καλως ηρθες
καλως ηρθες φιλε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλως ηρθες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλώς μας ήρθες harania![]()
καλή παραμονή και καλά ποσταρίσματα!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
καλως ηρθες φιλε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γεια σας παιδιά. Μετά και τη νίκη επί της φλορίτζιναλ αποφάσισα (επιτέλους) να εγγραφώ και εγώ. Κάτι που πρέπει να ξέρετε για μένα είναι ότι λάτρευα και λατρεύω τον Darko Kovacevic. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το όνομα που έχω επιλέξει.
Είμαι φανατική γαυρίνα αλλά δεν ξέρω εάν οι υποχρεώσεις μου μου επιτρέψουν να γράφω συχνά. Παρ' όλα αυτά χαίρομαι που είμαι κοντά σας.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ....
Καλώς ήρθες στο red-dna darko-forever και καλη παραμονή. Αλλη μια γαυρίνα στην παρέα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ελπίζω να νικήσουμε την Τετάρτη τον μπάοκ για να τελειώνουμε και μ' αυτούς.
καλως ηρθες και καλη παραμονη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλώς ήρθες Ιωάννη, καλή παραμονή στο Red-Dna
καλως τον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γειά σας σύγαυροι και εν Θρύλω αδερφοί. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα γίνω ένα μαζί σας , μιά που όλοι έχουμε την ίδια αρρώστεια και θα αποτελούμε μιά μεγάλη και ωραία οικογένεια.
Με την ευκαιρία και επειδή είμαι καινούργιος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν κάνω καμμιά πατάτα τώρα στην αρχή να δείξετε κατανόηση μέχρι να μάθω.
Αυτά και καλώς σας βρήκα.
ΚΑΡΕΜΠΕ 7 (08-02-09)
καλως ηρθες,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΚΑΡΕΜΠΕ 7 (08-02-09)
Σας ευχαριστώ και εύχομαι από εδώ μέσα, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε πολλούς πολλούς τίτλους και διακρίσεις για την ομαδάρα μας.
paidia geia sas.fovero to red-dna
Καλωσήρθατε όλοι παιδιά.
Γεία σας παιδιά ακόμα ενας ερυθρόλευκος στη παρέα.Για αρχή μια καλησπέρα σε όλους.
Bookmarks