ελα ρε τζολε;τωρα θιχτηκες;γιατι το βραδυ της κυριακης ησουν ανυπαρκτος.
για να αποφυγεις τις ευθυνες σου πηρες το ταξι να φυγεις απο το ξενοδοχειο.ας εβγαινες να ζητησεις συγγνωμη απο τους οπαδους αν ησουν μαγκας.
πηγα να το παραθεσω και εγω το αρθρο αλλα τα παιδια το ανεβασαν πιο νωρις ευτυχως! το διαβασα πριν λιγο , αλλα τι να πω δεν εχω λογια , συνεχιζουν και ξεφτιλιζονται, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ! ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΠΙΠΙ!! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ? ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ!!@##$%$#![]()
θα γινει της φουκουσιμας
ελα ρε τζολε;τωρα θιχτηκες;γιατι το βραδυ της κυριακης ησουν ανυπαρκτος.
για να αποφυγεις τις ευθυνες σου πηρες το ταξι να φυγεις απο το ξενοδοχειο.ας εβγαινες να ζητησεις συγγνωμη απο τους οπαδους αν ησουν μαγκας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
για να διατηρησει την υστεροφημια του θα πρεπει να παιζει λιγοτερο η να αποχωρησει κιολας.για να τον θυμομαστε οπως ηταν καποτε.αρχοντας με ολη τη σημασια της λεξης.επαιζε σε ολη την πλευρα,δεν αναχαιτιζοταν απο κανενα και στα δυσκολα παιχνιδια εδειχνε τα...αυγα του σε ολους.
μονιμος σκορερ εναντιον του παο και της αεκ.παικτης-φοβητρο και αρχηγος με ολη τη σημασια της λεξης.
αυτον τον ΤΖΟΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ και οχι αυτο το φαντασμα που επαιξε την κυριακη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (02-04-08)
Χείμαρρος ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στα αποδυτήρια της ομάδας.
Ο «Τζόλε» εμφανίστηκε αφηνιασμένος σχετικά με την οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Έδειξε για πρώτη φορά στα 12 χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να πάρουν το νταμπλ και να…ξεπλύνουν την ντροπή από το 4-0.
«Είμαι 12 χρόνια σ' αυτή την ομάδα και την πονάω. Δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω νιώσει ποτέ στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν επιτρέπω σε καμία ομάδα να μας κερδίζει με τέσσερα γκολ, δεν μπορώ να ανεχτώ να μου δείχνει ένας παίκτης τα τέσσερα δάχτυλα (σ.σ.: εννοώντας τον Ριβάλντο).
Δεν μπορώ να ακούω ότι ο Ολυμπιακός χτίζει ομάδα…», ήταν τα λόγια του αρχηγού, που κλότσαγε ότι βρήκε μπροστά του και συνέχισε:
«Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτίζει ομάδα, αλλά παίρνει και το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να είναι δεύτερος. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, αλλά τι θα έχουμε κάνει αν δεν πάρουμε και το νταμπλ;
Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να σκέφτεται αν μπορεί να νικήσει τη Λάρισα και την Ξάνθη. Έχω 12 χρόνια στην ομάδα και ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει όπως θέλει την προσφορά μου. Να την εκτιμήσει ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, αλλά να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι το παιδί της διοίκησης.
Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει τι έχω κάνει γι' αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να είμαστε ενωμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κι όταν το λέμε αυτό να κοιταζόμαστε στα μάτια. Να μη μένουμε στα λόγια, αλλά να το κάνουμε πράξη».
Ο «Τζόλε» στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι τελευταίες του εξετάσεις δεν έδειξαν και τα καλύτερα αποτελέσματα. «Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Δεν το έχω πει ποτέ, ούτε ζήτησα να μην παίξω. Παίζω και τρέχω όσο μπορώ. Κουρασμένοι, ξεκούραστοι, να δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε».
Πάντως είναι κοινό μυστικό στον Πειραιά ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι ο μόνος παίκτης που είναι σωματικά πάρα πολύ κουρασμένος. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι Στολτίδης, Λεντέσμα και Κοβάσεβιτς.
Θεωρω φυσικο να μην ειναι στις δυο πρωτες θεσεις σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες στην ηλικια του. Δεν ειναι φυσιολογικο. Και εξαλλου αν ηταν ποιος θα ηταν ο λογος να μιλουσαμε και να διαφωνουσαμε? Εγω πιστευω οτι αρκουν αυτες οι πρωτιες που ενεφερα για να απαντησουν στην κριτικη οχι παντα τεκμηριωμενη κατα τη γνωμη μου που δεχεται. Ανεφερες δυο κατηγοριες που δεν ειναι μεσα και μια που ειναι 13ος αναμεσα σε ολους τους παιχτες του πρωταθληματος και αυτο το παρουσιαζεις ως αρνητικο. Να σου αναφερω εγω για αλλους πολυ νεοτερους του στην ομαδα και πολυ μεγαλα ονοματα που δεν ειναι πουθενα και σε καμια κατηγορια? Αλλα παντα πρεπει η κριτικη να εχει ως κατευθυνση τον Τζολε. Γι'αυτο το λογο λεω οτι απλα συνιθισαμε να μας παιρνει τοσα χρονια τα ματς (και ενιοτε τα πρωταθληματα) μονος του και τωρα μας κακοφαινεται. Επιπλεον δε θεωρω δεδομενο (καθε αλλο μαλιστα) οτι ο Τζολε επιβαλλει στους παντες να παιζει συνεχως. Δε νομιζω οτι εχει ορεξη να παιζει συνεχως Κυριακη Τεταρτη Κυριακη με οποια κωλοπετινιτσα και να παιζουμε στο πρωταθλημα. Αλλα εγω δεν ειμαι μπροστα οταν το επιβαλλει στους προπονητες (ειτε αμεσα ειτε μεσω τριτων) να παιζει παντα. Αν ολοι οσοι το υποστηριζουν ειναι μπροστα τοτε παω πασο.
Ρε παιδια η μιση μας ομαδα εχει καει απο οτι φαινεται. Τι φταιει τελικα? Η προετοιμασια? Η κακη εκγυμναση? Η ελλειψη ξεκουρασης καποιων παιχτων? Καποιος αλλος παραγοντας? Ο αλλος λεει του ειπαν οτι να περπαταει δεν επρεπε οπως ειναι οχι να παιζει μπαλα! Μα που ειμαστε δηλαδη, στην Αφρικη και κοτζαμ συλλογος δεν εχει καλους γυμναστες? Αυτα που οι μεγαλες ομαδες της Ευρωπης θεωρουν αυτονοητα εμεις δεν μπορουμε να τα παρεχουμε στην ομαδα μας? Το ποδοσφαιρο σε μεγαλο βαθμο ειναι φυσικη κατασταση, τελικα φετος τα ειδαμε και τα ακουσαμε ολα!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το θέμα με τους παίκτες που έχουν καεί (λες και είναι σπανακόπιτες) κοντεύει να πάρει διαστάσεις μύθου. Και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα...
Πράγματι κάποιοι παίκτες είναι αρκετά κουρασμένοι, πράγματι κάποιοι άλλοι λόγο των συχνών τραυματισμών που είχαν δεν έχουν την φρεσκάδα που θα έπρεπε. Αλλά εντάξει έλεος... Ας μην το πάιζουν και ήρωες κάποιοι.
Αμα φίλε Τζόλε είσαι τόσο χάλια και πονάς την ομάδα, γιατί παίζεις??
Τι πιο τίμιο, αφού πονάς την ομάδα, να πείς στον προπονητή σου, δεν την παλεύω, άσε με έξω γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω...
Τόσα χρόνια στην ομάδα, ούτε να αποδείξεις κάτι έχεις πλέον, ούτε να φοβηθείς κάτι. Δεν το έκανες όμως... Οπότε τώρα τι θές? Να σου ζητήσουν και συγνώμη. Απο ότι θύμαμαι μπάλα δεν έπαιζες ούτε πέρυσι. Τότε τι έφταιγε?? Έχεις προσφέρει στον Ολυμπιακό πολλά και έχεις πάρει ακόμα περισσότερα, άμα δεν την παλεύεις σταμάτα, όσο όμως θα πάιζεις θα δέχεσαι και την κριτική...
Απο το blog Pesetero:
Ο μέγας [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], κατά κόσμον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, υπό την απειλή του... λιντσαρίσματος απ'τους εξαγριωμένους οπαδούς μετά το... κατόρθωμα της Κυριακής, βγήκε στην αντεπίθεση για να φυλάξει τον κώλο του και την υστεροφημία του. Γνωρίζει πολύ καλά οτι ο κόσμος του "τη φυλάει" από πρόπερσι, μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (*).
(*) Αν και δεν έχει ποτέ αποδειχτεί, είναι κοινώς γνωστό πως στις παραινέσεις παικτών με τη λήξη του αγώνα Ατρομήτου - Ολυμπιακού για να πάνε να χαιρετήσουν τον κόσμο, ο Τζόρτζεβιτς αποκρίθηκε "σιγά μη πάω να χαιρετήσω τα μουνόπανα". Απο τότε έχει μπεί "στο μάτι" (μεγάλης) μερίδας του κόσμου.
ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ξερεις τι ειναι να πληρωνεσαι και να κααααααααααααααααθεσαι?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Mα οι κατηγοριες που σου εβαλα ειναι συναφεις. Πχ μπορει ο Τζολε να ειναι δευτερος σε ασιστς 13 αλλα αυτες ειναι σε 222 προσπαθειες που ειναι οι περισσοτερες απο τον καθενα παιχτη στην κατηγορια και μαλιστα με διαφορα..
Γι'αυτο και το ποσοστο ευστοχιας του ειναι χαμηλο...Και το ποσοστο ευστοχιας ειναι πολυ πιο ενδεικτικο σε σχεση με τον απολυτο αριθμο των ασιστ. Και ουτω καθεξης..
Οπως επισης το σημερινο ποδοσφαιρο βασιζεται και στο πρεσιγκ και στην αμυντικη συνεισφορα. Παιχτες σαν τον Τζολε που μαρκαρει με τα ματια εχουνε θεση μονο σε παιχνιδια που η ομαδα θελει να επιτεθει, οχι οταν σκοπευει να αμυνθει..
Απο εκει και περα για τα υπολοιπα που λες, να πω οτι ασφαλως και υπαρχουνε νεοτεροι με χειροτερα στατιστικα απο αυτα του Τζολε. Εξαλλου σε πολλες κατηγοριες στην κορυφη βρισκονται οι 36χρονοι Ριβαλντο-Τζολε-Λουτσιανο. Αυτος ομως ειναι λογος για να παιζουνε μονιμα αυτοι οι παιχτες και στα 30 παιχνιδια της σεζον ειδικα μαλιστα σε παιχνιδια που η ομαδα αμυνεται;
Επισης δεν ειναι επιχειρημα να μου απαντας με αναφορες στο παρελθον οταν συζηταμε για το παρον...Και ο Μαραντονα καποτε ητανε παιχτουρα αλλα σημερα δεν αντεχει να τρεξει ουτε 10 λεπτα...Δεν ειναι λογος αυτος για να συνεχισει να παιζει στην ενδεκαδα ενας παιχτης που δεν τραβαει..
Επισης ποτε επαιρνε ο Τζολε μονος του τα ματς και τα πρωταθληματα; Παντως οχι τα τρια προηγουμενα γιατι εκεινα τα καθαριζε ο Ριβαλντο..Εκτος κι αν εννοεις οτι επαιρνε τα πρωταθληματα χτυπωντας τα πεναλτυ..Φετος που εφυγε ο Ριβαλντο ειχε ευκαιρια αν οχι να καθαρισει τουλαχιστον να ηγηθει της ομαδας αλλα τον περασανε σε συνεισφορα ο Αντωνης με τον Κοβα.
Τελος ουτε εγω ειμαι μπροστα να τον δω να επιβαλλει στους προπονητες τη συμμετοχη του στην ενδεκαδα αλλα ουτε εσυ εισαι μπροστα για να πεις οτι ΔΕΝ την επιβαλλει. Η λογικη παντως λεει οτι οταν ενας παιχτης ειναι κουρασμενος και νιωθει οτι δεν εχει αντοχες μπορει να ζητησει απο τον προπονητη του να τον αφησει για λιγο στον παγκο και οι προπονητες συνηθως το κανουνε δεκτο αυτο αφου κανεις προπονητης δεν υποχρεωνει παιχτες του να παιζουνε. Οποτε για το οτι τον βλεπουμε συνεχεια στην ενδεκαδα προφανως οφειλεται και στον ιδιο ο οποιος νιωθει ετοιμος να προσφερει και ως τετοιος κρινεται...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο προπονητης καταρτιζει την 11αδα κι οχι ο Τζορτζεβιτς. Τι να κανει ο Τζορτζεβιτς ή ο Κοβασεβιτς που οφθαλμοφανεστατα εχει καει και δε σκοραρει οπως πριν? να πουν "κοουτς, βαλε κανενα μικροτερο, εμεις δε μπορουμε"? Που γινονται αυτα? Κ
Και μαλιστα οταν παραμενει ο καλυτερος χαφ του πρωταθληματος, οπως αποδεικνυουν περιτρανα τα στατιστικα που παρεθεσε ο lgaletti7.
Ας φερουν κανεναν αποδεδειγμενα καλυτερο κι οχι φιτσουλες τυπου Αρτσουμπι & Λεοναρντο και τοτε κουβεντιαζουμε για περιθωριοποιηση του Τζολε.
iakov7 (03-04-08), lgalletti7 (03-04-08)
Και ο Τζολε απο φιτσουλας ξεκινησε Κωστα..Αν τον παιχτη που θα τον διαδεχτει δεν τον στηριξουνε και δεν τον προωθησουνε λογικο ειναι να καει..Εκτος κιαν παρουνε ετοιμο παιχτη αλλα τοτε ο Τζολε θα πρεπει να περασει αναγκαστικα στον παγκο..Και απο ο,τι βλεπουμε τα τελευταια χρονια ετοιμο παιχτη δεν παιρνουνε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο Τζολε φιτσουλας μωρε? Τι λες τωρα? Τον ειχες δει ποτε να παιζει στον Πανηλειακο? Και μολις ηρθε αλλαξε ολη την ομαδα του Ολυμπιακου.
Ελα σε παρακαλω που θα τον βαλεις και στο ιδιο σακι με τον Λεοναρδο με τα δυο δεξια παπουτσια. Ελα τωρα.
iakov7 (03-04-08)
Bookmarks