![]()
![]()
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ
Γειά χαρά σε όλους! Καλως σας βρήκα και χρόνια πολλά!
Αδελφέ Καρακατσάνη πολύ καλα κάνεις και το φέρνεις στην δημοσιότητα.Μακάρι,και το πιστεύω αυτό,να τιμωτηθούν όλοι αυτοί αλλά και αυτοί που δίνουν τις εντολές με τον χειρότερο τρόπο!!! Έχω ήδη υπογράψει για την διαμαρτηρία αυτή μέσω internet.
![]()
![]()
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ
Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη σε ολους τους νεους φιλους μας...καλωςηρθατε στη παρεα του Red Dna.
Να εισαι καλα φιλε μου και καλη παραμονη, οπως και για ολα τα παιδια που ειναι στην παρεα μας. Σε ευχαριστω πολυ για την υπογραφη σου καλε μου φιλε. Παιδια στον Κυριακο το οφειλω που μου ανοιξε τα ματια. Εγω απλα το ελαβα σαν προσωπικο μου ζητημα, για εναν λογο που οταν ερθει η ωρα θα το πω... Νασαι καλα για την αμεση ανταποκριση σου φιλε μου!!!
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
καλησπέρα κι΄απο μένα. Αργησα λίγο να σας εντοπίσω,αλλα νομίζω ...κάλιο αργά παράποτέ!
νικος απο μάσσαρι Ρόδος
Καλησπερα φιλε και καλως μας βρηκες απο την ωραια Ροδο.
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
Γεια σου φιλε χαιρετισματα στο πιο ωραιο νησι της Ελλαδας,εκει εκανα φανταρος,πριν κατι χρονια ημουνα στην ψινθο.Καθε καλοκαιρι κατεβαινα Ροδο,τοτε που ηταν στα χαι της η la scala, η le palais,και ολα τα ωραια μπαρακια στο κεντρο.Τι να προτοθυμηθει κανεις rock palace,sphinx παλαιοτερα,mistral,italiko για καφε,αφαντου για μπανακι και το βραδυ SET στο φαληρακι ωραια χρονια μαγκα.
Καλημέρα και... καλώς σας βρήκα!
Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι εφικτό να δημιουργηθεί ένα database με τους παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό και λίγα βιογραφικά για αυτούς (π.χ ημερομηνία γέννησης, ομάδες που έπαιξαν, συμμετοχές στον Ολυμπιακό & στην εθνική ομάδα και σε κάποιες περιπτώσεις, λόγοι αποχώρησης- π.χ τραυματισμοί κλπ). Ειδικά, για παλαιότερους ποδοσφαιριστές (π.χ προ επαγγελματικού ποδοσφαίρου) δεν υπάρχουν γενικά πολλές πληροφορίες και είναι κρίμα, η μνήμη είναι πολύ σημαντική.
Επίσης, θυμάμαι στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν με πήγαινε ο πατέρας μου στο Καραϊσκάκη, υπήρχε ένα περιοδικό το οποίο αναφερόταν αναλυτικά στα πρωταθλήματα που είχε πάρει ο Ολυμπιακός, με περιγραφές αγώνων κλπ. Θυμάται κανείς κάτι σχετικό?
Φιλικά
dimpeter
Φίλε dimpeter
Καλως ήρθες.
Το έχουμε στο μυαλό μας και απο εβδομάδα θα έχουμε κάτι έτοιμο για όλους σχεδόν τους παίκτες που πέρασαν απο τον Θρύλο μας.
Καλώς σας βρήκα!
Χαίρομαι για αυτό που διαβάζω, όπως γράφω και σε άλλο θέμα του forum, η μνήμη και η αναγνώριση των φιλάθλων είναι σημαντικότερη από κάθε τιμητική διάκριση για τους παλιούς ποδοσφαιριστές!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
kalispera.....
Καλώς ήρθες bill7 και καλή παραμονή...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ενα για σε ολους κι απο μενα kwtsios απο Αμβοuργο
Γεια σου φίλε... Καμία συγγένεια με τον αμυντικό του βάζελου;
Nαι προσωποποίηση της αβρότητας![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks