VALVERDES_7 (20-02-14)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Μπορεί η Μπιλμπάο να γνώρισε την ήττα χθες το βράδυ από την Εσπανιόλ σε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναδείχτηκε προπονητής του μήνα στην Ισπανία.
Και έχει τους Βάσκους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με στόχο την έξοδο στο Τσάμπιον Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει πάντα αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η προσφορά του στην δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, ήταν τεράστια.
Και την πρώτη χρονιά με τον Κόκκαλη, αλλά και τις δυο επόμενες επί προεδρίας Μαρινάκη.
Μπορεί ο Ερνέστο επαγγελματικά να έχει το μυαλό του στην Ισπανία, αλλά συναισθηματικά ποτέ δεν έχει πάψει να σκέφτεται τον Ολυμπιακό. Δεν το λέμε εμείς , αλλά ο ίδιος που το παραδέχεται σε κάθε συζήτηση που κάνει.
Πριν από λίγες ημέρες επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας μιλήσει για τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με τον σύλλογο
«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στο μυαλό μου και πάντα ενημερώνομαι για το τι κάνει και πως πάει η ομάδα. Μαθαίνω τα πάντα και στην Ελλάδα έχω πολλούς φίλους. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές, αλλά στην ζωή κάποια πράγματα σε αναγκάζουν να μην μπορείς πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις. Έφυγα αλλά το μυαλό μου είναι πάντα στην Ελλάδα. Και εύχομαι τώρα στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ, να πανηγυρίσω και εγώ μαζί με όλους μια πρόκριση. Όταν σου είχα πει ότι μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός , το πιστεύω και μακάρι να γίνει αυτό. Θα είναι τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο και θα ανέβει ακόμα περισσότερο επίπεδο. Χαίρομαι πολύ για την πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα, αλλά περισσότερο για τις επιτυχίες στην Ευρώπη»
VALVERDES_7 (20-02-14)
Όλοι να μείνουν σαν τρελοί θέλουν και όλο καινούργιους ψάχνουμε...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (20-02-14)
Νεα Ατλέτικο Μαδρίτης θα φτιάξει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Πλάκα θα χει να πέσουμε του χρόνου μαζί με Α.Μπιλμπάο και Βαλβερδε για το CL. Ποτέ δε ξέρεις..
Mε αυτά που δείχνει η Μπιλμπάο, μακριά για αντίπαλο.
Καλοκαιρι 2007:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγγρου ποδοσφαιριστή Ζoλτ Λάτσκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 4 χρόνια"
Date of birth: 18 December 1986 (age 27)
Place of birth: Szeged, Hungary
Height: 1.84 m (6 ft 1⁄2 in)
Playing position: Left wing back Winger
απλα τον θυμηθηκα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πρώτο γκολ για τον Φετφατζίδη εχθές στο καμπιονάτο απέναντι στην Λάτσιο.
Και δω στα τελειωματα του πρωταθληματος αρχιζε να βαζει κανα γκολακι.
Γενικα κανει τιποτα,παιζει,τον εχει παρακολουθησει κανεις;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τον έχω δει εγώ κάμποσες φορές. Συνήθως είναι αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως, μόλις μπαίνει δίνει μια φρεσκάδα στην επίθεση της Τζένοα.
Η μικρή συσκευασία...![]()
There is a Dude in town
Σταύρος Διαμαντόπουλος στη Δικη στο ΣΚΑΙ!!
Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε τι θα βελτιώσει τη ζωή μας αυτή η πληροφορία?
Μπορεί να την βάλε σε μιαν άλλη, άγνωστη τροχιά, γεμάτη ηδονές και απολαύσεις, τύπε. Ποτέ δεν ξέρεις...
There is a Dude in town
Από την άλλη, μπορεί και να μην την βάλει πουθενά: Τολμώ να προβλέψω πως αν δεν την αλλάξει, προς το καλύτερο, ή το χειρότερο, θα την αφήσει έτσι όπως είναι...
Επιστρέφει στους ομίλους μετά από 6 χρόνια η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ!
Την συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια εξασφάλισε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Μπελενένσες.
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίλβα στο 52’, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 1-0 τη Μπελενένσες και εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση που δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου!
Συγκεκριμένα η ομάδα της Λισαβόνας η οποία έχει σερί 9-1-0 στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, ξέφυγε προσωρινά με +11 από την 3η Πόρτο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» τη 2η θέση και να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008-09 όπου έφτασε μέχρι τους «16» του θεσμού (αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 12-1 από τη Μπάγερν).
Θεωρητικά η Σπόρτινγκ είναι και μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος, ωστόσο οι τέσσερις βαθμοί διαφορά από την πρωτοπόρο Μπενφίκα που έχει και παιχνίδι λιγότερο, είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθούν μέσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Σε πρωτάθλημα 3 ομάδων και με την Πόρτο ψόφια βγήκε 2ος. Μπράβο Ζαρδίμ
Εχασες το πρωτάθλημα από την ομάδα που ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έκανε "πλακίτσα"![]()
Kατά τη γνώμη σου, ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τι θέση θα έπαιρνε σ' αυτό το πρωτάθλημα των 3 ομάδων?
Δεν έχω παρακολουθήσει την Σπόρτινγκ αλλά είμαι σίγουρος ότι σκάνε πιο πολλά φράγκα από εμάς.
Θα παλεύαμε λογικά μέχρι τελευταία αγωνιστική για τον τίτλο.
Bookmarks