Κάθεσαι;;; Στη μέση της τρίτης χρονιάς έφυγε, όταν είχαμε προπονητή τον Κάτανετς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Την διαβασα κι εγω την συνεντευξη και το ειπε και ο ιδιος σε καποιο σημειο.
Wikipedia, Transfermarkt και παιχτης εχουν κανει μια μυστικη συμφωνια για να αλλοιωσουν την πραγματικοτητα. Μια παγκοσμια συνωμοσια που εχει στοχο ο Τζιοβαννι απο το Red-Dna να τρελαθει. Ειναι αλλωστε ο τελευταιος που αντιστεκεται στη νεα ταξη πραγματων, που θελει για τους δικους της λογους να αλλαξει την ιστορια και προσπαθουν να κανουν τον μοναδικο πλεον αντιρρησια να χασει τα λογικα του.
Δεν ξερω, ισως ολο αυτο εχει συμβει, για να αποπροσανατολιστει ο κοσμος απο τα πραγματικα του προβληματα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (27-04-20), drizzt (27-04-20), flessanto (26-04-20), giovanni#10 (26-04-20)
Εχει δυο εβδομαδες που βγηκε η συνεντευξη, λεει καποια ωραια πραγματακια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (07-06-20)
Να πουμε και για την "Επιλογη του αιωνα" που εκανε ο Γιαννιωτης περσι και δεν ανανεωσε στον Ολυμπιακο.
Τωρα λεει ειναι ενσωματωθηκε στον Ατρομητο για προετοιμασια. Το αισιοδξο σεναριο γι'αυτον θα ειναι να τον κρατησει ο Ατρομητος.
Και νομιζω πως ειχε μανατζερ τον Τζολε και τον Νινιαδη. Δεν μπορω να καταλαβω ρε πστ μου, μυαλο σας λειπει;
chainsaw (08-11-21)
Ωραίο thumbnail: Σα τον Παπασημακόπουλο με περούκα τον έβγαλαν...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
επεσα πανω σε αυτη την φωτο σημερα.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
FanisJK7 (10-03-23)
Every day malakiaaaa.
Ασχετο, Ο Ελευθεροπουλος εκανε εστω κ 1 συμμετοχη στην Μιλαν ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σε επισημο ματς δεν επαιξε ποτέ.
chainsaw (10-03-23)
Είναι από τα σκοτεινά χρόνια, που ο Ελευθερόπουλος έκανε φάρσες και με την συγκεκριμένη, τρόμαξαν μέχρι και οι Νεραντζούρι.
Oberon (10-03-23)
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ. ΕΛΙΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑ
Ο Βάις πάει για πρόκριση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στους 8 του ΟΥΕΦΑ. Παίζει 10άρι πιά και είναι από τους κορυφαίους. Τον "σκότωσε" κι αυτόν ο Βαγγέλας με το που είδε μαρούλι. Οπως και τον Ριέρα που είχε νούμερα Τζόρτζεβιτς, όπως, όπως, όπως...
john syggel (10-03-23), Nikolaos_Kokkinos (11-03-23)
Για τον Σαμαρη ομως δε βλεπω να λεει κανεις.Ή για τον Φεισα.Κι αυτους κακην κακως τους σκοτωσε.![]()
Ενώ τον Μήτρογλου, αν τον κρατάγαμε εκείνη τη χρονιά, δεν μας γλύτωνε ούτε η Μπάγερν στους 8...
Bookmarks