Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνίαΥ.Γ. Σε κέρασε κανεις ή παλι ψέματα έλεγε ο κύριος πρόεδρας στην αρχή του θέματος;;;![]()
Επιτρέπεται να διαφωνείς ασπαζόμενος τις κοινές απόψεις κρατώντας και ένα οπλοπολυβόλο για να καταθέτεις πειστικότερα τη γνώμη σου...Αρχική Δημοσίευση από tItOsHaRk
![]()
Πλάκα κάνω φιλε, καλώς ήρθες και καλά ποστ.
Υ.Γ. Σε κέρασε κανεις ή παλι ψέματα έλεγε ο κύριος πρόεδρας στην αρχή του θέματος;;;![]()
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνίαΥ.Γ. Σε κέρασε κανεις ή παλι ψέματα έλεγε ο κύριος πρόεδρας στην αρχή του θέματος;;;![]()
Τα 'φαγε ο κλόουν...Τα 'φαγε ο κλόουν...Τα 'φαγε ο κλόουν...Τα 'φαγε ο κλόουν... είναι "το αυτό" του Στήβεν Κίνγκ. Αντί για παιδάκια τρώει γλυκάκια...
Μαρτυριάρη....Αρχική Δημοσίευση από drizzt
![]()
![]()
Να καλωσορίσουμε άλλη μία γυναικεία παρουσία στο φόρουμ...
Καλά ποστς και μακριά από τον loustrako.![]()
Εσύ τι ζόρια τραβάς με τον loustrako;
Όχι ρε γμτ, με αυτό το nick πόσταρα;![]()
Σους ρε, σους, θα μπερδευτεί η κοπέλα και θα του κόψεις την τύχη του ομορφάντρα.....![]()
![]()
Ρε δε ντρέπεστε λιγάκι!? Όχι πολύ...ίσαμε μια σταλίτσα!![]()
Δημιουργείτε εντυπώσεις, προκαταλαμβάνετε, επιδιώκετε να συκοφαντήσετε και να διασπείρετε ζιζάνια και ελεεινά ψεύδη, αλλά δε θα σας περάσει.
Θα με εξωθήσετε να στέλνω φωτογραφίες σας στα νέα μέλη prive, για να γνωρίζουν εκ των προτέρων με τι ασχημάντρες και ύπουλα ερπετά έχουν να κάνουν.![]()
Μαρία καλώς ήλθες και μακρυά από τους σφουγγοκωλάριους και τα σεξιστικά λιμασμένα υποκείμενα που διαβιούν χάρη στην ανοχή των υπευθύνων. :P![]()
Και 2-3 hint για να μην προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν κι άλλο:
loustrakos=((karteos/69sadi)^sirkostas*iek/[(2pani+1/2parkor-mark*(rower^2eric+fender)-7drizzt*5/7pandragon+wappy*(-lemarko)/xanthos])*0
Να καλωσορίσουμε επίσης τον φίλο underground, καθώς και τον red and blue από τη Γαλλία που απάντησε σε επιστολή που στάλθηκε στο club οπαδών της Λυών "Amicale des Rouge & Bleu" από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του inspiRED.
Ήδη βρίσκομαι κι εγώ στο δικό τους φόρουμ το οποίο δεν έχει multilingual talk, έκανα μια αρχή ανοίγοντας θέμα για τον μεταξύ μας αγώνα και περιμένω κάποιον να μου απαντήσει σε άλλη γλώσσα πλην γαλλικών...![]()
Ενδιαφέρον φόρουμ πάντως....
Για σας παίδες! Διαβάζω τακτικά τα γραφόμενα σας.
Αυτό που "με τράβηξε" στο forum αυτό είναι οι εμπεριστατωμένες αναλύσεις που κάνουν ορισμένα από τα μέλη του , το χιούμορ κάποιων άλλων (sadi π.χ.) αλλά κυρίως το ότι εδώ ο καθένας έχει τη δυνατότητα να γράφει αυτό που πιστεύει ,χωρίς τον κίνδυνο να λογοκριθεί αν θίξει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις(Ο νοών νοείτο).
Όσο για μένα ,είμαι από τα Χανιά , βλέπω τακτικά από κοντά τον θρύλο κι εργάζομαι ως δημοσιογράφος σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.
Καλως ηρθες και καλα ποστ.
Καλώς ήρθες φίλε μου.Συγνώμη για το κέρασμα που δεν πήρες ,μου είπε ο πρόεδρας ότι δεν θα περάσει κανεις και έφαγα όλο το ταψί με τον μπακλαβά....![]()
Καλά ποστς και καλό ... κουράγιο![]()
Αυτό να το κοιτάξεις φίλε reporter, γιατί δε σου κρύβω πως υποδηλώνει ψήγματα υφέρποντος μαζοχισμού κι αυτοτιμωρίας. Εγώ που τους ξέρω κι όλας τι κουμάσια είναι και τι υποσυνείδητη επιβολή απόψεων πραγματώνουν, τους διαβάζω αραιά και που μήπως και περισώσω τίποτα από τον ψυχισμό μου.Αρχική Δημοσίευση από reporter
Μα καλά βρε τρισάθλιε Κλόουν...μασκαρεμένους συγγενείς σου φέρνεις στο forum ως κλακαδόρους?!το χιούμορ κάποιων άλλων (sadi π.χ.)
Φίλε reporter ομολόγησε...τι ποσό σου υποσχέθηκε το μιαρό υποκείμενο, προκειμένου να τον διαφημίσεις? Κάνε τις αποκαλύψεις κι εμείς οι υπόλοιποι θα σου σταθούμε όπως ο Βαρδινογιάννης στον Κυργιάκο.
Έχεις κάθε δικαίωμα να λες ελεύθερα και χωρίς φόβο και πάθος αυτά που θα σου επιτρέψουμε...μην ανησυχείς καθόλου!αλλά κυρίως το ότι εδώ ο καθένας έχει τη δυνατότητα να γράφει αυτό που πιστεύει ,χωρίς τον κίνδυνο να λογοκριθεί αν θίξει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις(Ο νοών νοείτο).
Αγνόησε την άνωθεν μπουρδολογία μου...καλώς ήλθες στο forum κι ελπίζω να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις. Απαίτησε και το περγαμόντο που προσφέρουμε δωρεάν σε κάθε νέο μέλος.Όσο για μένα ,είμαι από τα Χανιά , βλέπω τακτικά από κοντά τον θρύλο κι εργάζομαι ως δημοσιογράφος σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.
ΥΓ Μακρυά από το sadi...δε θα πω περισσότερα...ο χρόνος θα τα δείξει όλα! :p
Καλημέρα σε όλους (αν και μετά το χτεσινοβραδυνό...)
Θέλω να ευχαριστήσω τον pani2002 που μου είχε δώσει το πρώτο ερέθισμα νάρθω σ' επαφή με το inspired club και κυρίως τον wappy, που μια συνάντηση μαζί του ήταν η αφορμή να ανακαλύψω το forum.
Με κάποιους ακόμη ίσως να γνωριζόμαστε, είτε από την παρέα του sportstalk που μετακόμισε στο fifa.gr (χρησιμοποιώ κι εκεί το ίδιο ψευδώνυμο) είτε από τις αραιές εμφανίσεις μου στο redhunters (gerontas).
Κάποιες αραιές εμφανίσεις είχα κάνει (πολύ παλιότερα) σαν gero_gavros στο sportaction (δεν με σήκωνε το κλίμα), ενώ η συμμετοχή μου στο επίσημο forum (olympiacos.org) είναι τόσο υποτυπώδης που δεν αξίζει τον κόπο ν' αναφερθεί. Οι λόγοι, μάλλον θα γίνουν φανεροί, μόλις γνωριστούμε καλύτερα ;)
Καλώς σας βρήκα.
Kalws irthes pappou! Edw tha vreis pollous synomhlikous sou!!!
Καλώς μας ήρθες γέροντα και καλά posts! ;)
καλώς τονΑρχική Δημοσίευση από gero_gavros
καλή συνέχεια και καλά να περάσεις στην παρέα μας
![]()
Ελπίζω να μην είσαι με το ένα πόδι στον τάφο κι αντί για καλώς ήλθες τη βγάλουμε με κόλυβα!
Μου φαίνεται πως πρέπει να αξιώνουμε και αντίγραφο του τελευταίου check-up, πριν τη συμμετοχή στο forum, γιατί είμαστε και ευαίσθητα παιδιά και δεν τις μπορούμε τις απώλειες.
Στράτα στρατούλα και καλά post φίλε gero gavre!![]()
Gero gavre mi psarwneis apo ayta pou grafei o Mpampiniwths...
To exoume sto forum gia xekarfwma![]()
![]()
Bookmarks