό του περιβάλλον ενώ σήμερα μάλιστα ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Παρασκευή Συνέντευξη Τύπου που ήταν να παραχωρήσει στην λογική της ΠΑΕ.

"Έχω πάρει την απόφαση μου και έχω ήδη ενημερώσει την ομάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης. Σταματάω το ποδόσφαιρο. Τα δυο παιχνίδια με τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό, θα είναι τα τελευταία στην καριέρα μου", επισήμανε ο Πουρσανίδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport». Όπως και να έχει αυτό που θα πρέπει να θεωρείται ως κάτι παραπάνω από σίγουρο σε περίπτωση που το ξανασκεφτεί είναι ότι μετά από πέντε χρόνια δεν θα παραμείνει στο δυναμικό του Ηρακλή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άνχελ Πεντράθα και οι παίκτες του μετά από το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν από σήμερα στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα που ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι με την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό του Ηρακλή ήταν ότι ο Γιαννούλης υπεβλήθη σε δοκιμασία ετοιμότητας και διαπιστώθηκε ότι από αύριο θα περάσει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Κατά τα άλλα Χλωρός και Ιωαννίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ Μπρούνο Λέιτε, Ραγκουέλ και Φονσέκα με θεραπεία. Όσο για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες στον Ηρακλή φαίνεται να τσεκάρουν νεαρούς ποδοσφαιριστές της ιταλικής Αταλάντα που ίσως να έρθουν ως δανεικοί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλή ευκαιρία να τιμήσουμε κ τον Πουρσανίδη στο τελευταίο παιχνίδι του.....

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ σωστα.κατι προσφερε ακι αυτος.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη g10vanni

Περιοχή
    Chalki Red Ghetto
    Thanks
    2.580
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.713 φορές σε 839 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή ευκαιρία να τιμήσουμε κ τον Πουρσανίδη στο τελευταίο παιχνίδι του.....
    Εννοειετε!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ σωστα.κατι προσφερε ακι αυτος.
    Οχι κατι. Προσεφερε ΠΟΛΛΑ στην ομαδα μας.
    Ειναι ο 16ος σε λεπτα συμμετοχης στο UCL παρ'οτι εχει μια 5ετια (νομιζω) που αποχωρησε απο τον Ολυμπιακο.
    Adios Lakerde ala Past.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ελα ρε...τοσο πολυ ειχε παιξει?μπραβο του.ηταν και καλο παιδι.και ο αδερφος του αρρωστος γαβρος.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

κανενα νεο για σολιντ εχουμε;
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανενα νεο για σολιντ εχουμε;
    Ναι ακομα της φαπας ειναι

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

ετοιμοτητα βλεπω!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντα ρε... προσκοπος ενα πραμα...

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι ξερω..Ειναι και δημοφιλης το Τροντ και τραβαει κοσμο!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ολοι οι παγωτατζηδες δημοφιλεις ειναι

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτος ηταν μπεκρης και οχι παγωτατζης..
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Οπαδός του Ολυμπιακού δηλώνει σε συνέντευξη του ο Γιάγια Τουρέ. Ο ιβοριανός άσος, που στον προχθεσινό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε το μοναδικό γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σάλκε, μίλησε για όλους και για όλα. Δηλώνει ότι ποτέ δεν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα της Ελλάδας εκτός του Ολυμπιακού ενώ είναι κάθετος όσον αφορά τον τρόπο που του φέρθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης δηλώνοντας ότι ακόμα και σήμερα οι &#171;ερυθρόλευκοι&#187; του χρωστούν χρήματα. Παράλληλα μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην συμπαίκτες του.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Όσον αφορά το ενδεχόμενο αν θα επέστρεφε ποτέ στον Ολυμπιακό, ανέφερε: &#171;Στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αλλά αυτή τη στιγμή η απάντηση είναι "όχι". Οπως σας είπα, δεν έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη διοίκηση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Κούλη και τον Κόκκαλη. Ισως να πάω στη Μονακό. Διατηρώ άριστες επαφές με την πρώην ομάδα μου και με παίρνουν πολύ τακτικά τηλέφωνο για να δουν πώς πάω. Το εκτιμώ αυτό. Δεν στάθηκαν εμπόδιο στη μεταγραφή μου, διότι ήξεραν ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια ευκαιρία για την καριέρα μου. Στη Μονακό είχα μια πολύ καλή χρονιά, πέτυχα γκολ, έδωσα ασίστ, έπαιξα και ως "δεκάρι". Με συγκινεί το ενδιαφέρον που δείχνουν για μένα ακόμα και σήμερα&#187; ανέφερε στη "SportDay".

Παράλληλα, ανέφερε και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε η ομάδα του Ολυμπιακού να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του: &#171;Θέλετε την αλήθεια; Θα το εκτιμήσω αν έρθουν στη Βαρκελώνη να μου δώσουν τα χρήματα που μου χρωστάνε. Αυτό θα αποδείξει ότι δεν με ξέχασαν και σέβονται την προσφορά μου στην ομάδα. Αυτή την ώρα που μιλάμε, με τις πράξεις τους δείχνουν το αντίθετο. Δεν είναι θέμα χρημάτων, διότι μιλάμε για ένα μικρό ποσό. Απλώς είναι θέμα κίνησης και εγωισμού. Εφόσον έρθουν και μου δώσουν τα χρήματά μου, θα τα ξεχάσω όλα. Εγώ θέλω να έχω καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτοί θα πρέπει να κάνουν την πρώτη κίνηση. Ξοδεύουν τόσα χρήματα για μεταγραφές και εμένα μου χρωστάνε ακόμα. Πώς μου ζητάτε να σκεφτώ να γυρίσω σε αυτή την ομάδα;&#187;.

Όσο για το ενδεχόμενο να πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως ο Ριβάλντο, είπε: &#171;Οχι, με τίποτα. Ακόμα και αν έχω διαφορές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν θα το έκανα αυτό. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Θα έλεγα "όχι" και στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό. Για να καταλάβετε, ο Παναθηναϊκός έπαιζε στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο και το παιχνίδι μεταδιδόταν από την ισπανική τηλεόραση. Εγώ δεν γύρισα στιγμή για να δω τον Παναθηναϊκό. Είπα "είμαι Ολυμπιακός"! Οσον αφορά τον Ριβάλντο, δεν μπορώ να κρίνω τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μου έκανε πάντως εντύπωση που νίκησαν 4-0 τον Ολυμπιακό. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό το αποτέλεσμα&#187;.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό και το παράπονο που είχε: &#171;Στην πράξη δεν έχω κερδίσει ακόμα εκείνο το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού! Ποτέ δεν έχω εισπράξει το μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου. Επίσης, μου χρωστάνε την τελευταία δόση του συμβολαίου μου. Πιστέψτε με πως για τα δεδομένα του Ολυμπιακού δεν είναι πολλά χρήματα, αλλά δεν μου φέρθηκαν εντάξει. Με κορόιδεψαν. Το χειρότερο απ’ όλα σε αυτή την ιστορία είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και με εκβίασαν. Μου είπαν πως για να πληρωθώ θα πρέπει να απαρνηθώ τον Ντιμίτρι Σελούκ! Επίσης, στη συνέχεια ο Σάββας (σ.σ.: Θεοδωρίδης) έκανε δηλώσεις στις εφημερίδες ότι μου έχουν καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου, αλλά και αυτό ήταν ψέμα. Εγώ ζήτησα να φύγω διότι ήμουν πάρα πολύ πικραμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης. Και ξέρω ότι δεν ήμουν ο μόνος. Και με άλλους παίκτες έγινε αυτό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο&#187;.

Αναφέρθηκε επίσης και στους συμπαίκτες του αλλά και στο κόσμο του Ολυμπιακού: &#171;Οι οπαδοί μας. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είναι φανταστικοί. Με αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και εγώ από την πλευρά μου δέθηκα μαζί τους. Δυστυχώς, δεν έφυγα με καλό τρόπο και δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και να τους αποχαιρετήσω. Εχω πολλούς φίλους πάντως. Ο Πάντος είναι φοβερό παιδί, όπως και οι Νικοπολίδης, Στολτίδης και Τζόρτζεβιτς. Δεν τους ξεχνάω&#187;.
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Aκομα λεφτα του χρωσταμε? αν αληθευει, ξεφτιλα.

Σελίδα 37 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 717273334353637383940414757677787137 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές