BrazHlias (30-09-13), consigliere (30-09-13)
Δες πρώτα τη Σπόρτινγκ τι μπάλα παίζει κι αν παίζει ταμπούρι και μετά κρίνε. Αυτά τα υλικά είχε, αυτό το φαΐ σου έφτιαχνε. Με το φετινό ρόστερ θα βλέπαμε τουλάχιστον 2 σκάλες καλύτερο Ολυμπιακό, ξεκινώντας από την τακτική προσέγγιση των αγώνων (λέξεις άγνωστες στον Αρμάνι). Άσε που και με το περσινό θα μας πήγαινε ψηλά στο Europa, φαινότανε ο άνθρωπος ότι είναι μανούλα σ' αυτά. Αλλά το γκάμπρο μίλησε.
ΥΓ. Και μιλάμε για τον καλύτερο Πορτογάλο προπονητή του 2012, που πήρε μια Μπράγκα απ' τα αζήτητα και την πήγε μέχρι CL...
BrazHlias (30-09-13), consigliere (30-09-13)
και που να ειχαμε και τον τακη λεμονη εκει θα γινοταν πανικος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εδώ που τα λέμε, αυτά που χρεώθηκε ο Ζαρντίμ είναι η αντιεπικοινωνιακή φάτσα του, το ότι πανηγύρισε το αυτογκόλ του Ιστορικού πέρσι με τον Πανιώνιο και το ότι δεν έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο...
Καλά τα 2 πρώτα είναι ασχολίαστα. Το 3ο: πώς να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα που ο ίδιος ο πρόεδρός της 2 μήνες μετά την ξήλωσε ολόκληρη??? Άρα τη θεώρησε για τα μπάζα!
Τελοσπάντων, προπονητής που πάει αήττητος μέχρι τον Φλεβάρη και παίρνει και 9 βαθμούς στο CHL αποκλείεται να είναι κακός προπονητής.-
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
consigliere (30-09-13), sirkostas (29-09-13), voskos_7 (29-09-13)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Θα κάτσω να ψάξω να δω τι μπάλα παίζει η Σπόρτινγκ και εάν παίζει μπάλα θα βγω να το πω. Ξέρεις ότι θα βγω να το πω. Είμαι σίγουρος πάντως ότι παίζει ταμπούρι ολκής ο Βαζελάκος. Αυτή είναι η προπονητική τακτική των άσχετων τύπου Μπάμπη Τεννέ.
* Ο κόσμος που πήγαινε πέρυσι στο Καραισκάκη τον έδιωξε, στον οποίο κόσμο δεν συμμετείχα εγώ υπόψιν. Γνώμη μου? Και πολύ έκανε υπομονή μαζί του ο κόσμος.
Και ποιος σου είπε ότι αυτοί που πάνε στο γήπεδο ξέρουν μπάλα. Ένας"προπονηταρας"ξεκίνησε να παραπονιέται και ως έξυπνος λαός που είμαστε ξεσηκώθηκαν όλοι. Τώρα θυμήθηκαν ορισμένοι τον Ζαρντιμ καί έχουν αρχίσει οι κωλοτούμπες.
Μπάλα μπορεί να μην είδαμε αλλά Τεννε δε μπορούμε να πούμε ένα άνθρωπο που από τα τάρταρα της ανυποληψίας πήγε μια ομάδα τελικό.
Μακάρι να είχαμε καμία δεκαριά τέτοιους τεννεδες στην Ελλάδα
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
O κοσμος εκραζε και τον Βαλβερδε για λιγο καιρο,εκραζε και τον Αμπντουν για πολυ καιρο.
Και οπως εκραζε τον Ζαρντιμ εκραζε και τον Μιτσελ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με Μασάντο και Φέισα (και αυτός πάλι πρώτο τρίμηνο απών) να υπολογίζονται σε λάθος θέση, με Μοντεστό όσο μπορούσε και γινότανε, με Γκρέκο από τα ανεξήγητα, με μόνο τον Αμπντούν στα εξτρέμ και με Κοντρέρας να λογίζεται βασικός, με Αβραάμ εκτός τελείως (όχι πως τώρα, είναι 100% μέσα), με Μανωλά - Σιόβα ψαρωμένους και Χολέμπα να κάνουν την μαλακία της αρκούδας και Μέγερι βασικό τέρμα με Κάρολ ντεφορμέ; Ο Μίτσελ, θα μας είχε κάνει βουρδούγιο, που θα θέλαμε και εμφανίσεις στην Ευρώπη. Αμφιβάλλεις;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
consigliere (30-09-13)
Ναι συγνώμη, προσωπικά αμφιβάλλω. Δεν τον έχω ικανό τον Ζαρντίμ να φτιάξει ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Με τον Μίτσελ προσωπικά έχω δει καλύτερη μπάλα, χωρίς να λεω ότι είμαι ευχαριστημένος ακόμα. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες μιας και δεν υπάρχει καμία σταθερότητα. Οσον αφορά για τα αποτελέσματα τα ίδια ακριβώς έχουν ο Ζαρντίμ και ο Μίτσελ. Και οι 2 αήττητοι.
Στην Ευρώπη ο Ζαρντίμ μας απέκλεισε από την 5η αγωνιστική μετά από 10 χρόνια ενώ ο Μίτσελ θα κριθεί φέτος. Τουλάχιστον το Europa το έχει πιστεύω. Και θα παλέψουμε και για την 2η θέση πίσω από την ΠΣΖ μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Γιαννακόπουλος: "Κάτι καλό με Άντερλεχτ"
O Στέλιος Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της superBALL και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα, αλλά και τον Μίτσελ.
Αναφερόμενος στην ψηφοφορία της superBALL για το καλύτερο γκολ ελληνικής ομάδας στο Champions League, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε: "Εγώ ψήφισα το γκολ του Βάις. Μου άρεσε πολύ η προσπάθεια, πέρασε με το "έτσι θέλω" από τα πλάγια και με το ανάποδο πόδι έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ". Να σημειωθεί ότι και ο καλεσμένος της superBALL βρισκόταν στη λίστα για το κορυφαίο γκολ (με την Πόρτο το 1997).
Αναφορικά με το πρωτάθλημα τόνισε: "Είναι πάρα πολύ νωρίς, βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και οι ομάδες ακόμα ψάχνονται. Στο ένα παιχνίδι μπορεί να παίζει καταπληκτικά και στο επόμενο να μην είναι τόσο καλή. Το ζητούμενο σε όλες τις ομάδες είναι η διάρκεια και η σταθερότητα. Αυτά σε καταξιώνουν ως ομάδα και ποδοσφαιριστή. Σίγουρα το γκρουπ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα τραβήξει, αυτές οι ομάδες θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Ειδικά ο Παναθηναϊκός βρήκε στη Λεωφόρο τη δυναμική που ζητούσε".
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος γύρισε πολλά χρόνια πίσω και μίλησε για την περιβόητη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Ήταν σχεδόν τελειωμένη η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Σκεφτείτε ότι είχα χτυπήσει το πόδι μου, ήμουν τραυματίας για ενάμισι μήνα και έκανα θεραπείες στην Παιανία. Έγινα καλά και το καλοκαίρι με πήρε ο Ολυμπιακός. Να πω ότι εμένα και τον Τζόρτζεβιτς μας ήθελε και η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον, η διοίκηση του θεώρησε ότι τα χρήματα ήταν πολλά και στη μάχη της διεκδίκησής μας έμεινε ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Κάναμε ένα μίνι συμβούλιο και διαλέξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη περίπτωση. Πήραμε αυτήν την απόφαση και από τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία".
Ερωτηθείς αν όταν ήταν μικρός υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός απάντησε: "Δεν είναι νέο, το ήξερε όλος ο κόσμος. Καταρχήν ο πατέρας μου είχε παίξει στον Παναθηναϊκό επί Μπόμπεκ με Δομάζο. Εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς τον ακολουθούσα στο γήπεδο, αλλά αυτό σιγά-σιγά αλλάζει. Γίνεσαι επαγγελματίας και τα βλέπεις διαφορετικά".
Στη συνέχεια ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Μίτσελ και το επικείμενο παιχνίδι με την Άντερλεχτ: "Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο καράβι, όταν είσαι προπονητής και έρχονται φουρτούνες τις δέχεσαι από παντού. Θέλω να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει κάτι καλό την Τετάρτη, η Άντερλεχτ δεν είναι το μεγαθήριο. Εξάλλου έχει περάσει από πιο δύσκολες έδρες στο πρόσφατο παρελθόν. Αν είναι προπονητής και πεις 'πάω και ό,τι προκύψει', είναι σαν να βγάζεις ηττοπάθεια. Καλύτερα που ο Μίτσελ είπε 'πάμε για να κερδίσουμε όλα τα ματς'. Αν έπαιζαν με ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς τότε σίγουρα η προσέγγιση θα ήταν διαφορετική".
Όσο για το αν ήταν πιτσιρικάς ποια φανέλα παίκτη του Ολυμπιακού θα ήθελε να του κάνουν δώρο; "Επειδή ψήφισα τον Βάις θα ήθελα να μοιάσω σε εκείνον. Εξάλλου αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση (γέλια)".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αλλος ένας παλαίμαχος που κάνει δημόσιες σχέσεις.
Ωραίος ο Μιραλάς απόψε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,από δική του ασίστ το πρώτο γκολ του λουκακου.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
sport-fm.grΟ Ολυμπιακός μπορεί να φύγει… όρθιος από το «Ντα Λους» απέναντι στην Μπενφίκα, όπως δήλωσε στη Real News ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν εργάστηκε στους Πειραιώτες και πλέον είναι στο τιμόνι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου, που φήμες θέλουν να αποτελεί στόχο των «λιονταριών».
«Νομίζω πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να γίνει φαβορί για τη 2η θέση. Η Μπενφίκα έχει ορισμένα προβλήματα τώρα, δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της. Παραμένει όμως μία δυνατή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε», ανέφερε, ενώ στάθηκε στους επικίνδυνους παίκτες των «αετών»: «Δεν είναι μόνο ο Καρντόσο. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες που χρειάζεται να προσέξει ο Ολυμπιακός. Επιθετικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Αμυντικά μπορεί να πει κανείς ότι έχει αρκετά αδύνατα σημεία κι εκεί ίσως θα πρέπει να... χτυπήσει οι Ολυμπιακός».
Όσο για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο και παρακολούθησε, είπε: «Ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν καταπληκτικός. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και τον αδικεί το αποτέλεσμα».
Τέλος, για τον φερόμενο ως… στόχο του για τη Σπόρτινγκ, Κώστα Μήτρογλου, είπε: «Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης ο Μήτρογλου και δεν με εκπλήσσουν τα χατ τρικ του. Δεν το μαθαίνω φέτος αυτό. Το ξέρω από πέρυσι που συνεργάστηκα μαζί του. Νομίζω πως πλέον είναι πιο ώριμος, είναι στην καλύτερη στιγμή του. Ίσως να τον βοηθάει και το ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός “καθαρός” φουνταριστός του Ολυμπιακού».
αν δει τον φετινο Ολυμπιακο ο ζαρντιμ θα παθει καρδιακο επεισοδιο. ομαδες σαν αυτη που εχουμε φετος ειναι βουτυρο στο ψωμι του για να τις κερδισει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν μασά ο ΛΖ. Φτιάχνει ομάδα στην Λισαβόνα που θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη με την μπαλάρα που θα παίξει.
Bookmarks