voskos_7 (15-01-14)
Ακόμα θυμάμαι που τον είχε χορέψει πεντοζάλη ο Βίγια![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (15-01-14)
To Kατάρ είναι η επιτομή του Μεσαίωνα. Κι όλα τα εμιράτα το ίδιο. Γύφτοι που πέταξαν τα κιλίμια και φόρεσαν μοντελάκια της Βέρα Γουάνγκ, αλλά το βρακί τους παραμένει κίτρινο μπροστά και καφέ πίσω.
VALVERDES_7 (15-01-14)
BrazHlias (15-01-14), VALVERDES_7 (15-01-14)
Τι περασε ο άνθρωπος ; Πραγματικά απίστευτο !
Τώρα που το θυμήθηκα.. ο Ουαντού δεν ήταν που του έκαναν καψόνια οι συνάδελφοι του στου Ρέντη όπως που έψαχνε τα κλειδιά του στον υπόνομο ;![]()
πραγματικα γινεται καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων στις χωρες αυτες...ο ουαντου ηταν απλα μια περιπτωση που βγηκε στον αερα...ειναι αυτο που λενε οτι τα λεφτα δεν κανουν τον ανθρωπο...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ πάντως ξέρω ότι στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Ντόχα έχουν συγκεντρωθεί ένα σωρό τώρο καριερίστες από το εξωτερικό διότι υπάρχει τρομακτική ανάπτυξη ειδικά στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Μια μικρή πολυεθνική περιοχή αναπτύσσεται εκεί στα πρότυπα άλλων μεγαλοπόλεων. Οποτε δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα μιας και η περιοχή ακολουθεί τον δυτικό τρόπο ζωής σιγά σιγά.
Η φυλακη των ποδοσφαιριστων λεμε...
Ας βλέπουν το "τυρί", αυτοί.
Όταν βλέπω 25-30χρονο παίκτη, να φεύγει από ευρώπη και να πηγαίνει εκεί, σιγά μην τον λυπηθώ κιόλας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σωστο και αυτο αλλα και παλι τραγικα ως λυπηρα πραγματα για τον αιωνα που ζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 16-01-14 στις 00:58 Αιτία: ζώων
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Reds (16-01-14)
Δεν βλέπω το topic του μεγάλου Ερνέστο, οπότε το βάζω εδώ:
Δώρο τη φανέλα της Μπιλμπάο έστειλε ο Βαλβέρδε στον Σπανούλη, αμέσως μετά τον θρίαμβο 70-89 απόψε επί της Λαμποράλ Κούτσα στη Χώρα των Βάσκων. Ωραία κίνηση Ερνέστο!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
VALVERDES_7 (25-01-14), voskos_7 (25-01-14)
Ernesto has spokenΟ Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τα δυο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν την πρόκριση.
Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να χάσει και μπορεί να παίξει δίχως άγχος και πίεση. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν την ομάδα και ίσως παίξουν ρόλο και στα δυο ματς. Πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει και αυτό θα είναι σημαντικό για τον σύλλογο", είπε αρχικά στον Πρωταθλητή ο Ισπανός τεχνικός.
Για την κατάσταση που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ, τόνισε:
"Η Γιουνάιτεντ δεν είναι στα καλύτερα της και ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Μπορεί βέβαια να παρουσιάζεται σαν ευκαιρία, αλλά δεν θα είναι και εύκολο. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Γι αυτό είναι ωραίο. Θέλει προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και μυαλό. Το παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία πρόκληση για όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές".
Για τον Μόγιες και το ξεκίνησε του, τόνισε:
"Είναι νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να αντικαταστήσει τον Άλεξ Φέργκιουσον και ο Μόγιες χρειάζεται χρόνο, όπως και κάθε τεχνικός που θα πήγαινε σε μία νέα ομάδα. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη και το επάγγελμα του προπονητή σκληρό".
Για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, δήλωσε:
"Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία εκπληκτική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στη δουλειά του τεχνικού τιμ και του προπονητή και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι χαρούμενος γι αυτό και τα όσα έχει πετύχει η ομάδα γιατί στον Ολυμπιακό έζησα μεγάλες στιγμές που δεν μπορώ να ξεχάσω. Αυτός ο κόσμος αξίζει επιτυχίες και διακρίσεις και ξέρω καλά πόσο τις θέλει στην Ευρώπη".![]()
ότι σχεση εχει ο φαντης με το ρετσινολαδο έχει και ο ερνεστο με την ευρωπη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι μονο ενα τελικο ουεφα ο ασχετος
O Eρνέστο ειναι συμπαθής άνθρωπος και αγαπητός, Μπράβο για την κίνηση που έκανε, δείχνει ότι δεν μας ξεχνάει.
Rena (05-02-14), VALVERDES_7 (30-01-14)
επεσε πανω στο τερας της ανορθωσης και δεν μπορεσε να το κερδισει.προπονηταρας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks