Σελίδα 52 από 130 ΠρώτηΠρώτη ... 21222324248495051525354555662728292102 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.021 έως 1.040 από 2599

Θέμα: Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Το avatar του χρήστη valadis

Περιοχή
    lavrio
    Thanks
    1.488
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.180 φορές σε 1.423 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πηγα να το παραθεσω και εγω το αρθρο αλλα τα παιδια το ανεβασαν πιο νωρις ευτυχως! το διαβασα πριν λιγο , αλλα τι να πω δεν εχω λογια , συνεχιζουν και ξεφτιλιζονται, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ! ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΠΙΠΙ!! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ? ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ!!@##$%$#
    θα γινει της φουκουσιμας

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ελα ρε τζολε;τωρα θιχτηκες;γιατι το βραδυ της κυριακης ησουν ανυπαρκτος.
    για να αποφυγεις τις ευθυνες σου πηρες το ταξι να φυγεις απο το ξενοδοχειο.ας εβγαινες να ζητησεις συγγνωμη απο τους οπαδους αν ησουν μαγκας.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

3. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

bill7 (02-04-08), gdk7 (02-04-08), iek (02-04-08), mpak (02-04-08), panty (02-04-08)

Αρρωστος 7 Το avatar του χρήστη gdk7

Περιοχή
    Χολαργός
    Thanks
    480
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 480 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ανέχομαι να μου κάνει «τέσσερα» ο Ριβάλντο! .
    Ας φρόντιζες να του τα έκοβες αρχηγέ μου.

Αν οντως σε στεναχώρησε τόσο εχεις μπροστά σου μπόλικους αγώνες για να κάνεις το Ριβάλντο να βάλει τα δάχτυλα εκει που πρέπει.
    .....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου

5. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον gdk7 για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (02-04-08), iek (02-04-08), makis_7 (02-04-08), mpak (02-04-08), panty (02-04-08), sk12072 (02-04-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

για να διατηρησει την υστεροφημια του θα πρεπει να παιζει λιγοτερο η να αποχωρησει κιολας.για να τον θυμομαστε οπως ηταν καποτε.αρχοντας με ολη τη σημασια της λεξης.επαιζε σε ολη την πλευρα,δεν αναχαιτιζοταν απο κανενα και στα δυσκολα παιχνιδια εδειχνε τα...αυγα του σε ολους.
    μονιμος σκορερ εναντιον του παο και της αεκ.παικτης-φοβητρο και αρχηγος με ολη τη σημασια της λεξης.
    αυτον τον ΤΖΟΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ και οχι αυτο το φαντασμα που επαιξε την κυριακη.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

7. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

gdk7 (02-04-08), iakov7 (02-04-08), makis_7 (02-04-08), mpak (02-04-08), nikos7 (02-04-08), panty (02-04-08), papdoux (02-04-08), rejosa (02-04-08)

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Reddna

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειμαι 38 χρονια με αυτη την ομάδα και δεν μου εχει κανει κανενα χανουμακι 4. Γιατι σε μενα τα εκανε ο Ριβαλντο αρχηγάρα μου. Μετα χριστον προφήτες και μετανοιες μπορουνε να κανουνε ολοι.

Εισαι δεν εισαι το παιδι της διοικησης δε με νοιαζει. Μπαλα δεν παιζεις , αρχηγος ΔΕΝ εισαι και αυτο με τσουζει.
    τα είπες όλα! δεν έχω να προσθέσω τίποτα!
    .......ένα μόνο! αν μιλάμε γι αρχηγούς, μόνο έναν αναγνωρίζω:
    Sadi
    ΥΓ. και δεν κάνω πλάκα!
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (02-04-08)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χείμαρρος ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο «Τζόλε» εμφανίστηκε αφηνιασμένος σχετικά με την οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Έδειξε για πρώτη φορά στα 12 χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να πάρουν το νταμπλ και να…ξεπλύνουν την ντροπή από το 4-0.

«Είμαι 12 χρόνια σ' αυτή την ομάδα και την πονάω. Δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω νιώσει ποτέ στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν επιτρέπω σε καμία ομάδα να μας κερδίζει με τέσσερα γκολ, δεν μπορώ να ανεχτώ να μου δείχνει ένας παίκτης τα τέσσερα δάχτυλα (σ.σ.: εννοώντας τον Ριβάλντο).

Δεν μπορώ να ακούω ότι ο Ολυμπιακός χτίζει ομάδα
    …», ήταν τα λόγια του αρχηγού, που κλότσαγε ότι βρήκε μπροστά του και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτίζει ομάδα, αλλά παίρνει και το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να είναι δεύτερος. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, αλλά τι θα έχουμε κάνει αν δεν πάρουμε και το νταμπλ;

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να σκέφτεται αν μπορεί να νικήσει τη Λάρισα και την Ξάνθη. Έχω 12 χρόνια στην ομάδα και ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει όπως θέλει την προσφορά μου. Να την εκτιμήσει ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, αλλά να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι το παιδί της διοίκησης.

Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει τι έχω κάνει γι' αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να είμαστε ενωμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κι όταν το λέμε αυτό να κοιταζόμαστε στα μάτια. Να μη μένουμε στα λόγια, αλλά να το κάνουμε πράξη
    ».

Ο «Τζόλε» στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι τελευταίες του εξετάσεις δεν έδειξαν και τα καλύτερα αποτελέσματα. «Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Δεν το έχω πει ποτέ, ούτε ζήτησα να μην παίξω. Παίζω και τρέχω όσο μπορώ. Κουρασμένοι, ξεκούραστοι, να δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε».

Πάντως είναι κοινό μυστικό στον Πειραιά ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι ο μόνος παίκτης που είναι σωματικά πάρα πολύ κουρασμένος. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι Στολτίδης, Λεντέσμα και Κοβάσεβιτς.

Χορηγός κατάντιας θρεντ Το avatar του χρήστη lgalletti7

Thanks
    1.018
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 830 φορές σε 372 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη η ΑΕΚ δεν παιρνει τιτλους τα τελευταια χρονια επειδη εφυγε ο Σαβεβσκι μην τρελλαθουμε κιολας!

Οσο για τις στατιστικες του Τζολε ας τις βαλουμε ολες..

EVALUATION INDEX

1F.RIVALDO0.281
    2R.DJEABBOUR0.227
    3A.IVANSCHITZ 0.224
    4D.KOVASEVIC 0.221
    5D.LUCIANO 0.209
    6I.STOLTIDIS 0.208
    7D.FERNADEZ 0.203
    8N.LIBEROPOULOS 0.203
    9S.LABRIAKOS 0.202
    10M.MATTOS 0.199
    11P.DJORDJEVIC 0.199

PRESENCE IN OFFENSE

1.D.LUCIANO 110
    2R.DJEABBOUR 108
    3F.RIVALDO 94
    4D.KOVASEVIC 85
    5D.SALPIGIDIS 82
    6L.FILOMENO 80
    7N.LIBEROPOULOS 79
    8I.BLANCOA.E.K.75
    9L.LUA LUAOLYMPIACOS 72
    10T.RADZINSKI 70

O Tζολε δεν υπαρχει εδω..

ASSISTS PER CROSSES

8 F.RIVALDO 1 / 8.8 19 /167
    Ο Τζολε δεν ειναι καν στην 25αδα...Για τοσο ευστοχο παιχτη μιλαμε! Ειναι ψηλα στις ασσιστς γιατι εχει κανει τις περισσοτερες προσπαθειες απο οποιονδηποτε αλλο στην 25αδα παρολα αυτα ειναι χαμηλα σε ποσοστα ευστοχιας..

PERFECT PER TOTAL CROSSES

13 P.DJORDJEVIC 1 / 3.5 63 /222

Kατα τα αλλα η εμπαθεια μας εφαγε..
    Θεωρω φυσικο να μην ειναι στις δυο πρωτες θεσεις σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες στην ηλικια του. Δεν ειναι φυσιολογικο. Και εξαλλου αν ηταν ποιος θα ηταν ο λογος να μιλουσαμε και να διαφωνουσαμε? Εγω πιστευω οτι αρκουν αυτες οι πρωτιες που ενεφερα για να απαντησουν στην κριτικη οχι παντα τεκμηριωμενη κατα τη γνωμη μου που δεχεται. Ανεφερες δυο κατηγοριες που δεν ειναι μεσα και μια που ειναι 13ος αναμεσα σε ολους τους παιχτες του πρωταθληματος και αυτο το παρουσιαζεις ως αρνητικο. Να σου αναφερω εγω για αλλους πολυ νεοτερους του στην ομαδα και πολυ μεγαλα ονοματα που δεν ειναι πουθενα και σε καμια κατηγορια? Αλλα παντα πρεπει η κριτικη να εχει ως κατευθυνση τον Τζολε. Γι'αυτο το λογο λεω οτι απλα συνιθισαμε να μας παιρνει τοσα χρονια τα ματς (και ενιοτε τα πρωταθληματα) μονος του και τωρα μας κακοφαινεται. Επιπλεον δε θεωρω δεδομενο (καθε αλλο μαλιστα) οτι ο Τζολε επιβαλλει στους παντες να παιζει συνεχως. Δε νομιζω οτι εχει ορεξη να παιζει συνεχως Κυριακη Τεταρτη Κυριακη με οποια κωλοπετινιτσα και να παιζουμε στο πρωταθλημα. Αλλα εγω δεν ειμαι μπροστα οταν το επιβαλλει στους προπονητες (ειτε αμεσα ειτε μεσω τριτων) να παιζει παντα. Αν ολοι οσοι το υποστηριζουν ειναι μπροστα τοτε παω πασο.
    Φωτοβολταϊκά - Ενεργειακά - Ηλεκρομηχανολογικά θέματα
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε παιδια η μιση μας ομαδα εχει καει απο οτι φαινεται. Τι φταιει τελικα? Η προετοιμασια? Η κακη εκγυμναση? Η ελλειψη ξεκουρασης καποιων παιχτων? Καποιος αλλος παραγοντας? Ο αλλος λεει του ειπαν οτι να περπαταει δεν επρεπε οπως ειναι οχι να παιζει μπαλα! Μα που ειμαστε δηλαδη, στην Αφρικη και κοτζαμ συλλογος δεν εχει καλους γυμναστες? Αυτα που οι μεγαλες ομαδες της Ευρωπης θεωρουν αυτονοητα εμεις δεν μπορουμε να τα παρεχουμε στην ομαδα μας? Το ποδοσφαιρο σε μεγαλο βαθμο ειναι φυσικη κατασταση, τελικα φετος τα ειδαμε και τα ακουσαμε ολα!
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το avatar του χρήστη daywalker

Περιοχή
    Αθηνα
    Thanks
    276
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 510 φορές σε 251 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το θέμα με τους παίκτες που έχουν καεί (λες και είναι σπανακόπιτες) κοντεύει να πάρει διαστάσεις μύθου. Και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα...
    Πράγματι κάποιοι παίκτες είναι αρκετά κουρασμένοι, πράγματι κάποιοι άλλοι λόγο των συχνών τραυματισμών που είχαν δεν έχουν την φρεσκάδα που θα έπρεπε. Αλλά εντάξει έλεος... Ας μην το πάιζουν και ήρωες κάποιοι.
    Αμα φίλε Τζόλε είσαι τόσο χάλια και πονάς την ομάδα, γιατί παίζεις??
    Τι πιο τίμιο, αφού πονάς την ομάδα, να πείς στον προπονητή σου, δεν την παλεύω, άσε με έξω γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω...
    Τόσα χρόνια στην ομάδα, ούτε να αποδείξεις κάτι έχεις πλέον, ούτε να φοβηθείς κάτι. Δεν το έκανες όμως... Οπότε τώρα τι θές? Να σου ζητήσουν και συγνώμη. Απο ότι θύμαμαι μπάλα δεν έπαιζες ούτε πέρυσι. Τότε τι έφταιγε?? Έχεις προσφέρει στον Ολυμπιακό πολλά και έχεις πάρει ακόμα περισσότερα, άμα δεν την παλεύεις σταμάτα, όσο όμως θα πάιζεις θα δέχεσαι και την κριτική...

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Απο το blog Pesetero:

Ο μέγας [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], κατά κόσμον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, υπό την απειλή του... λιντσαρίσματος απ'τους εξαγριωμένους οπαδούς μετά το... κατόρθωμα της Κυριακής, βγήκε στην αντεπίθεση για να φυλάξει τον κώλο του και την υστεροφημία του. Γνωρίζει πολύ καλά οτι ο κόσμος του "τη φυλάει" από πρόπερσι, μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (*).

(*)
    Αν και δεν έχει ποτέ αποδειχτεί, είναι κοινώς γνωστό πως στις παραινέσεις παικτών με τη λήξη του αγώνα Ατρομήτου - Ολυμπιακού για να πάνε να χαιρετήσουν τον κόσμο, ο Τζόρτζεβιτς αποκρίθηκε "σιγά μη πάω να χαιρετήσω τα μουνόπανα". Απο τότε έχει μπεί "στο μάτι" (μεγάλης) μερίδας του κόσμου.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη osfp20032002

Περιοχή
    montreal, canada
    Thanks
    48
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 166 φορές σε 103 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ξερεις τι ειναι να πληρωνεσαι και να κααααααααααααααααθεσαι?

θρυλος Το avatar του χρήστη makis_7

Περιοχή
    γερμανια
    Thanks
    1.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 215 φορές σε 168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από osfp20032002 Εμφάνιση μηνυμάτων
    oxi

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από man7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    oxi
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από osfp20032002 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακαρι να ηξερα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lgalletti7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρω φυσικο να μην ειναι στις δυο πρωτες θεσεις σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες στην ηλικια του. Δεν ειναι φυσιολογικο. Και εξαλλου αν ηταν ποιος θα ηταν ο λογος να μιλουσαμε και να διαφωνουσαμε? Εγω πιστευω οτι αρκουν αυτες οι πρωτιες που ενεφερα για να απαντησουν στην κριτικη οχι παντα τεκμηριωμενη κατα τη γνωμη μου που δεχεται. Ανεφερες δυο κατηγοριες που δεν ειναι μεσα και μια που ειναι 13ος αναμεσα σε ολους τους παιχτες του πρωταθληματος και αυτο το παρουσιαζεις ως αρνητικο. Να σου αναφερω εγω για αλλους πολυ νεοτερους του στην ομαδα και πολυ μεγαλα ονοματα που δεν ειναι πουθενα και σε καμια κατηγορια? Αλλα παντα πρεπει η κριτικη να εχει ως κατευθυνση τον Τζολε. Γι'αυτο το λογο λεω οτι απλα συνιθισαμε να μας παιρνει τοσα χρονια τα ματς (και ενιοτε τα πρωταθληματα) μονος του και τωρα μας κακοφαινεται. Επιπλεον δε θεωρω δεδομενο (καθε αλλο μαλιστα) οτι ο Τζολε επιβαλλει στους παντες να παιζει συνεχως. Δε νομιζω οτι εχει ορεξη να παιζει συνεχως Κυριακη Τεταρτη Κυριακη με οποια κωλοπετινιτσα και να παιζουμε στο πρωταθλημα. Αλλα εγω δεν ειμαι μπροστα οταν το επιβαλλει στους προπονητες (ειτε αμεσα ειτε μεσω τριτων) να παιζει παντα. Αν ολοι οσοι το υποστηριζουν ειναι μπροστα τοτε παω πασο.
    Mα οι κατηγοριες που σου εβαλα ειναι συναφεις. Πχ μπορει ο Τζολε να ειναι δευτερος σε ασιστς 13 αλλα αυτες ειναι σε 222 προσπαθειες που ειναι οι περισσοτερες απο τον καθενα παιχτη στην κατηγορια και μαλιστα με διαφορα..
    Γι'αυτο και το ποσοστο ευστοχιας του ειναι χαμηλο...Και το ποσοστο ευστοχιας ειναι πολυ πιο ενδεικτικο σε σχεση με τον απολυτο αριθμο των ασιστ. Και ουτω καθεξης..
    Οπως επισης το σημερινο ποδοσφαιρο βασιζεται και στο πρεσιγκ και στην αμυντικη συνεισφορα. Παιχτες σαν τον Τζολε που μαρκαρει με τα ματια εχουνε θεση μονο σε παιχνιδια που η ομαδα θελει να επιτεθει, οχι οταν σκοπευει να αμυνθει..

Απο εκει και περα για τα υπολοιπα που λες, να πω οτι ασφαλως και υπαρχουνε νεοτεροι με χειροτερα στατιστικα απο αυτα του Τζολε. Εξαλλου σε πολλες κατηγοριες στην κορυφη βρισκονται οι 36χρονοι Ριβαλντο-Τζολε-Λουτσιανο. Αυτος ομως ειναι λογος για να παιζουνε μονιμα αυτοι οι παιχτες και στα 30 παιχνιδια της σεζον ειδικα μαλιστα σε παιχνιδια που η ομαδα αμυνεται;

Επισης δεν ειναι επιχειρημα να μου απαντας με αναφορες στο παρελθον οταν συζηταμε για το παρον...Και ο Μαραντονα καποτε ητανε παιχτουρα αλλα σημερα δεν αντεχει να τρεξει ουτε 10 λεπτα...Δεν ειναι λογος αυτος για να συνεχισει να παιζει στην ενδεκαδα ενας παιχτης που δεν τραβαει..

Επισης ποτε επαιρνε ο Τζολε μονος του τα ματς και τα πρωταθληματα; Παντως οχι τα τρια προηγουμενα γιατι εκεινα τα καθαριζε ο Ριβαλντο..Εκτος κι αν εννοεις οτι επαιρνε τα πρωταθληματα χτυπωντας τα πεναλτυ..Φετος που εφυγε ο Ριβαλντο ειχε ευκαιρια αν οχι να καθαρισει τουλαχιστον να ηγηθει της ομαδας αλλα τον περασανε σε συνεισφορα ο Αντωνης με τον Κοβα.

Τελος ουτε εγω ειμαι μπροστα να τον δω να επιβαλλει στους προπονητες τη συμμετοχη του στην ενδεκαδα αλλα ουτε εσυ εισαι μπροστα για να πεις οτι ΔΕΝ την επιβαλλει. Η λογικη παντως λεει οτι οταν ενας παιχτης ειναι κουρασμενος και νιωθει οτι δεν εχει αντοχες μπορει να ζητησει απο τον προπονητη του να τον αφησει για λιγο στον παγκο και οι προπονητες συνηθως το κανουνε δεκτο αυτο αφου κανεις προπονητης δεν υποχρεωνει παιχτες του να παιζουνε. Οποτε για το οτι τον βλεπουμε συνεχεια στην ενδεκαδα προφανως οφειλεται και στον ιδιο ο οποιος νιωθει ετοιμος να προσφερει και ως τετοιος κρινεται...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακαρι να ηξερα.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή ρε φίλε, πιστεύεις ότι ο Τζόλε θα ήθελε και θα δε΄χόταν να κάτσει και λίγο στον πάγκο, αλλά οι προπονητές του επέβαλαν να παίζει;; Πώς;;; εκβιάζοντάς τον;; Του αποσπούσαν κάθε φορά την συναίνεση με κινέζικα βασανιστήρια;;;
    Απλώς ο Τζόλε είναι Τοτέμ πλέον στη θέση του: δεν κουνιέται με τίποτα (ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά)...
    Ο προπονητης καταρτιζει την 11αδα κι οχι ο Τζορτζεβιτς. Τι να κανει ο Τζορτζεβιτς ή ο Κοβασεβιτς που οφθαλμοφανεστατα εχει καει και δε σκοραρει οπως πριν? να πουν "κοουτς, βαλε κανενα μικροτερο, εμεις δε μπορουμε"? Που γινονται αυτα? Κ

Και μαλιστα οταν παραμενει ο καλυτερος χαφ του πρωταθληματος, οπως αποδεικνυουν περιτρανα τα στατιστικα που παρεθεσε ο lgaletti7.

Ας φερουν κανεναν αποδεδειγμενα καλυτερο κι οχι φιτσουλες τυπου Αρτσουμπι & Λεοναρντο και τοτε κουβεντιαζουμε για περιθωριοποιηση του Τζολε.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (03-04-08), lgalletti7 (03-04-08)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και ο Τζολε απο φιτσουλας ξεκινησε Κωστα..Αν τον παιχτη που θα τον διαδεχτει δεν τον στηριξουνε και δεν τον προωθησουνε λογικο ειναι να καει..Εκτος κιαν παρουνε ετοιμο παιχτη αλλα τοτε ο Τζολε θα πρεπει να περασει αναγκαστικα στον παγκο..Και απο ο,τι βλεπουμε τα τελευταια χρονια ετοιμο παιχτη δεν παιρνουνε..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Τζολε φιτσουλας μωρε? Τι λες τωρα? Τον ειχες δει ποτε να παιζει στον Πανηλειακο? Και μολις ηρθε αλλαξε ολη την ομαδα του Ολυμπιακου.

Ελα σε παρακαλω που θα τον βαλεις και στο ιδιο σακι με τον Λεοναρδο με τα δυο δεξια παπουτσια. Ελα τωρα.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (03-04-08)

Σελίδα 52 από 130 ΠρώτηΠρώτη ... 21222324248495051525354555662728292102 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές