Δεν έχεις παρακολουθήσει τη Σπόρτινγκ, αλλά έχεις δει τις άλλες δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και θεωρείς ότι θα τις παλεύαμε κιόλας στο πρωτάθλημά τους?
Μάλιστα!![]()
Kάπου εκεί μας υπολογίζω κι εγώ.
5οι θα βγαίναμε ενώ η Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας αποκλείστηκε από εμάς στην κορυφαία Ευρωπαική Διοργάνωση? Και με 2ο τον Πορτογάλο Κατσαβάκη? Δεν νομίζω.
Λογικά θα παλεύαμε τον τίτλο με την Μπενφίκα μιας και η Πόρτο φέτος δεν ήταν στην χρονιά της. Με δυνατή την Πόρτο θα δυσκόλευε το πράγμα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ενώ την Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας την πατήσαμε κάτω, ειδικά στο εντός... Ή μήπως είχες εντύπωση ότι αν παίζαμε Μάρτη μήνα με την Μπενφίκα θα μπορούσαμε να καθίσουμε να τα πούμε μετά;
Και μην ξεχνάμε ότι ένα Πρωτάθλημα δεν γίνεται με μεμονομένα παιχνίδια εντός - εκτός, αλλά με ένα σύνολο αγώνων όλων των εμπλεκομένων ομάδων. Στο συγκεκριμένο, λοιπόν, το ζητούμενο, δεν είναι αν είσαι καλύτερος από την Σπόρτινγκ, για να βγεις τρίτος, αλλά αν είσαι ικανός να τερματίσεις πάνω από την εκάστοτε Μπράγκα, είτε αυτή την λένε Ακαντέμικα, είτε Μποαβίστα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συναρπαστικό το επιχείρημά σου. Αφού κάναμε μια νίκη επί της Μπενφίκα και την αποκλείσαμε κιόλας, αυτό σημαίνει ότι σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών θα τη παλεύαμε στα ίσα. Καλά, για τη τραγική Πόρτο ούτε καν θ' ανησυχούσαμε.
Απορώ μόνο γιατί κι ο ΠΑΟΚ, που και μας κέρδισε και μας απέκλεισε στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα μας βλέπει με τα κυάλια.
Παίξαμε με την Πόρτο και δεν το θυμάμαι;! Ολο για πρωταθλήτρια Πορτογαλίας διαβάζω...![]()
There is a Dude in town
Εντάξει, είπε ο Σάκης να τρέξει τον χρόνο και να την βαφτίσει πριν της ώρας της, (ή μπορεί να ξέχασε να βάλει το "παραλίγο" και "τρεμπλούχος"), εσύ θα διέκοπτες αυτήν την συζήτηση διορθώνοντας κάτι τόσο επουσιώδες και θα εξέτρεπες την συζήτηση στους τίτλους;
Τι ρωτάω, θα μου πεις; Το έκανες πριν από λίγο;;;![]()
ο Ολυμπιακος ειναι πολλα χιλιομετρα πισω απο μπενφικα και πορτο, αυτο ειναι δεδομενο. αστειο και μονο να συζηταμε κρινοντας απο δυο και μονο παιχνιδια που παιξαμε με τη μπενφικα, τη στιγμη που οι δυο αυτες ομαδες παλευουν για να διεκδικησουν ευρωπαικες κουπες.
Τωρα για τη σπορτινγκ δεν εχω αποψη, αλλα εγω θα ελεγα πως θα διεκδικουσαμε μεχρι και τριτη θεση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
8PYLOS (06-05-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (04-05-14)
VALVERDES_7 (04-05-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ή είναι κότα...![]()
Rena (06-05-14), VALVERDES_7 (06-05-14)
ή μας αραδιαζουν μαλακιες οι αρδ.
Red&White-Nick-7 (13-05-14)
Τύπε Λάγνε και Ερωτιάρη, δε νομίζω ότι αυτό τον έκανε να πει όχι, αν το είπε. Δηλαδή το παιδί στη Βαρκελώνη τι χειρότερες συνθήκες θα είχε, σε σχέση με το Μπιλμπάο;
Εγώ πιστεύω ότι μάλλον μας δουλεύουν...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (06-05-14)
Bookmarks