BrazHlias (08-10-19)
BrazHlias (08-10-19)
Ναι μπορει. Υπεθεσα οτι ειναι ο Ανατολακης. Μοιαζει.
Εδιτ: Εψαξα στο γκουγκλ. Ναι, αυτος ειναι. Βασικα θα ηταν ιεροσυλια να μπει.
Τον Ζέτερμπεργκ τι σκατά τον έφτιαξαν έτσι??Καμία σχέση.
Αυτά θυμάμαι τα μάζευα μικρός.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Στο επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού δεν εμπαιναν; Κρίμα που σταμάτησαν. Έστω και εκτός περιοδικού πιστεύω αν πωλουνταν στην μπουτίκ ή και στο διαδικτυακό κατάστημα θα έκαναν θραύση. Και καθε χρονο να μπαινουν και οι μεταγραφές. Εγώ πάντως παρότι γεροντάρα θα προσπαθούσα να τα μαζέψω όλα!
BrazHlias (08-10-19), chainsaw (07-10-19), giovanni#10 (07-10-19)
Μην ξεχάσεις να πάρεις τον Μπόρχα και τον Μπενζιά
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (07-10-19)
Να το κοιτάξετε αυτό, που σας αρέσουν τα κουκλάκια.
Γιατι μονο αυτους; Περιεργο.Δηλαδη ηταν πιο δημοφιλης ο Αμανατιδης απο τον Γκογκιτς; Τεσπα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (07-10-19)
Μεγάλη δουλειά η μεταγραφή Μπόρχα, από τότε και μετά πάντα έχουμε κάποιο χειρότερο να θυμόμαστε για κάθε τραγι που μας φέρνουν και μας λένε πως είναι φορ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πάντως, άφησε εποχή, καλά τα έλεγε η φυλλάδα
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (08-10-19)
Ο Καραπιάλης πήρε 4 πρωταθλήματα...
Αυτό, με τα κουκλάκια να το κοιτάξετε από πολλές απόψεις. Έχω την αίσθηση ότι κουκλάκι Ριβάλντο δε κυκλοφόρησε γιατί αυτή η σειρά αφορούσε τους παίκτες που εμφανίστηκαν από το 1999 μέχρι το τέλος της σεζόν 2002 - 2003, εξ ου και οι εμφανίσεις...
Αλλιώς έπρεπε να υπάρχει και Ίβιτς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για κρύες νύχτες του χειμώνα έχω και dvd Μπόρχα κόμπρα (από sportday νομίζω)!
chainsaw (08-10-19)
Bookmarks