Πιστεύω οτι ο Σελουκ παιρνει ΟΛΑ τα λεφτα απο τις μεταγραφες του Τουρε. Δεν ειναι περίεργο που ... παντου παραπονιεται πως ... "δεν ειχε για να φαει". Και τα λεφτα που επαιρνε ποιοοοοοοος τα κραταγε;
Κανονικος νταβας του χαζού ειναι ο Σελουκ.
Πιστεύω οτι ο Σελουκ παιρνει ΟΛΑ τα λεφτα απο τις μεταγραφες του Τουρε. Δεν ειναι περίεργο που ... παντου παραπονιεται πως ... "δεν ειχε για να φαει". Και τα λεφτα που επαιρνε ποιοοοοοοος τα κραταγε;
Κανονικος νταβας του χαζού ειναι ο Σελουκ.
;
Περιστεριώτης ο Ανατολάκης
6/7/2007 9:23
Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο Γιώργος Σπανός. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Ανατολάκη και του έχει κάνει σούπερ προσφορά προκειμένου ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού να φορέσει την φανέλα με το αστέρι στο στήθος.Ο Γιώργος Σπανός φέρεται να έχει προσεγγίσει τις τελευταίες μέρες τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ πρότεινε στον 33χρονο ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ.
Ο Ανατολάκης αναμένεται να περάσει την Παρασκευή από τα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο αποτελώντας την πιο ηχηρή φετινή μεταγραφή του Ατρομήτου.
Στο μεταξύ η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρές Φρανσόια. Ο Γιώργος Σπανός είναι έτοιμος να βάλει και σε αυτή την περίπτωση βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποσπάσει το "ναι" από τον 21χρονο παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς. Σε πρώτη φάση ο Αργεντινός θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού και μετά το τέλος της σεζόν ο Ατρόμητος θα μπορεί να τον αγοράσει.
...............
Επιτελους να παει ο Γεωργος σε μια ομαδα του επιπεδου του!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ατιμο πραγμα η εμπαθεια τελικα Ηλια...
? ?? .. .. ..
..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Στα 33 του δεν νομιζω να εκανε για καποια καλυτερη ομαδα..Νεοτερος αξιζε περισσοτερο αλλα τωρα πια δεν νομιζω να μπορει να σταθει σε ομαδα ιση η καλυτερη του Ολυμπιακου..
Τελοςπαντων Ηλια και στα 33 του πριν μολις μια χρονια ηταν βασικος και αναντικαταστατος στον Ολυμπιακο αλλα και στην Εθνικη Ελλαδος...δεν νομιζω μεσα σε 2-3 μηνες να εριξε τοσο πολυ το επιπεδο του ωστε να αξιζει για τον Ατρομητο.
Ακόμα και οι αντικειμενικές του δυνάμεις να είναι για επίπεδο Ατρομήτου (που δεν το πιστεύω...) ο Ανατολάκης έχει πλέον τόσα παράσημα όσα λίγοι. Μην το ξεχνάμε αυτό όταν κρίνουμε έναν παίκτη...
1925
.. ..
Καλα αυτο ηταν λιγο 'χοντρο" Ηλια.Και μενα μου χτυπησε ασχημα.Αλλα ξερουμε τη γνωμη σου για το συγκεκριμενο παικτη.
Τουλαχιστον ο Ατρομητος ειναι μια συμπαθητικη και σοβαρη ομαδα.
Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα από την Παρασκευή ο Γιώργος Ανατολάκης. Ο διεθνής αμυντικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Σπανό, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας και το μεσημέρι βγήκε η σχετική ανακοίνωση.
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ανατολάκη. Ο εν ενεργεία διεθνής αμυντικός συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή) με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Γιώργο Σπανό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 74 στην πλάτη", τονίζεται χαρακτηριστικά.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιώργος Ανατολάκης δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου: "Σήμερα έκλεισα ένα μεγάλο κύκλο στην καριέρα μου και άνοιξα μια νέα σελίδα σε μια ομάδα, όπως ο Ατρόμητος, που αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας. Με κέρδισε η στάση του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού, τον οποίο ευχαριστώ πολύ, ο οποίος μου ανέλυσε το φιλόδοξο σχέδιο του για τον Ατρόμητο και τις υψηλές προοπτικές που διαγράφονται και αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση που μου έκανε πιστεύοντας ότι θα συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τα περισσότερα εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τα λέμε μέσα στο γήπεδο". Στην ιστοσελίδα μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός: "Η διοίκηση του Ατρόμητου αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια ότι χτίζει μια ομάδα με σταθερές βάσεις και μέλλον. Έπειτα από τη δημιουργία ενός υπερ-σύγχρονου μέσα στην πόλη του Περιστερίου και με την έλευση του νέου προπονητικού επιτελείου, των νέων παικτών αλλά και με το ήδη υπάρχουν έμψυχο δυναμικό έχουμε ανεβάσει πλέον τον πήχη ψηλά. Περιμένουμε και προσδοκούμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας έτσι ώστε όλοι μαζί να δούμε τον Ατρόμητο εκεί που ονειρευόμαστε".
Να ευχηθω στον Γιωργαρο αυτα τα 2 χρονια που θα ειναι στον Ατρομητο να εχει πανω απο ολα την υγεια του και ολα να του πανε καλα και οπως τα θελει!
Και φυσικα οταν ερθει στο Καραισκακη θα τον υποδεχτουμε με αγαπη οπως του αξιζει...τουλαχιστον οι περισσοτεροι!
" " ALTER .
. . , , , .
, , " " ALTER .
.... "" , , , : " . , . , , . ".
: " . . , . , . ...".
, : " . . . . . , . : .
. . . . . . . . . . , ".
, , : " . . . . ".
, : " . " ". , . . . '. , ... ".
sport24.gr
1925
Ston Apollona Lemesou o Babaginta..E re megaleia o Apollwnas!!![]()
Μάλιστα ο Μπάμπα είναι η ΜΕΓΑΛΥτΕΡΗ μεταγραφή φέτος του Απόλλωνα...![]()
1925
Τι βλέπουν τα ματάκια μου;"Κόουτς άλλαξε σύστημα"
Η ΑΕΚ δε τραβάει και ο Ριβάλντο προτείνει αλλαγές (!!!)
Και ακόμα βρίσκονται στο δεύτερο φιλικό
Αυτά να τα βλέπουν οι (όσοι) δικοί μας που "κλαίνε" ακόμα για την αποχώρηση Ρίμπο.
Να το επαναλάβω ότι κόουτς μοναδικός στο 44 είναι είναι ο φανέλας;
Αλλά δεν πά να είναι και ο Χατζηχρήστος... καρφάκι δεν μου καίγεται...
1925
Bookmarks