Καλά εγώ τον βλέπω πριν την αλλαγή της χρονιάς, να καθαρίζει σκαλάκια στα σοκάκια του Μόντε Κάρλο.
Α ρε κατακαημένη Μονακό, που θες να μου φτιάξεις και την υπόσταση σου στην Ευρώπη.
Βεντούζα... Θα τον φέρνει ο Ριμπολόβλεφ με το ελικόπτερο στον Σκορπιό να "ξεθυμαίνει" από το άγχος του με Ρωσιδούλες και λοιπά πιπινάκια και θα κάνει ότι δε μας ξέρει!!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Καλά εγώ τον βλέπω πριν την αλλαγή της χρονιάς, να καθαρίζει σκαλάκια στα σοκάκια του Μόντε Κάρλο.
Α ρε κατακαημένη Μονακό, που θες να μου φτιάξεις και την υπόσταση σου στην Ευρώπη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Και γκρουπιέρης στο Καζίνο να καταλήξει, πάλι μια χαρά θα είναι ο Ζαρντίμιος!
15 ή ρήτρα με τους Γάλλους να δίνουν τα... μισα;;;; Αυτή είναι η διαφορά; Σοβαρά τώρα ;
... there's no such thing as "too much"...
μακαρι να το κανει το βημα ο ζαρντιμης. με το ροστερ που θα εχει στη μονακο σε 2-3 χρονια θα διεκδικει με αξιωσεις θεση στους ημιτελικους του τσου λου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θέση στα ημιτελικά θα διεκδικήσει απ' τη πρώτη χρονιά. Σε 3 χρόνια θα διεκδικήσει και το τρόπαιο. Αν πέρσι, με νεοφώτιστη ομάδα ο Ρώσος σκόρπισε τα ευρά σαν πούπουλα από σκισμένο μαξιλάρι, φέτος τον βλέπω να αφηνιάζει τελείως.
BrazHlias (13-05-14)
Η τεχνογνωσία αγοράζεται κι αυτή.
Καλά, άμα του χρόνου στα πρωινάδικα λένε για παπαράτσι που κυνηγούσαν τον Ζαρντιμάκο με τη μωράκλα, την κόρη του Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό, θα σου πω εγώ!
Ο Βαγγέλης έχει πεισμώσει: ήδη έχει βάλει στόχο τα 10 χαρτιά, όταν πουλήσει τον Ατσαλάκωτο!
Σίγουρα! Απλώς την ακριβή της τιμή την ξέρουν λίγοι! Π.χ. ο Μοράτι της Ίντερ και ο Αμπράμοβιτς της Τσέλσι..
Μπα, όλοι την έχουν πληρώσει. Οχι μόνο αυτοί οι δυο. Δυστυχώς η ροφιάνα δεν έρχεται με επιφοίτηση, αλλά με παράδες αμέτρητους.
Καμιά φορά γίνεται κανένα μπαμ, όπως του 2004, αλλά απαιτούνται και μεγάλες δόσεις τύχης σε τέτοια περίπτωση. Στη Πόρτο αναφέρομαι, που είχε μεν καλή ομάδα, αλλά της έκατσε και η πιο εύκολη 4άδα ημιτελικών των τελευταίων δεκαετιών.
Ετσι όπως το έθεσες, το μυαλό μου πήρε ανάποδες πονηρές στροφές...![]()
There is a Dude in town
Yπεγραψε το θηριο μαθαινω στην Μονακο!
Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα στον ανθρωπο με την αντιτουριστικη μουρη.
Τα καλυτερα του ευχομαι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (15-05-14)
Υπέγραψε Μονακό ο Ζαρντίμ
Επιμέλεια: Φώντας ΣέμπροςΔημοσίευση: 14 Μαϊ. 2014 19:46
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συμφώνησε με την Μονακό και οι πληροφορίες της abola αναφέρουν πως έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο νέος προπονητής της Μονακό, καθώς συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Βαντίμ Βασίλεβ, επετεύχθη η συμφωνία και σύμφωνα με την abola έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.
Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, για να οριστικοποιηθεί και τυπικά πως ο Πορτογάλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κλάουντιο Ρανιέρι.
Ο Ζαρντίμ απολύθηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό χωρίς αν και αήττητος στην Ελλάδα και το καλοκαίρι ανέλαβε την Σπόρτινγκ, την οποία έκανε ξανά μεγάλη, διεκδίκησε τον τίτλο, προσπέρασε την Πόρτο και τερμάτισε στην 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ ανέδειξε πολλούς νεαρούς παίκτες, όπως ο Ουίλιαμ Καρβάλιο και ο Μανέ.
Φοβερή είδηση...Μπράβο Ζαρντιμάκο!!
Αν επαληθευτεί, ΜΠΡΑΒΟ στον Ζαρντίμ.![]()
Ο ταβερνιάρης, ο άσχετος που τόλμησε να παίξει άμυνα, ενώ το ρόστερ δεν είχε άλλες δυνατότητες. Καλά να τα πάει ο άνθρωπος, αλλά πως να το ευχηθούμε, αφού αν πετύχει θα μας πάρουν με τις πέτρες...
IERO (15-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-05-14), sirkostas (14-05-14), SOLID (15-05-14)
Μπραβο ρε Ζαρντιμακο, καλη επιτυχια.
Δηλαδη μονο εγω δε θεωρω τη μονακο καμια ιδιαιτερου βεληνεκους ομαδα ε; Αντε καλη επιτυχια να χει, μακρια απο μας κ ολα καλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
VALVERDES_7 (14-05-14)
Bookmarks