O Ntani mipws mathame an skorare? Anhsyxw!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
: " "
kicker :
. . .
35 : .
< … : : . . . .;
: . . , , .
, : 2004, .
: . , : , .
......
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Περσινα ξινα σταφύλια.
Εκραξα οσο ηταν "ζεστο". Εχω τη γνώμη μου και δεν την αλλάζω. Τωρα προέχει ο Ολυμπιακός.
;
Στην Πουέμπλα τον εντόπισε και ο κατάσκοπος του SPORT 24, ο Μεξικανός δημοσιογράφος της εφημερίδας "Reforma", Μιγκέλ Άνχελ Μπρισένο, ο οποίος θέλησε να αποσπάσει σαν λάφυρο μερικές κουβέντες του Νέρι για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε. Τον Ολυμπιακό! Με διστακτικότητα ρώτησε τον επιθετικό της Σαχτάρ αν μαθαίνει νέα για τους πρωταθλητές Ελλάδας στην Ουκρανία. Ο Καστίγιο ήταν σαφής.
"Όχι, δεν ξέρω τίποτα για τον Ολυμπιακό. Ασχολούμαι μόνο με την Σαχτάρ" ήταν η επαγγελματική του απάντηση. Όταν ο Μπρισένο επέμεινε και ζήτησε να του αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ομάδα, όπου επώασε το ταλέντο του από την εφηβική του ηλικία, η απάντηση του Νέρι δεν άφηνε άλλα περιθώρια για κουβέντα.
"Δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός" είπε στον "κατάσκοπο" του SPORT 24 στο Μεξικό και έκλεισε την κουβέντα εκεί, φανερώνοντας ότι δεν έχει ακόμη ξεθυμάνει η πίκρα του για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου.
se ligo tha lene oloi pios kastigio otan tha xathei apo ton podosfairiko xarti
Σκληρο αυτο. Ο μικρος ξερει πολύ μπαλα. Δεν θα χαθει. Και οσο για τις δηλωσεις θεωρώ ότι ειναι προϊον εκνευρισμού από τον δημοσιοκάφρο που του τα φούσκωσε τόσο πολύ κυνηγώντας τον παντου και τον εβγαλε από τα ρούχα του
Ετσι απλά.
;
mporei na xerei mpala file sadi ala me tetia miala pou kouvalaei then ton vlepo
na kanei megali kariera.pantos otan tha milaei gia ton olympiako tha prepei na stazei meli to stoma tou giati o olympiakos ton ekane afto pou einai tora.
Ναι αλλα δεν παραβλέπω το γεγονος (και επειδη το ξερω) οτι οι "απεσταλμένοι" και οι "κατασκοποι" ντε και καλα των φυλλάδων και των ΜΜΕ ειναι οι μεγαλύτεροι σπασαρχιδες του κοσμου. Και φυσικα ίσως να προκάλεσε τον Νέρι να κανει μια τετοια δήλωση, ενώ δεν αναφέρει καθαρά τι ακριβως τον "ρώτησε" ο δημοσιοκάφρος.
;
Μια χαρά τα είπε το αλάνι!
Όπως τον έχουμε συνηθίσει, και μπράβου του που το χρήμα δεν του άλλαξε τα μυαλά!
Απείρως καλύτερα από τα γλυκανάλατα και εξίσου παρεξηγήσιμα του στυλ:
"Τα πάω πολύ καλά στη νέα μου ομάδα... έβαλα νέους στόχους... ο προπονητής μου είναι θαυμάσιος άνθρωπος... ο Κόκκαλης μου φέρθηκε πούστικα..." και άλλα τέτοια.
, ' ...
, ... . , . FK Siad Most, . , , : " !". ;
...............................
Geia soy vre filippako!!![]()
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ Ο ΓΙΓΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ! Το μεγαλύτερο αστερι που εχει πατησει το ποδι του στα γήπεδα μας ειπε "κακα"... δρεπομαι...
;
Και η φάση είναι ότι όταν ήταν εδώ, είχε δηλώσει στο περιοδικό ότι του αρέσει πιο πολύ να παίζει δεξιά!!!![]()
[ links. ]
Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι ο νέος υφυπουργός πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Ο «ξανθός», που εκλέχτηκε για δεύτερη φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, επιστρέφει στο χώρο του αθλητισμού, αλλά από κυβερνητικό πόστο αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ορφανό, ο οποίος δεν επελέγη να στελεχώσει κάποιο άλλο υπουργείο. Υπουργός Πολιτισμού επελέγη ο Μιχάλης Λιάπης.
. . . . .
Οι παίχτες του Σόλιντ φίλε ισόβιε, αποκτήθηκαν για τους μόνιμα επιθετικούς προσανατολισμούς της ομάδας.
Χθες φυσικά δικαιολόγησαν τα συμβόλαιά τους, έστω κι' αν η ομάδα στήθηκε αμυντικά.
Egw pistevo oti o Solid evaze tous paixtes se 8esis pou oi idioi den mporousan na apodosoun oso stin fisiki tous 8esi. Auto pistevo to ekane gia na mporesi na xoresi ton Ribo stin 11ada. G'auto kai sxedon pote den eperne oute kan to 60% apo kapoious paixtes.
Ο Ρίμπο του επιβλήθηκε εκ των άνω.
Οι παίχτες που έφερε σίγουρα είχαν το δικαίωμα στην προσαρμογή, όσον αφορά την ελληνική νοοτροπία.
Από 'κεί και πέρα, είμαι σίγουρος πως αν ο περσινός τουλάχιστον, μεταγραφικός προυπολογισμός, ήταν ισόποσος του φετινού (μεσαίο ράφι δηλαδή), ακόμα θα είχαμε το περιβόητο μπλοκάκι του, σαν κίνητρο για όποια αναφορά της παρουσία του στο λιμάνι....
Ο Σολιντ ητανε αλλη περιπτωση, οπως και ο Ντουσαν αλλη..Ο καθε προπονητης (πρεπει να) κρινεται οχι με βαση το τι θα θελαμε να πετυχει αλλα το τι θα μπορουσε να πετυχει με βαση τα δεδομενα που εχει. Το ιδιο ισχυει και για τον τωρινο προπονητη..Και αν ενας προπονητης ειναι καλος ή κακος παλι απο αυτο κρινεται..Απο το αν δηλαδη βελτιωσε την ομαδα που παρελαβε ή οχι..
Παντως σαν συλλογος λειτουργουμε στον αγωνιστικο τουλαχιστον τομεα, πολυ παραλογα κατα καιρους...
Πχ για καμποσα χρονια στη σειρα δεν διναμε μια για μεταγραφες, αλλα φετος αποφασισαμε να γινουμε ξαφνικα ανοιχτοχερηδες. Επισης η ομαδα ειχε εδω και αρκετα χρονια την αναγκη για μεταγραφες και ανανεωση αλλα αυτη η ανανεωση αντι να γινει σταδιακα και προγραμματισμενα εγινε ξαφνικα και χωρις μεγαλο προγραμματισμο με αποτελεσμα ακομη να ψαχνομαστε και το μελλον αυτης της ομαδας να παρουσιαζεται αβεβαιο..
Και ποσα αλλα να θυμηθουμε σχετικα με τις μεταγραφες..Ειμαστε ενας "τρελλος" συλλογος και "τρελλη" διοικηση και "τρελλο κοσμο"!
Δεν αντιλέγω Λιάκο, κάθε προπονητής και ο σταυρός του.
Κάθε μπάτζετ κι' ο προεδρός του.....
Bookmarks