χαχαχα
Εκει που εχει καταντησει ο Αγιαξ τα τελευταια χρονια και το Ματζουρακη θα επαιρνε...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
χαχαχα
Που είναι ο ιεκ να δεί το καμάρι του???![]()
Οχι μωρε μην τον φωναζεις, παλι θα αλλαζω σεντονια μαζι του σημερα...![]()
«Ο κόσμος έδειξε ότι δεν ξέχασε»
Ο Τάκης Λεμονής επέστρεψε χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη! Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του βρέθηκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού για να βραβευθεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών.
Μετά την εκδήλωση ο 48χρονος τεχνικός μίλησε για τον Ολυμπιακό, αλλά και την αντίδραση των οπαδών του στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε ερώτηση αν στηρίζονται οι Ελληνες προπονητές, ο Λεμονής μίλησε για τη νοοτροπία που υπάρχει:
«Δεν θέλω να κάνω διαχωρισμό μεταξύ Ελλήνων και ξένων, όλοι κάνουμε το ίδιο επάγγελμα. Στην Ελλάδα υπάρχει η τάση να φεύγει ο προπονητής αρκετά γρήγορα, αλλά εφόσον ζούμε εδώ έχουμε προσαρμοστεί σ' αυτό το πράγμα. Εχω ευχαρίστηση που κάνω αυτό το επάγγελμα κι αν κάποτε σταματήσω να τη νιώθω, θα φύγω».
Οσον αφορά τα συνθήματα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο:
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Ηταν πολύ ωραίο το ταξίδι με τον Ολυμπιακό όλο αυτό το διάστημα και ο κόσμος έδειξε ότι δεν ξέχασε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί».
Σε ερώτηση για το φινάλε του πρωταθλήματος ο Λεμονής τόνισε ότι «ο δρόμος είναι δύσκολος για κάθε ομάδα», ενώ για το αν πιστεύει ακόμη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τον τίτλο, ήταν ξεκάθαρος:
«Θα ήταν τρελό να πω οτιδήποτε άλλο. Η ομάδα μπήκε μπροστά στη βαθμολογία και έχει όλες τις ικανότητες να πάρει τον τίτλο».
g10vanni (18-03-08)
Τακη, Ψυχαρα, Ολυμπιακαρα!
Ακομη δεν το εχω πιστεψει οτι εφυγε...
Adios Lakerde ala Past.
mpak (18-03-08)
Εμένα από όσους πέρασαν μόνο ο Μπίλαρος μου άγγιξε την καρδιά:
Θα σ' αγαπάμε μια ζωή Μπίλαρε!![]()
jojo (19-03-08)
Ο Γιάννης Οκκάς μπορεί να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών της Θέλτα, αλλά από τη νέα περίοδο δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Γαλιθιάνων. Μιλώντας για το μέλλον του στο «Μπαλαϊδος» ο Κύπριος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να μείνω στη Θέλτα. Αυτή η κατηγορία δεν σταματά όταν υπάρχουν διεθνείς αγώνες και τη νέα περίοδο θα έχω πολλούς, αφού θα συμμετέχουμε με την Κύπρο στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010. Είναι μπερδεμένη κατάσταση, αλλά δεν έχω πάρει την τελική μου απόφαση».
Όντας ταλαιπωρημένος από αρκετούς τραυματισμούς ο Οκκάς μίλησε για μία ασυνήθιστη κατάσταση για τον ίδιο: «Το χειρότερο πράγμα για μένα στην εφετινή περίοδο είναι οι τραυματισμοί. Επτά χρόνια στην Ελλάδα και ποτέ δεν είχα χάσει τόσα πολλά παιχνίδια. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει, αλλά αυτή τη στιγμή με απασχολεί περισσότερο η ομάδα και όχι τι συμβαίνει με εμένα».
Tην περασμένη Κυριακή η Θέλτα ηττήθηκε από την Αλμπαθέτε με 0-1 στην έδρα της και ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες της για επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Οκκάς μίλησε για το χειρότερο εφετινό παιχνίδι της ομάδας του, ζητώντας όμως τη στήριξη των οπαδών του συλλόγου.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε με 64-62 από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Τορ-16 αλλά ο Θοδωρής Παπαλουκάς μοιράζοντας 10 ασίστ έφτασε τις 42, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης για τη συγκεκριμένη φάση. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Αργεντινός, Πάμπλο Πριχιόνι της Τάου με 38 από την περίοδο 2005-06. Ο Παπαλουκάς μοιραζόταν την πρώτη θέση με τον Ντεχουάν Κόλινς της Ζαλγκίρις Κάουνας ο οποίος μοίρασε έξι στην ήττα της ομάδας του από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ετσι, ολοκλήρωσε το φετινό Τορ-16 με 38, όσες είχε και ο Πριχιόνι.
Παράλληλα, ο Θοδωρής Παπαλουκάς έγινε ο πρώτος που σπάει το φράγμα των 600 ασίστ στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Εφτασε τις 609 στην καριέρα του και συνεχίζει να ηγείται του σχετικού πίνακα, μακράν από τον δεύτερο, τον Πάμπλο Πριχιόνι (489) αλλά και τον συμπαίκτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον J.R. Χόλντεν (467).
Κάθε φορά αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας....Μπράβο ρε Τεοοο!!!
παρα πολυ καλος παικτης.και τον χασαμε για λιγα ευρω εξαιτιας του κοκκαλη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σου εύχομαι παλικάρι μου να σπάσεις το ρεκόρ και πάλι του χρόνου.... στον Θρύλο!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μακάρι...
Νέος προπονητής ο Διαμαντόπουλος
![]()
Μια μόλις μέρα μετά την παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου, ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Σταύρο Διαμαντόπουλο, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για έκτη φορά στη καριέρα του.
Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έκρινε πως ο 61χρονος προπονητής αποτελεί την καλύτερη λύση για τον πάγκο της ομάδας και έτσι μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές, έφτασαν στη συμφωνία.
.........................
E ρε τι προπονηταρα ειχαμε στον παγκο!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Λιγα λογια για τον μπαρμπα το Σταύρο ετσι; Μύγα μήσω...![]()
Το '95 πέρασε από τον πάγκο μας για λίγα παιχνίδια αν θυμάμαι καλά;
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΙΤΥ
Παλι στον παγκο ειναι ο Νερι σημερα!
Το ματς ειναι στο 69' εχουν γινει 2 αλλαγες και ο Νερι ειναι ακομη στον παγκο.
Το ιδιο συμβαινει και με τον Στελιο για λογαριασμο της Μπολτον.
Ως στιγμης ππν-κζλ 0-0![]()
Adios Lakerde ala Past.
kouzoulo (22-03-08)
Bookmarks