VALVERDES_7 (30-01-14)
Τον αδικείτε. Εγώ δεν θα μπω στο τρυπάκι, η οτιδήποτε άλλο. Εγώ αυτό που βλέπω ειναι ότι ειναι ακόμα
προπονητής σε μια σοβαρή ομάδα και με αμούστακα παιδάκια έχει κάνει τρομερή πορεια παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
VALVERDES_7 (30-01-14)
Rena (05-02-14)
Ε, όχι και αμούστακα παιδάκια. Η μεσοεπιθετική 3άδα πίσω απ' τον Αντούριθ παίζει να είναι από τις 2-3 καλύτερες στην Ευρώπη. Να φανταστείς ότι αυτός ο παιχταράς ο Ιμπάι Γκόμες που έβαλε χθες το γκολ στη Ρεάλ, δεν χωράει καν στη βασική 11άδα αυτής της ομάδας.
Και στις άλλες θέσεις έχει καλό υλικό. Κάνουν φοβερή δουλειά οι βάσκοι στα τμήματα υποδομής.
Σαφώς βέβαια έχει συμβάλλει κι ο Βαλβέρδε κατά πολύ, αλλά όχι ότι παλεύει χωρίς όπλα.
Ρε τράβα να χτυπηθείς με τους βαλέδες!![]()
VALVERDES_7 (03-02-14)
Παρελθόν ο μεγάλος Νικόλας από τον Πλατανιά.
Τι διάολο συμβαίνει και δεν στεριώνει? Τον ΠΑΟΚ κέρδισε την προηγούμενη βδομάδα.
Προφανώς ζήτημα συμπεριφοράς και κακών σχέσεων παίζει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
δεν σταματαει την προπονητικη καλυτερα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (09-02-14), Du3lisT (09-02-14), sirkostas (09-02-14)
Στο ΑΡΤ είναι πιασμένο το πόστο του τηλεσχολιαστή-δασκάλου μπάλλας απ' το φιλαράκι του τον Αλέφα. Ισως υπάρχει κενή θέση στο Τηλεφώς.
Στην Νόβα, με Καρπετόπουλο και Πανούτσο, που έχουν και καλές σχέσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αργεί και η απόλυση του Μίτσελ, γάμα τα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αλέφαντος- Ανάστο - Γεωργίου και στη μέση το σουμπούντεο. Πληρώνω να δω κατι τετοιο.
Στον Νιόνιο ο Αναστό από σήμερα.
Καλά, αυτοί νίκησαν χθες κι άλλαξαν προπονητή?
Ο Αναστό όλο αποφεύγει τον Ολυμπιακό. Κοιτάει πρόγραμμα, βλέπει ότι δεν παίζει με Ολυμπιακό, πάει. Αν έχει τώρα ανάγκη και πρέπει να πάιξει με Θρυλέοντα σε 4-5 παιχνίδια, παραιτείται ή τον παραιτούνε και όλα καλά...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks