Σελίδα 191 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 91141151161171181187188189190191192193194195201211 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.801 έως 3.820 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντως οι βαζελοι με τις τεσσαρες,τα αεκακια με τις τεσσαρο-εξαρες και κατι γερμανοι και
    ιταλοι ακομα κλαινε.

Συμφωνώ αλλά δε μου λέει κάτι καθώς δεν είδα καμιά προπονητική εξέλιξη στη συνέχεια και ο Μαντζουράκης έκανε το 8Χ8 και πήρε ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα . Τι να λέει ;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ αλλά δε μου λέει κάτι καθώς δεν είδα καμιά προπονητική εξέλιξη στη συνέχεια και ο Μαντζουράκης έκανε το 8Χ8 και πήρε ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα . Τι να λέει ;
    ο μαντζουρακης δεν πεταγε τεσσαρο-εξαρες.και προσωπικα χεστηκα για την προπονητικη εξελιξη
    του οποιοδηποτε μετα απο τον θρυλο.εμενα με ενδιαφερει μονο τι εκανε στον ολυμπιακο.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

ο μαντζουρακης δεν πεταγε τεσσαρο-εξαρες.και προσωπικα χεστηκα για την προπονητικη εξελιξη
    του οποιοδηποτε μετα απο τον θρυλο.εμενα με ενδιαφερει μονο τι εκανε στον ολυμπιακο.

Και τι μου τα λες αυτά ; Είπα εγώ τίποτα για τον Λεμονή ως προπονητή του Ολυμπιακού ;
    Εγώ είπα ποιο πάνω ότι να τελειώσει σαν προπονητής γιατί πλέον ξεφτιλίζεται, διαβάστε τι γράφω πριν απαντήσετε .

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Ο παμπλο Λεμονεθ τι έχει προσφέρει στις 20 ομάδες που έχει αλλάξει και τέλος πάντων τι έχει πετύχει μπορείς να μου πεις ;
    Και τι μου τα λες αυτά ; Είπα εγώ τίποτα για τον Λεμονή ως προπονητή του Ολυμπιακού ;
    Εγώ είπα ποιο πάνω ότι να τελειώσει σαν προπονητής γιατί πλέον ξεφτιλίζεται, διαβάστε τι γράφω πριν απαντήσετε .
    επειδη διαβαζουμε λοιπον πριν απαντησουμε,μας ρωτησες και απαντησαμε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Κι εγώ γουστάρω Λεμονή και πιστεύω ότι αδικήθηκε σ'εμάς. Όσο αδικαιολόγητα επελέγη να χτίσουμε επάνω του (και ανταποκρίθηκε σ'αυτό με το παραπάνω κατά τη γνώμη μου) άλλο τόσο και περισσότερο παράλογα λοιδωρήθηκε και απαξιώθηκε.
    Εκτός Ολυμπιακού όμως δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Τουναντίον.
    ... there's no such thing as "too much"...

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (15-10-13), IERO (15-10-13)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εγώ γουστάρω Λεμονή και πιστεύω ότι αδικήθηκε σ'εμάς. Όσο αδικαιολόγητα επελέγη να χτίσουμε επάνω του (και ανταποκρίθηκε σ'αυτό με το παραπάνω κατά τη γνώμη μου) άλλο τόσο και περισσότερο παράλογα λοιδωρήθηκε και απαξιώθηκε.
    Εκτός Ολυμπιακού όμως δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Τουναντίον.
    αυτο δεν εχει να λεει κατι γιωργο?
    με παιχταραδες κ με την καλυτερη ομαδα της Ελλαδας κανω κ εγω τον προπονητη!
    το θεμα ειναι οταν εχεις να δουλεψεις με αγνωστους,με πιτσιρικια απο ακαδημιες,με καθαρες τακτικες χωρις ρολιστες κ βαρια ονοματα!
    εκει γινεσαι κ δειχνεις τι κ ποσο προπονητης εισαι,τι ομαδα φιαχνεις με αυτα τα λιγα ας πουμε οπλα που διαθετεις!
    κ εκει απετυχε πανηγυρικα!
    (και στην κυπρο που ειχε μια καλη σχετικα ομαδα στα χερια του για τα δεδομενα της κυπρου τον εβριζαν εν χωρο οι φιλαθλοι...)

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (15-10-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.043
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.455 φορές σε 19.059 μηνύματα
    Ignore User

Λοιπόν: Το πόσο καλός είναι ένας προπονητής στην Μπαρτσελόνα, ή στην Μπάγερν, δεν είναι δείκτης ότι θα πιάσει όπου τον βάλεις.
    Καλλιθέα, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, οποιοσδήποτε και να μπει, στην λίστα, η λογική συνοχή δεν αλλάζει: Αυτές οι ομάδες, δεν θέλουν προπονητή. Έχουν πρόεδρο.
    Ας μην επέκταθούμε καν στις συνθήκες δουλειάς.
    Ο Λεμονής, στην πρώτη θητεία του, αντιμετωπίστηκε εξόφθαλμα ως αναλώσιμος - και δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος για αυτό - και στην δεύτερη, έφαγε το κεφάλι του με τις επιλογές στο προσωπικό, οι οποίες εμφάνισαν έργο αμέσως μετά την διακοπή των Χριστουγέννων, όταν και από εκεί και έπειτα, όταν είχαμε τρεις απόντες από θλάσσεις, λέγαμε ότι κατεβαίνουμε πλήρεις.
    Το τι έκανε σε άλλες ομάδες, δεν μου λέει τίποτε.
    Και ο Σόλιντ, μιά χαρά τα πήγε σε άλλες ομάδες - Τί να λέει;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.328 φορές σε 10.862 μηνύματα
    Ignore User

Ο Λεμονής έφυγε ως αποτυχημένος απ' τον Ολυμπιακο και ήταν λάθος για μένα. Στην Ευρώπη είχαμε εξαιρετική απόδοση στα 7 απ' τα 8 παιχνίδια που δώσαμε κι αυτό πιστώνεται κυρίως στον Λεμονή. Στην Ελλάδα πάλι έχασε το πρωτάθλημα αλλά εγώ δεν μπορώ να τον βγάλω 100% υπαίτιο γιατί δεν παίζαμε μόνοι μας και είχαμε αντίπαλο την καλύτερη ΑΕΚ της τελευταίας 15ετίας με Ζήκο, Δέλλα, Παπασταθόπουλο, Μπλάνκο και φυσικά τον Ριβάλντο που καιγόταν να μας το πάρει. Δεν τον θεωρώ καλό προπονητή και πιστεύω πως μόνο στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να πιάσει γιατί την ξέρει την ομάδα όσο λίγοι. Δεν έχει δουλέψει σε καμία άλλη σοβαρή ομάδα και σε όλες τις ομάδες του φεύγει νύχτα ή δεν συμπληρώνει πάνω από 1 χρόνο. Απ' τη στιγμή που δεν του δώσαμε την ευκαιρία το 2007-2008 να μείνει στην ομάδα, μιας και η απομάκρυνσή του έκανε μόνο κακό στον Ολυμπιακό, δεν νομίζω οτι μπορεί να έχει άλλη ευκαιρία.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Αυτά που κάνει ο Βάις ή ο Σαβιόλα στο γήπεδο, μπορούν Γκουαρντίολα και Μουρίνιο μαζί να τα μάθουν στον Τάτση ? (αν έπαιζε ακόμη μπάλα,
    ο κατά τ' άλλα συμπαθής επιθετικός) Μπάλα παίζουν οι ΠΑΙΚΤΕΣ και όχι οι προπονητές. Έριξε τρία παστέλια ο Πιστόλιας, έπιασε τα άπιαστα
    ο Ροβέρτος, έγινε ξαφνικά κόουτς ο Μίτσελ. Αυτή ΕΙΝΑΙ η αλήθεια.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (15-10-13)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ο παμπλο Λεμονεθ τι έχει προσφέρει στις 20 ομάδες που έχει αλλάξει και τέλος πάντων τι έχει πετύχει μπορείς να μου πεις ;
    παντως οι βαζελοι με τις τεσσαρες,τα αεκακια με τις τεσσαρο-εξαρες και κατι γερμανοι και
    ιταλοι ακομα κλαινε.
    επειδη διαβαζουμε λοιπον πριν απαντησουμε,μας ρωτησες και απαντησαμε.
    Ούτε κατάλαβες τi έχω γράψει ούτε μου έδωσες καμιά σωστή απάντηση. Πάλι καλά που υπάρχουν τα γραφόμενα γιατί τελικά ΔΕΝ έχεις καταλάβει ακόμα τι εννοώ.
    Ξαναδιάβασε λοιπόν .

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ούτε κατάλαβες τη έχω γράψει ούτε μου έδωσες καμιά σωστή απάντηση. Πάλι καλά που υπάρχουν τα γραφόμενα γιατί τελικά ΔΕΝ έχεις καταλάβει ακόμα τι εννοώ.
    Ξαναδιάβασε λοιπόν .
    Τέσσερα χρόνια έχω αυτό το πρόβλημα Σπύρο! Ούτε διαβάζω τι λένε οι άλλοι και, φυσικά, απαντώ οτι μου κατέβει...

*εκτός κι αν πρόκειται για αισθηματικής φύσεως ποστ, στα οποία είμαι προσεκτικός, τόσο, που να κινδυνεύω ανα πάσαν στιγμή με μπαν...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (15-10-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Λεμονής έφυγε ως αποτυχημένος απ' τον Ολυμπιακο και ήταν λάθος για μένα. Στην Ευρώπη είχαμε εξαιρετική απόδοση στα 7 απ' τα 8 παιχνίδια που δώσαμε κι αυτό πιστώνεται κυρίως στον Λεμονή. Στην Ελλάδα πάλι έχασε το πρωτάθλημα αλλά εγώ δεν μπορώ να τον βγάλω 100% υπαίτιο γιατί δεν παίζαμε μόνοι μας και είχαμε αντίπαλο την καλύτερη ΑΕΚ της τελευταίας 15ετίας με Ζήκο, Δέλλα, Παπασταθόπουλο, Μπλάνκο και φυσικά τον Ριβάλντο που καιγόταν να μας το πάρει. Δεν τον θεωρώ καλό προπονητή και πιστεύω πως μόνο στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να πιάσει γιατί την ξέρει την ομάδα όσο λίγοι. Δεν έχει δουλέψει σε καμία άλλη σοβαρή ομάδα και σε όλες τις ομάδες του φεύγει νύχτα ή δεν συμπληρώνει πάνω από 1 χρόνο. Απ' τη στιγμή που δεν του δώσαμε την ευκαιρία το 2007-2008 να μείνει στην ομάδα, μιας και η απομάκρυνσή του έκανε μόνο κακό στον Ολυμπιακό, δεν νομίζω οτι μπορεί να έχει άλλη ευκαιρία.
    το πρωταθλημα δεν προλαβε να το χασει. οταν εφυγε ή ειμασταν ενα ποντο μπροστα μετα την ενσταση ή ειμασταν 2 ποντους πισω πριν εκδικαστει η υποθεση. δεν θυμαμαι ακριβως.

στο κυπελλο ειμασταν "μεσα" και στο πρωταθλημα δεν μπορουμε να προδικασουμε πως θα εχανε απο την αεκ. μπορει να τους κερδιζαμε...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (15-10-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.043
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.455 φορές σε 19.059 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πρωταθλημα δεν προλαβε να το χασει. οταν εφυγε ή ειμασταν ενα ποντο μπροστα μετα την ενσταση ή ειμασταν 2 ποντους πισω πριν εκδικαστει η υποθεση. δεν θυμαμαι ακριβως.

στο κυπελλο ειμασταν "μεσα" και στο πρωταθλημα δεν μπορουμε να προδικασουμε πως θα εχανε απο την αεκ. μπορει να τους κερδιζαμε...
    Ο Σεγκούρα με τον Σέζαρ και τον Λεονάρντο έχασαν από την ΑΕΚ και ο Τάκης, δεν ήταν εκεί...
    Εκτός από αυτό που υπονοώ, πιό πριν, θα θέσω και ένα άλλο ζήτημα:
    Όταν η ΑΕΚ αποπληρώσει - ξεχρεώσει, όλους τους παίκτες που είχε αποκτήσει τότε, τότε θα πω και εγώ ότι ο Λεμονής - ο Σεγκούρα, χάσανε εκείνο το πρωτάθλημα... Μέχρι τότε...
    Πούτσα και στη Γ'.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.592 φορές σε 20.822 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μας απασχολεί τι έκανε στις άλλες ομάδες. Εγώ ξέρω ότι με αυτόν στον πάγκο είδα 2 (δύο) 4αρες σ' ένα βάζελο που χτυπούσε πρωτάθλημα και 2 τεράστια αρχιδάτα ευρωπαϊκά διπλά (με το 1 να είναι το πρώτο στην ιστορία μας). Πίκρες ελάχιστες θυμάμαι. Αν ποτέ λοιπόν, ήταν να επιστρέψει μπορεί να συνεχίσει; Σκασίλα μου τι έκανε στις άλλες ομάδες.

*Το πόστ δεν έχει καμιά σχέση με επιθυμία επιστροφής ή απομάκρυνση Μίτσελ (γιατί πρέπει να συμπληρώνουμε και τ' αυτονόητα πλέον).

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μας απασχολεί τι έκανε στις άλλες ομάδες. Εγώ ξέρω ότι με αυτόν στον πάγκο είδα 2 (δύο) 4αρες σ' ένα βάζελο που χτυπούσε πρωτάθλημα και 2 τεράστια αρχιδάτα ευρωπαϊκά διπλά (με το 1 να είναι το πρώτο στην ιστορία μας). Πίκρες ελάχιστες θυμάμαι. Αν ποτέ λοιπόν, ήταν να επιστρέψει μπορεί να συνεχίσει; Σκασίλα μου τι έκανε στις άλλες ομάδες.

*Το πόστ δεν έχει καμιά σχέση με επιθυμία επιστροφής ή απομάκρυνση Μίτσελ (γιατί πρέπει να συμπληρώνουμε και τ' αυτονόητα πλέον).
    Με τον Τάκαρο έριξες και 4 μέσα στην Τούμπα, 5 στον Ηρακλέα, 4άρες στην χανούμα, η μια με δύο πέναλτι κατά σε ματς τίτλου, μια μεγάλη μουτζούρα η ήττα με 4-1 στη Φιλαδέλφεια από τον μπάουγκ, όπου κατεβήκαμε σα λουλούδες.
    Οι παίκτες πάντως τον πήγαιναν με χίλια κι έπαιζαν πέρα από την πάρτη τους και για αυτόν. Εγώ δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός προπονητής, ξέρω όμως πως επι ημερών του ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα που ονειρευόμαστε και πληρώνουμε εισιτήριο να δούμε.
    There is a Dude in town

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (15-10-13)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

ας κοιτάξει πρωτα να φτιαξει καμια ομαδα εστω στην B ΕΠΣΑ, και μετα το συζητάμε.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (15-10-13)

Thanks
    20.352
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας κοιτάξει πρωτα να φτιαξει καμια ομαδα εστω στην B ΕΠΣΑ, και μετα το συζητάμε.
    Όπως έφτιαξε ο Μίτσελ ε; Καλά λες...

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

που το παμε που το φερνουμε .....

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (15-10-13)

Thanks
    20.352
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που το παμε που το φερνουμε .....
    Που το πάμε και που το φέρνουμε; Απαγορεύεται να σχολιάσω; Με τη λογική του Σάκη (στην οποία συμφωνείς όπως βλέπω), ο Μίτσελ τι ομάδα είχε φτιάξει για να κερδίσει τη θέση που έχει σήμερα; Ο Βαλβέρδε τουλάχιστον είχε ένα βιογραφικό. Αν θέλετε να στηρίξετε αυτό το επιχείρημα, πείτε μου τι έκανε ο Μίτσελ στην προπονητική του καριέρα...

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Είναι μοντέλος. Φτάνει και περισσεύουν και ψιλά για κωλόμπαρο.
    There is a Dude in town

Σελίδα 191 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 91141151161171181187188189190191192193194195201211 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές