Σελίδα 206 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 6106156166176186196202203204205206207208209210 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.101 έως 4.120 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Νεκροθάφτης κουρασμένος ο τύπος;
    There is a Dude in town

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Αλκόρτα: "Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο"

Έκπληκτος παραμένει από την απόλυση του Μίτσελ ο Ράφα Αλκόρτα, ο οποίος τόνισε πως υπό την καθοδήγηση του Ισπανού τεχνικού αλλά του Ερνέστο Βαλβέρδε παλιότερα, ο Ολυμπιακός μεγάλωσε πολύ.
    Ο Ράφαελ Αλκόρτα ήταν το δεξί χέρι του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και ήταν επόμενο να αποχωρήσει μαζί του, όταν οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Αλκόρτα μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα και εμφανίστηκε έκπληκτος από το γεγονός της απόλυσης του Μίτσελ, ενώ αναφέρθηκε πως ένα μήνα πριν τις εξελίξεις υπήρχε κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου με τον 52χρονο τεχνικό.
    Ο βοηθός του Μίτσελ δεν μπορούσε να κρύψει τα παράπονα του για την τροπή που πήραν τα πράγματα, ωστόσο παραδέχθηκε πως έχει καλές αναμνήσεις από την εμπειρία του στην Ελλάδα.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]:
    Για την απόλυση του Μίτσελ:
    "Πριν από έναν μήνα ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μίτσελ. Υπήρχε η πρόταση και σε ένα μήνα είχαμε πέντε σερί νίκες. Η απόλυση μας εξέπληξε. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που χρειάζεται, είναι να βρεις μια νέα ομάδα να δουλέψεις και να μην κοιτάξεις πίσω. Δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα έδειξαν πως το 90% των φιλάθλων δεν κατανοούσαν την απόλυση του Μίτσελ.
    Υπό την καθοδήγησή του, αλλά και παλαιότερα υπό τον Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός μεγάλωσε πολύ. Έχω καλές αναμνήσεις. Οι άνθρωποι ήταν πολύ καλοί. Και ο Μίτσελ είναι καλός άνθρωπος. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να βρεις καλούς ανθρώπους που να μπορούν να πετύχουν κάτι".
    Για το μέλλον του:
    "Τα παιδιά μου πήγαιναν σε διεθνές σχολείο και τώρα θα επιστρέψουν εκεί που ήταν. Όλα θα είναι όπως πριν. Αναστατώθηκε λίγο η ζωή μας, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, όταν καλείσαι να κάνεις κάτι έξω από τη μονοτονία σου.
    Ελπίζω σύντομα ο κόουτς να με ξανακαλέσει να φτιάξω τη βαλίτσα μου και να συνεργαστούμε ξανά. Είμαι δίπλα του, όπου κι αν με θέλει, θα πάω. Η σύζυγός μου είναι πιο περιπετειώδης από μένα. Τα παιδιά μου κάνουν φίλους παντού οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Πιστεύω πως και γι’ αυτά είναι μια καλή εμπειρία. Μαθαίνουν νέες γλώσσες. Αν χρειαστεί να ξαναφύγουμε από τη χώρα, δεν έγινε και τίποτα. Η οικογένειά μου ξέρει τι μου αρέσει να κάνω, αρέσει και σε αυτούς. Και είμαι δίπλα στον Μίτσελ, με τον οποίο μας συνδέει σχέση πολλών ετών. Η οικογένειά μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη".
    Για το αν θα αναλάμβανε πρώτος προπονητής:
    "Μου αρέσει η προπονητική, έμαθα πολλά τους τελευταίους μήνες κι όσο περισσότερο είσαι μακριά, τόσα περισσότερα μαθαίνεις. Πάντως αυτό που διαπίστωσα είναι πως δεν μπορώ να γίνω πρώτος προπονητής. Αντιμετωπίζω τα προβλήματα από μια διαφορετική οπτική, με τις σχέσεις των παικτών.
    Είναι δύσκολο να είσαι πρώτος προπονητής και τώρα που το είδα από κοντά το αντιλήφθηκα. Ο Μίτσελ έχει αυτό το χάρισμα και του αρέσει αυτή η δουλειά, ξέρει τι κάνει και τι λέει ανά πάσα στιγμή. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι προπονητές. Εγώ έχω άλλες ικανότητες. Οπότε όχι".
    Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα:
    "Η Ελλάδα είναι όπως οι άλλες χώρες. Υπάρχουν περιοχές όπου η κρίση είναι εμφανής και άλλες που δεν είναι και τόσο. Υπάρχουν δημόσιες περιοχές που δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως πεζοδρόμια και κήποι, αλλά σε κάποιες περιοχές, σαν κι αυτή που ήμασταν εμείς, υπήρχε πολύ υψηλό επίπεδο. Πολλά καταστήματα, πολύς κόσμος, μεγάλη κατανάλωση, όμορφη ατμόσφαιρα… Μας άρεσε πολύ. Και ο κόσμος ήταν πραγματικά πολύ φιλικός. Νιώσαμε σαν στο σπίτι μας".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Ο Σαντάνα και οι άλλοι Βραζιλιάνοι

Επιμέλεια: Νίκος Συριώδης Δημοσίευση: 01 Φεβ. 2015 09:04

Ο Φελίπε Σαντάνα έριξε "άγκυρα" στο Λιμάνι, έγινε ο 16ος Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού και το Sport24.gr δίνει... έλεγχο σε όσους φόρεσαν την ερυθρόλευκη ριγωτή (βίντεο και φωτογραφίες).

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

Ωραια χρονια τοτε, με καρεμπε και ζε ελιας στα χαφ. Δεν τολμαγε καμια καριολα να κανει μαγκιες και φουστικα φαουλ.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

του τραβαγε τακλιν στην ψυχη μετα ο ζε ηλιας
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-02-15), Red Sting (02-02-15)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων
    του τραβαγε τακλιν στην ψυχη μετα ο ζε ηλιας
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

Μίτσελ: "Με πονάει που δεν τέλειωσα το έργο μου στον Ολυμπιακό"

Ο Μίτσελ μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε πώς του ανακοινώθηκε το διαζύγιο. Διαβάστε την άποψή του για Αντσελότι αλλά και για τον... "διάδοχό του Ζινεντίν Ζιντάν"!
    "Δεν σκοπεύω να είμαι αιώνιος υποψήφιος για τη θέση. Δεν είναι πως δεν έχω φιλοδοξία να αναλάβω και αισθάνομαι μάλιστα πως έχω τα προσόντα, όμως δεν εξαρτάται ούτε από μένα ούτε από τα αποτελέσματα.

Πιστεύω άλλωστε ότι η Ρεάλ προετοιμάζει τον Ζιντάν για να είναι ο επόμενος τεχνικός της μετά τον Αντσελότι", δήλωσε αναφορικά με τη θέση του προπονητή στους "μερένγκες" σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Elite Sport", συμπληρώνοντας πάντως ότι ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί τον ιδανικό προπονητή για τους πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας μάλιστα την εμπειρία από τη συνεργασία του με αφεντικά όπως ο Αμπράμοβιτς και ο Μπερλουσκόνι.
    Στην ίδια συνέντευξη ο 51χρονος τεχνικός δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερώτηση για τον Ολυμπιακό και τους λόγους της αποχώρησής του από το μεγάλο λιμάνι, με τον Μίτσελ να μη μπορεί να δώσει πάντως κάποια εξήγηση για την απόφαση της διοίκησης.
    "Απλά ο πρόεδρος, ως ιδιοκτήτης του συλλόγου, πήρε την απόφαση και πρέπει να την δεχτείς και να υπακούσεις. Με πονάει που δεν ολοκλήρωσα το έργο μου.
    Νομίζω πως τα δύο τελευταία χρόνια άφησα καλές εντυπώσεις όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως έρχονται".
    Όπως ξαφνικό ήταν το διαζύγιο του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό άλλο τόσο απρόσμενος ήταν και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Ισπανό να αποκαλύπτει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ανακοίνωσε τις προθέσεις του ενώ έπιναν καφέ.
    "Ήρθε στο σπίτι μου, ήπιαμε έναν καφέ και μου είπε πως δεν θα συνέχιζα, έτσι έγινε. Το είπα στη γυναίκα μου, επειδή όμως κάνω πλάκες δεν με πίστεψε, όμως έτσι ήταν. Φτιάξαμε βαλίτσες και επιστρέψαμε στην Ισπανία".
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ρουγκάλας που ειχε παει Ατλέτικο το καλοκαίρι, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε για 2,5 χρονια στον Ηρακλή.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό θα πει εξέλιξη χαχα!

Sent from my old iPhone using the new Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

Ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα, μαλλον εδω πρεπει να το βαλω.

Άδεια FIFA σε Πουλίδο!

H FIFA έδωσε προσωρινή άδεια στον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος πλέον αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Λεβαδειακού. Ποια η αντίδραση του Μεξικανού φορ.

Προσωρινή άδεια συμμετοχής στον Άλαν Πουλίδο έδωσε η FIFA. Όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την Τίγκρες, πρόκειται για μια συνήθη πρακτική της παγκόσμιας ομοσπονδίας για ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται σε μεταγραφικές διαμάχες, ενώ ο μεξικανικός σύλλογος επισημαίνει πως έχει δικαιωθεί από το CAS κι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2016.

Όπως και να’ χει, μετά την απόφαση αυτή από τη FIFA, ο Άλαν Πουλίδο αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Λεβαδειακού και τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει απόφαση περί του αντιθέτου από τα αρμόδια όργανα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη μέσω Twitter. «Ξύπνησα με μια σπουδαία είδηση. Εξασφάλισα προσωρινή άδεια συμμετοχής. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που μου έδειξες για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλος είσαι», έγραψε ο 24χρονος άσος.

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.621
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Ή στο "Εδω γελαμε"...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.027
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Κοίτα ρε, τι κάνει ο άνθρωπος για να παίξει για τον Κομπότη...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.027
    Ignore User

Σήμερα διάβασα στο γαύρο, ότι χάσαμε τον Εντβάλντο...
    Δεν ξέρω αν θα τον θάψουνε, ή θα τον κάψουνε, για να ευχηθώ ανάλογα αλλά, πιστεύω ότι έδωσε άλλο νόημα στην λέξη "παλτό" και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της μακράν πιο ανεξήγητης απόκτησης, από τον άλλον μακαρίτη, τον Τόμας Χλοουάνε.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (01-04-15)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.621
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Χλοουανε!!!!! Τι ειπες τωρα!!!!!!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (01-04-15)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Βίκτορ Σάντσεθ ο νέος τεχνικό της Ντεπορτίβο Λα Κουρούνια. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο νέος! Εύχομαι σύντομα στον θρύλο!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (10-04-15)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

Καλτσάς: "Να κρατήσουμε την προσπάθεια στην Ευρώπη"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Καλτσάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ιστορίες για παρέες", με τους Γιώργο Περπερίδη και Μπάμπη Τσιμπίδα.
    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Καλτσάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κρατήσει φέτος ο Ολυμπιακός, στη μετεγγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και σε άλλα θέματα.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για το πρέπει να κρατήσει φέτος ο Ολυμπιακός: «Την ευρωπαϊκή πορεία που προσπάθησε να κάνει. Αυτή ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με δύο μεγάλες νίκες και αποκλειστήκαμε από τη Γιουβέντους για ένα γκολ. Μία Γιουβέντους που παίζει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ είχαμε μία θεωρητικά βατή κλήρωση, που μας είχε δώσει ελπίδα, όμως τελικά δεν ήταν όλα τόσο εύκολα».
    Για τη μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων»: «Το προηγούμενο καλοκαίρι έγιναν καλές κινήσεις, βάσει ονομάτων. Στην άμυνα χάσαμε παίκτες και πήραμε εξελίξιμους, όπως ο Αυλωνίτης. Σε μερικά παιχνίδια ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, αλλά γενικά το βάρος της… φανέλας αποδείχθηκε μεγάλο. Μόνο όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Μποτία, «έδεσε» η άμυνα. Επίσης, ήρθαν οι Μαζουακού και Ελ Αμπντελαουί, που μπορούν να κάνουν μία μεγάλη μεταγραφή στο μέλλον. Αυτός που ξεχώρισε φέτος ήταν ο Τσόρι που είναι φανταστικός, αλλά δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις… πλάτες του σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, όχι τύπου Σαντάνα, και άλλον έναν παίκτη ίδιου στυλ με τον Τσόρι, όπως επίσης και έναν ικανό σέντερ φορ».
    Για τον Τσόρι Ντομίνγκες: «Μας έχει δώσει πάρα πολλούς βαθμούς, ενώ και ο Μήτρογλου μας έχει ξελασπώσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τελευταίος μάς έχει δώσει δύο με τρία πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά αμφισβητήθηκε διότι δεν πέτυχε στην Αγγλία. Ο κόσμος πάντα θέλει κάτι καινούριο».
    Για τους υπόλοιπους επιθετικούς του Ολυμπιακού: «Ο Χάρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Μπορεί να θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά φαίνεται ότι κάτι του λειπει. Από την άλλη, ο Μπενίτες είναι καλός παίκτης και δημιουργεί καταστάσεις στο γήπεδο. Έχουμε πολλούς επιθετικούς, κανείς, όμως, δεν έχει το ένστικτο του σκόρερ».
    Για τον Φορτούνη: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι παίκτης άξονα, οργανωτής, βλέπει γήπεδο και σκοράρει. Ίσως χρησιμοποιείται σε λάθος θέση, καθώς στα αριστερά χάνεται. Τον πιστεύω πολύ και του χρόνου θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές».
    Για τις εκδηλώσεις των παλαιμάχων: «Έχουμε δώσει πολλά φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ο κόσμος έρχεται στα γήπεδα με χαρά. Πάντοτε στην επαρχία ο κόσμος είναι κοντά μας».
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

Παίζει στα 43 του ο Τοχούρογλου!

Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ συνεχίζει το ποδόσφαιρο από εκεί που άρχισε, στην Gladesville Ryde Magic.
    Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και αυτό μπορεί κανείς το συμπεράνει παρατηρώντας την καριέρα του Κυριάκου Τοχούρογλου. Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ δεν έχει κρεμάσει τα γάντια του, αφού στα 43 του υπερασπίζεται την εστία της Gladesville Ryde Magic, της ομάδας από την οποία άρχισε το ποδόσφαιρο, σε μία συνοικία του Σίδνεϊ.

Εκεί άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο ως μικρό παιδί το 1979, πριν η οικογένειά του επιστρέψει στην Ελλάδα και εκεί σκοπεύει να σταματήσει. Αλλά όχι τώρα, αφού έχει βάλει στόχο να παίζει μέχρι τα 50. “Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Λένε ότι εκεί που αρχίζεις κάτι εκεί θα τελειώσεις κιόλας. Δεν σκόπευα να παίξω στην Gladesville, αλλά ο πρόεδρος, ο Γιώργος Γανιάτσης με έπεισε να συνεχίσω για μερικά χρόνια ακόμη και έτσι είμαι εδώ” δηλώνει ο ίδιος στην [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
    Πλέον διάγει την τέταρτη σεζόν του στην ομάδα (συμμετέχει σε περιφερειακό, ημι-επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας) και λέει χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να σταματήσω τώρα. Θέλω να παίζω συνεχώς. Γίνεσαι παιδί. Είμαι 43, αλλά όταν είμαι στο γήπεδο, γίνομαι 18 άμεσα. Είμαι παθιασμένος με το παιχνίδι. Ακόμη νιώθω έτσι και αυτό δεν αλλάζει”.
    Ο Τοχούρογλου προπονεί και τους παίκτες της Ακαδημίας της Gladesville και λέει ότι μπορεί να περάσει την εμπειρία από το υψηλό επίπεδο που έπαιξε στα παιδιά.
    Έπαιξε σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, κατέκτησε το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και θέλει αυτά που έζησε να τα μεταδώσει. “Θέλω να δουλεύω με παιδιά, γιατί γι' αυτά είναι ένα όνειρο. Τα βλέπεις να παρακολουθούν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Και λες: “έπαιξα και εγώ σ' αυτή τη διοργάνωση”.
    Στην Αυστραλία, πάντως, ο Τοχούρογλου βρήκε κάτι που δεν το είχε στην Ελλάδα: “Περνάω καλά. Δεν έχω ποτέ άγχος. Για έξι χρόνια στον Ολυμπιακό και οκτώ στον ΠΑΟΚ υπήρχε πολύ άγχος για μένα. Γι' αυτό τώρα το απολαμβάνω”.
    —John Lennon

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Ο καραφλός μαλλιάς...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.027
    Ignore User

Όπως θα έλεγε και μία ιντερνετική ψυχή "ΡΙΣΠΕΚΤ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΟΧΑΙΤΗΣ"

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

Μια ανάσα από την Αλ Ραέντ ο Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής, βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αλ Ραέντ, θυμίζοντας ότι δεν έχει δουλέψει στον πάγκο κάποιας ομάδας από τον Οκτώβριο του 2013 Έπειτα από δυο χρόνια, ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, αλλά σε έναν προορισμό μακρινό. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Ραέντ στη Σαουδική Αραβία.

Ο Λεμονής, ο οποίος δεν έχει δουλέψει σε πάγκο ομάδας από τον Οκτώβριο του 2013, όταν και αποχώρησε από τον Λεβαδειακό, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του μπντελκαντέρ Αμρανί, ο οποίος δεν ικανοποίησε με την παρουσία του, καθώς τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι ικανοποιητικά.
    Εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, την Αλ Χιλάλ, στις 20 Σεπτεμβρίου. Ελληνικός εμφύλιος με το... καλημέρα.
    —John Lennon

Σελίδα 206 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 6106156166176186196202203204205206207208209210 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές