sirkostas (24-02-17)
Και το γιορτασε σημερα με μια μεγαλη προκριση, την οποια πηρε ο ΑΠΟΕΛ τελικα.![]()
sirkostas (24-02-17)
Μην δει Κύπριους αυτός ο άνθρωπος.....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αχαχαχαχα
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς Ρόι Κάρολ στο τέρμα, δεν προκρίνεται με τίποτα ο Ερνέστος.
voskos_7 (25-02-17)
Εγώ το έχω πει... Θέλω Βαλβέρδε να προπονει την ομάδα και Λεμονή να την κοουτσαρει στα παιχνίδια. Ζητάω πολλά;
Κι Αλέφαντο να τους εμφυχώνει, ίσως;![]()
voskos_7 (25-02-17)
Έχουμε Σάββα
Και μιλάμε για ομάδα που συμμετέχει σε πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών και κάποτε 42...
Για να μη νομίζουμε ότι μόνο σε εμάς δε παίρνουν οι προπονητές σύνταξη από μια ομάδα, ξέρω 'γω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τώρα έγραψες σε λάθος νημα; η εγώ απλά δεν κατάλαβα;
To "2"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βρε λέτε;;Μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινώσει εάν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο, αλλά τα καταλανικά ΜΜΕ τον φέρνουν προ των πυλών της Μπαρτσελόνα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν την απόφαση που έχει λάβει, ωστόσο οι περισσότεροι στην Ισπανία θεωρούν ότι θα αποχωρήσει από τους "λεόνες".
Παράλληλα, το όνομά του κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.
Απο sport24
Δε λεμε.
Rena (04-05-17)
giovanni#10 (04-05-17), Rena (04-05-17)
Καλλαααάα. Δε θα σας πιάσω λιωμίδι μετά απο νίκη του θρύλου; Όλα θα τα πείτε.![]()
giovanni#10 (04-05-17), The Dude (04-05-17)
giovanni#10 (04-05-17), Rena (04-05-17)
ΜανταΡενα εγω δε γινομαι ποτέ λιωμιδι, ειμαι του κατηχητικου εγω![]()
Rena (04-05-17)
Φέτος ή τα επόμενα χρόνια, ο Βαλβέρδε θα πάρει την ευκαιρία σε τοπ κλαμπ της χώρας του. Μακάρι να την αξιοποιήσει, γιατί τέτοιες ζαριές μια φορά σου κάθονται στη ζωή.
Βλέπω φωτογραφίες του Βαλβερδε με τον Μεσι και μου φαίνεται σαν όνειρο οτι είχαμε προπονητή που τελικά ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα. Και αναρωτιέμαι " Εμάς δε μας έκανε;;" ........... Ο Μεσι, επειδή για τον Βαλβερδε ξέρουμε την απάντηση.![]()
Διπλό ποστ, αλλά δε μπορώ να επεξεργαστώ το προηγούμενο.
Πηγη: Sport 24Τον Μάρκο Σίλβα βλέπουν ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι. Σε ποια περίπτωση ο Πορτογάλος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των ''μπλε'
Καλά τι προπονηταράδες είχαμε και τους χάσαμε;; Αντε ο Γκαρθια να παει στη Γιουναιτεντ μετα απο εμας.![]()
Bookmarks