voskos_7 (13-10-13)
voskos_7 (13-10-13)
VALVERDES_7 (13-10-13)
Με οδηγό τον «Παπ» η Μπαρτσελόνα
Με κορυφαίο τον Κώστα Παπανικολάου που είχε 14 πόντους με 4/9 τρίποντα η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα με 76-75 τη Βαλένθια για την πρεμιέρα της ACB.
Άρχισε να κάνει απόσβεση ο Κώστας Παπανικολάου. Ο 23χρονος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός στη δύσκολη νίκη που πέτυχε η Μπαρτσελόνα με 76-75 επί της Βαλένθια στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την πρεμιέρα της ACB.
Ο «Παπ» είχε 14 πόντους (1/3 δίποντα, 4/9 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 29:45 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση των «μπλαουγκράνα». Ο Ματσέι Λάμπε και ο Μπόστιαν Νάχμπαρ είχαν από 12 πόντους, ενώ 9 πρόσθεσαν οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Τζάστιν Ντόελμαν και ο Ράφα Μαρτίνεθ με 25 και 17 πόντους αντίστοιχα πάλεψαν περισσότερο από τις «νυχτερίδες».
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παραιτήθηκε ο Λεμονής απ' τον Λεβαδειακό λόγω προσωπικού προβλήματος...
Και 8 βαθμών, με σχεδόν βατό πρόγραμμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (14-10-13)
BrazHlias (14-10-13)
voskos_7 (14-10-13)
Ε, ο Τάκης, όπως φαίνεται, το δεύτερο, το έκανε πηρούνι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άντε καιρός να σταματήσει σα προπονητής γιατί στο τέλος θα γελάει ο κόσμος.
VALVERDES_7 (15-10-13)
sk12072 (15-10-13)
VALVERDES_7 (15-10-13)
Bookmarks