Καλησπέρα παιδιά,καλώς σας βρήκα.
Darko
![]()
Καλώς ήρθες φίλε με το ΘΡΥΛΙΚΟ nickname που κάποτε συγκλόνιζε όλο το Καραϊσκάκη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλησπέρα παιδιά,καλώς σας βρήκα.
Darko
![]()
Καλώς ήρθες στο Red-Dna φίλε και καλή παραμονή!
Υ.Γ.Darko
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Kαλώς σας βρήκα παιδιά! Καινούργιος κι εγώ!![]()
www.f1rstlap.com
καλησπερα τρελλογαυροι πιστευω οτι Μπελουσι ειναι το κερασακι στην τουρτα για την ομαδα μας, αυτο που ελειπε για να δεσει το γλυκο,![]()
Καλώς τον![]()
καλησπέρα,είμαι νέο μέλος στο κατακόκκινο φόρουμ,καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια
Καλώς ήρθες φίλε spike και καλή παραμονή στο RED-DNA
Καλησπερα σας παιδια ειμαι νεο μελος και ευχομαι στην ομαδα μας οτι καλυτερο για φετος και ανυπομονω τη Κυριακη να δω Beluschi,εστω και λιγο να παιξει!
Καλώς μας ήρθες αδερφέ και καλή συνέχεια!
Τον Μπελούση θα τον δούμε και θα τον χαρούμε.
Ελπίζω να έχουμε τα λογικά μας βγαίνοντας από το Καραϊσκάκη......![]()
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ!!!!!!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΡΕ.............................................!
Καλώς ήρθες φίλε PETRANCE και καλη παραμονή στο RED-DNA! Χαιρετισμους στην ερυθρόλευκη Μακεδονία μας!
Καλως ήρθες φίλε απο τα βόρεια
kalispera apo Germania se olous tous gavrous tou kosmou.To side kai to red-dna forum mou krata syntrofia edo kai ena xrono.Ekseretikh douleia-bravo sas
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Kαλώς ήρθες φίλε από τη Γερμανία και καλά να περνάς στο φορουμ μας
kalimerizw thn megalh oikogenia tou thrilou
kypelo protathlima kai eyropaiko....
Καλώς ήρθες tsili7
(τα μηνύματα μετακινήθηκαν)
Bookmarks