ειπα η υπονοησα αυτο? Εγω μια απλη παρατηρηση εκανα για κατι που ισχυει τωρα..Και αυτο δεν ενεχει εμπαθεια..Εμπαθεια θα ητανε αν ισχυε αυτο που νομιζεις εσυ οτι υπονοησα. Εγω ομως δεν εκανα το σχολιο γι'αυτο το λογο..Ο μονος λογος που εκανα το σχολιο ητανε επειδη εχω βαρεθει να ακουω τον καθενα να λεει οτι του κατεβει και χωρις βαση για το Νορβηγο. Ειχε τα κουσουρια του αλλα το βρισιμο και το μηδενισμο που εχει φαει αυτος (που σε τελικη μας πηρε και νταμπλ και μας ειχε παντοτε οσο ητανε στον παγκο πρωτους στο πρωταθλημα) δεν το εχει ακουσει κανεις τα τελευταια χρονια..Και βεβαια η εμπαθεια ειναι σε εκεινα τα σχολια παρα στα δικα μου..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
mpak (10-03-08)
Ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι ο μαλακας ο Ψωλιντ εδιωξε τον Βενετιδη.
Τον κρατησαμε οσο ηταν τραυματιας και μολις εγινε καλα τον σουταραμε!!!!!
Απιστευτα πραγματα....
Χθες που τον ειδα στη Λαγοφλωρο επαιξε (παλι!) μεγαλη μπαλα.
Adios Lakerde ala Past.
τωρα που το θυμηθηκα,Ο Μαριτς που παιζει???
Μα στη Γανδη. Στην ομαδαρα του Σολιντ![]()
;
Reds (10-03-08)
Μαλιστα και ελεγα και εγω που εξφανιστηκε..
αλλο παλτο απο εκει.
το διαβασα και εγω αυτο.αν ειναι δυνατον...
Καλη τυχη Τακη! Θα θυμωμαστε τα καλα και τα ασχημα που περασαμε φετος..Τουλαχιστον ειχαμε συναρπαστικη χρονια!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Να δω πότε θα ξαναδούμε διπλό στην Ευρώπη ρε Τάκη. Να δω ποιός θα με κάνει ξανά να νοιώσω τόσο περήφανη. Να 'σαι καλά για όσα μας έδωσες και να ξέρεις (όπως είμαι σίγουρη πως ξέρεις) ότι εμείς, ο λαός του Θρύλοε, τα εκτιμάμε. Σε ευχαριστούμε.
IERO (12-03-08), lgalletti7 (12-03-08)
μου φαινεται περιεργο που συζηταμε για τον τακη σε αυτο το thrad αλλα ετσι ειναι η ζωη.
τακη σε ευχαριστουμε για ολα.για τα διπλα στην ευρωπη,γιατην υπερβαση τη φετινη και σου ευχομαι καλη συνεχεια στην προπονητικη σου καριερα.παντα θα σε σκεφτομαι με αγαπη γιατι προσεφερες στην ιστορια της ομαδας και στην εδραιωση του ονοματος ως θρυλου.
IERO (12-03-08), lgalletti7 (12-03-08), mpak (14-03-08)
. Het Nieuwsblad, , : , . … , .
. . , . . . , .
Έλα στο aekakion Τροντ και άσε τον Άγιαξ και την Χέρενφεν!
. . . . .
στον αγιαξ?τι ηπιανε αυτοι?
Bookmarks