Μπραβο πολλα και μεγαλα, σε αυτα τα παιδια που παλευουν για τον δαφνοστεφανομενο!!!! ΕΥΓΕ!!!!
![]()
Πινγκ Πονγκ: Διπλή επιτυχία για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες και η πορτογαλική Πόντα ντο Πάργκο της Χριστίνας Φίλη ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, παίρνοντας το εισιτήριο για τη συνέχεια. Αντίθετα, οι άλλοι δύο ελληνικοί σύλλογοι που συμμετείχαν στη διοργάνωση, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου (άνδρες και γυναίκες) και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά (γυναίκες) δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι την αποστολή του Φοίνικα επηρέασε σημαντικά ένα ατυχές συμβάν κατά τη μετάβαση στην Πορτογαλία, όπου διεξαγόταν ο όμιλος του.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…Στους άνδρες, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Λευκωσία και πέρασε ως δεύτερος από τον 4ο όμιλο. Νίκησε αρχικά τον τοπικό Άτλα Αγλατζίας με 3-0 (από μία νίκη πέτυχαν οι Γιάννης Βλοτινός, Κλαούντιο Κύρου και Λευτέρης Μάκρας) και ηττήθηκε στη συνέχεια από την ουγγρική Μαβεπτσέλ Τσέλιντομολκ με 2-3 (από μία νίκη Βλοτινός και Κύρου).
Το «ερυθρόλευκο» τμήμα των γυναικών κατέλαβε επίσης την 2η θέση στον 1ο όμιλο, που πραγματοποιήθηκε στην ολλανδική πόλη Βέσεν. Επικράτησε τις πορτογαλικής Κλούμπε Ντεσπορτίβο Ντε Γκαρακίκο με 3-2 (από μία νίκη Λάουρα Νικουλάε, Αρχοντούλα Βολακάκη και Κατερίνα Αντιοπούλου) και ολοκλήρωσε με ήττα από την οικοδέσποινα Μπόνεμα Βέστα με 1-3 (η Βολακάκη πέτυχε τη μοναδική νίκη).
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μπραβο πολλα και μεγαλα, σε αυτα τα παιδια που παλευουν για τον δαφνοστεφανομενο!!!! ΕΥΓΕ!!!!
![]()
Στις τάξεις του Ολυμπιακού παρέμεινε ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας στις γυναίκες, μιας και οι "ερυθρόλευκες" ολοκλήρωσαν με μία ακόμη νίκη τις φετινές υποχρεώσεις τoυς.
Η Αρχοντούλα Βολακάκη, η Λάουρα Νικολάε και η Κατερίνα Αντιοπούλου επικράτησαν για την 14η και τελευταια αγωνιστική με 5-1 του Άρη Βούλας.
Οι άνδρες του Ολυμπιακού έμειναν στη σκιά των γυναικών, αφού παρά τη νίκη τους με 5-0 επί του συγκροτήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, έμειναν δεύτεροι.
Ο έφορος του τμήματος πινγκ πονγκ του συλλόγογου, Βασίλης Ζερβουδάκης σχολίασε: "Πρόκειται, για μία πολύ μεγάλη επιτυχία της γυναικείας ομάδας η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ.
Δεν καταφέραμε να επαναλάβουμε το ίδιο και με την ανδρική ομάδα, ωστόσο, θα ενισχυθούμε και φιλοδοξία μας είναι την επόμενη χρονιά να πανηγυρίσουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα όχι μόνο με την γυναικεία αλλά και με την ανδρική ομάδα πινγκ-πονγκ του συλλόγου μας".
Μπράβο κορίτσια!!
ρε Βασίλη για το θεό δηλαδή ακόμη και επιτραπέζια αντισφαίριση βλέπεις τον οσφπ? τώρα δηλαδή ψάχνομαι για σκοποβολή πιστόλι αεροβόλο , με προοπτική , για ραβδωτα επί σταθερού στόχου αν έχεις πληροφορίες , ενημέρωσε με ,λες να εισαι ο άνθρωπός μου και δεν έχω πάρει χαμπάρι?τόσο καιρο ψάχνομαι και με παραπέμπουν σε κάποιο Βελλή δεν βγάζω άκρη δεν τον βρίσκω , οι άλλοι σκοπευτικοί στον Πειραιά είναι υπο διάλυση.Μηχανικάρα ξέρεις τίποτε επί του θέματος?Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
Αρχική Δημοσίευση από ΜΟΥΡΑΤΗΣ
![]()
κυριάκο γιατι με αφήνεις ασχολίαστο και γελάς σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα.Με ενδιαφέρει ,πριν καιρό πηγα σε ενα άλλο σκοπευτικο και μου είπαν δεν κάνουμε εγγραφές λόγο ελλέιψεως οπλισμού, εδώ ό άλλος πηρε ολακερο hummer και αυτοί δεν μπορούν να πάρουν ουτε ψαροντούφεκο .
Βρε εγω γελαω για αυτα που γραφεις για τον Βασιλη...
κάποιοι τελικά έχουν παθολογική αγάπη για τον ΟΣΦΠ, Ε Βασίλη?Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Πουντοι, πουντοι;;;; :pΑρχική Δημοσίευση από ΜΟΥΡΑΤΗΣ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εννοείται! Πάντως, δεν είμαι φαν του πινγκ-πονγκ, απλά το είδα και το κότσαρα εδώ.Αρχική Δημοσίευση από ΜΟΥΡΑΤΗΣ
Αντιολυμπιακέ!
Εσύ πύρινε για άσε μας άφωνους με τις πινγκ-πονγκνιστικές γνώσεις σου!!!![]()
Υ.Γ. Σε πινγκ-πονγκ δε σε πήγα ... προσεχώς ... μη κλαις.:p
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Πινγκ ΠονγκΑρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Η ονομασία του παιγνιδιου προέρχεται από την αρχαία φιλοσοφική κινέζικη γλώσσα και σημαίνει "Ρωτήστε τον παππουλη τα ξερει όλα". Σαφώς και ειναι άθλημα στο οποίο είμαι ακαταμάχητος και γι' αυτό εχω διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις για να μην στρεσάρω τα νέα παιδιά.....
Εγώ είμαι του ping-pong αλλά παρακολουθώ πολύ σπάνια στην τηλεόραση, παλιότερα έβλεπα Kreanka. Συνήθως απλά παίζω.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ping Pong ή τιποτα αλλο?Αρχική Δημοσίευση από drizzt
![]()
Δεν το πηρε η μπαναθα που εχει γυρω στα 350 τροπαια ;![]()
σε αυτο το αθλημα ηταν ο μπενοπουλος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχαχαχα! Όχι, αυτός ήταν στην ξιφασκία...
Το γουστάρω πάντως πολύ το πινγκ πονγκ σαν άθλημα...
Bookmarks