Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Giati re Hlia einai se kampsi o arxhgos?
Ena metrio paixnidi ekane.[/quote:9c59e97a9b]
Οχι μονο ενα..Και με την Ροζεμποργκ μετριος ητανε οπως και με την Ρεαλ..
Αρχική Δημοσίευση από iek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ena metrio paixnidi ekane.
Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ena metrio paixnidi ekane.[/quote:9c59e97a9b]
Οχι μονο ενα..Και με την Ροζεμποργκ μετριος ητανε οπως και με την Ρεαλ..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Me Roseborg eixe 5 paixnidia se 14 meres kai me Real htan apo tous kalyterous an kai den eixe voitheies apo ton Gew
στο α ημίχρονο ΜΟΝΟ αυτός έπαιρνε την μπάλλα για επίθεση, αλλά στο κουτί ήταν μόνο ο Μιχαλιός και δεν είχε και στήριγμα... αντιθέτως, ο Κόντης τον έπαιζε πάντα με βοήθειες... παρ όλα αυτά έβγαλε κάποιες μπαλιές.. στο β' μέρος δεν τα πήγε καλά... στα δεξιά... όντας αριστεροπόδαρος... φτου του... και κακώς δεν βγήκε στα ΜΜΕ να κλαφτεί ότι η θέση δεν του ταιριάζει στα δεξιά...
αν δεν το χετε πάρει πρέφα, πηδάμε τον Τζόλε για να έχει χώρο ο Ρϊμπο...
Ki edw o Ribo??? Ma ti einai autos o Vrazilianos re seis...KAtastrofeas ths omadas!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ΟΥΚας ειναι?Αρχική Δημοσίευση από iek
παντως αν πεις κακια κουβεντα για τον Ριβαλντο, μην φοβασαι. δεν θα πεσει ο ουρανος να σε πλακωσει!!!!
ειναι παντως αστειο να λες οτι βρισκεται σε πτωση ο Τζολε και να μη λες κουβεντα για τον Ριβαλντο που παιζει ετσι απο την αρχη της σεζον! μονο ως αστειο μπορει να αντιμετωπιστει αυτο οποτε το ριχνω στο γελιο![]()
Poiow eipe oti den lew kakia koyventa gia ton Rivaldo? Exw pei egw oti paizei mpalla?
Ayto pou lew einai na mhn ton steiloume sto pur to ekswteron apo twra afou pisteuw oti 8a anevei siga-siga...Eksallou ean o Vrazilianos den anevei exw thn ais8hsh oti argotera 8a exoume provlhma..
[OffTopic] Περί Ριμπο: Αρκεί όποτε δεν παίζει μπάλα να πάει στον πάγκο. Και πριν από αυτόν βέβαια να είναι εγκατεστημένος ο γκεο-καραφλός.
απλα ελληνικα ηλια μου. απλη ερωτηση και απλη απαντηση αναμενω, επειδη κανεις δεν ειπε να παει στο πυρ το εξωτερο παρα μονο εσυ. ειπαμε να μεινει ΕΚΤΟΣ 11αδας επιτελους οταν δεν ειναι σε καλη κατασταση!!!!
Η ερωτηση:
Τον εδινες τον Ριβαλντο για να παρεις ενα καλο αρ.μπακ? Αυριο το πρωι τον εδινες?
δωσε μια απλη απαντηση σε παρακαλω
Αρχική Δημοσίευση από karteo
απλα ελληνικα ηλια μου. απλη ερωτηση και απλη απαντηση αναμενω, επειδη κανεις δεν ειπε να παει στο πυρ το εξωτερο παρα μονο εσυ. ειπαμε να μεινει ΕΚΤΟΣ 11αδας επιτελους οταν δεν ειναι σε καλη κατασταση!!!!
Η ερωτηση:
Τον εδινες τον Ριβαλντο για να παρεις ενα καλο αρ.μπακ? Αυριο το πρωι τον εδινες?
δωσε μια απλη απαντηση σε παρακαλω[/quote:37e376c03e]
Θα απαντήσω εγώ. ΟΧΙ. Θα ήμουν looser αν έδινα έναν τέτοιο παίκτη για να πάρω έναν άλλο παίκτη σε άλλη θέση, όταν μάλιστα αυτός ο παίκτης έχει σηκώσει την ομάδα πέρυσι σε δύσκολες στιγμές. Το Ρίμπο ΔΕΝ τον πληρώνει ο Ολυμπιακός!!
Αμαν πια, τι εμμονή είναι αυτή ρε Θοδωρή!!
Αρχική Δημοσίευση από karteo
Η ερωτηση:
δωσε μια απλη απαντηση σε παρακαλω[/quote:756487324c]
ΔΕν θα εδινα τον Ριβαλντο για να παρω αριστερο μπακ..Τον Γεωργατο θα εδινα που παιρνει παχυλο μισθο για να μην προσφερει τιποτε!!
Δεν πάμε στο thread του Ριβάλντο για την συνέχεια; Άλλο topic έχει εδώ...![]()
ρε Νικολα δεν ειναι εμμονη!
πρεπει να μεινει εξω ο παικτης οταν δεν παιζει για να μην τον εκθετουν. Πιστευει κανεις οτι με αυτη την αποδοση θα παει εθνικη η' δουλευομαστε? Ποιανου τη θεση να παρει απο την εθνικη?
δηλαδη τι ειναι? κανα τοτεμ να το προσκυναμε?
Και ο χορηγος του πληρωνει μερος του συμβολαιου. οχι ολο. 1.9 μυρια συμβολαιο εχει και τα 1.4 τα δινει ο Ολυμπιακος αν δεν κανω λαθος.
Νικο δεν εχω προβλημα με τον Ριβαλντο. Περσι εβγαλε τα καστανα απο τη φωτια. Ειναι μεγαλη αξια και πρεπει να προστατευθει. Με αυτο διαφωνω.
Η ερωτηση:
δωσε μια απλη απαντηση σε παρακαλω[/quote:54ddcbf0ba]
ΔΕν θα εδινα τον Ριβαλντο για να παρω αριστερο μπακ..Τον Γεωργατο θα εδινα που παιρνει παχυλο μισθο για να μην προσφερει τιποτε!![/quote:54ddcbf0ba]
καλα αυτον θα τον εδινα κι εγω. και χωρις να παρω τιποτε αν ειναι.
θα τα εβαζα στην τραπεζα να παιρνω τοκους![]()
Μπορούμε να φέρουμε και τον Ρομάριο η τον Μαραντόνα πάντως. Και αυτοί θα παίζουν τζάμπα αφού εμπορικά θα τα βγάλουν τα λεφτά τους.
Απλά θα χρειαστεί να τρέχουν ακόμα πιο πολύ οι υπόλοιποι.
Αυτό που μας διαφεύγει είναι οτι κάποιοι παίκτες που μπορούν αποδεδειγμένα να προσφέρουν περισσότερα χαραμίζονται για να βρίσκουμε ελεύθερη θέση στο Ριβάλντο.
Στολτίδης στον πάγκο με τον Τουρέ να παίζει αναγκαστικά σε μία θέση που δεν του πάει. Ευτυχώς που χθές κάποιος τον φώτισε να χρησιμοποιήσει τον Οκκά.
Εγω παντως πιστευω οτι σιγα-σιγα ολοι οι παιχτες θα βρουνε τη θεση τους στην ομαδα..Απλα θελει λιγο χρονο το πραγμα..Και υπομονη..
δεν είπα κάτι κακό για τον Ρίμπο Ηλία...Αρχική Δημοσίευση από iek
ΑΠΛΑ είπα ότι από τότε που έκανε τα παράπονα, έκτοτε ο Τζόλε παίζει πάνω στη γραμμή στ αριστερά ή παίζει δεξιά που δεν είναι η θέση του...
ο Ρϊμπο ανεβαίνει και κάνει πιό πολλά από την μεσοαριστερή πλευρά αλλά συγχρόνως δημιουργείται πρόβλημα με τους χώρους που πλέον ο Τζόλε ΔΕΝ έχει, με αποτέλεσμα η δική του απόδοση να φαίνεται πτωτική... για σκέψου το...
δεν είπα κάτι κακό για τον Ρίμπο Ηλία...Αρχική Δημοσίευση από Wappy
ΑΠΛΑ είπα ότι από τότε που έκανε τα παράπονα, έκτοτε ο Τζόλε παίζει πάνω στη γραμμή στ αριστερά ή παίζει δεξιά που δεν είναι η θέση του...
ο Ρϊμπο ανεβαίνει και κάνει πιό πολλά από την μεσοαριστερή πλευρά αλλά συγχρόνως δημιουργείται πρόβλημα με τους χώρους που πλέον ο Τζόλε ΔΕΝ έχει, με αποτέλεσμα η δική του απόδοση να φαίνεται πτωτική... για σκέψου το...[/quote:088fac97b4]
Εγω τον Ριβαλντο τον βλεπω να παιζει κυριως ελευθερος μεταξυ κεντρου και μεγαλης πειροχης των αντιπαλων..
Εμενα αλλο μου κανει για την ωρα μαλλον αρνητικη εντυπωση..Οτι οι ακραιοι μας (Τζολε, Καφες, Οκκας ή και ο Γεωργατος) παιζουνε συνεχεια επανω στην γραμμη και δεν συγκλινουνε προς το κεντρο οσο πλησιαζουνε στην αντιπαλη περιοχη με αποτελεσμα να αναγκαζονται να κανουνε μακρινες σεντρες πολλες απο τις οποιες δεν ειναι και τοσο καλες βεβαια στον συνηθως κλεισμενο Κων/νου...
Το να παιζεις επανω στην γραμμη βοηθαει μεν να ανοιξεις την αντιπαλη αμυνα αφου τραβας εξω τους αντιπαλους αμυντικους αλλα απο την αλλη πρεπει να βρεθει τροπος τα κενα στο κεντρο της αντιπαλης αμυνας να τα εκμεταλλευομαστε καλυτερα πχ με το να μπαινει ως σφηνα στην περιοχη ο Ριβαλντο ή καποιος αλλος μεσοεπιθετικος και να μην ειναι μονος ο Κων/νου. Σε τετοια περιπτωση θα βοηθουσανε πολυ και καποιες καθετες μπαλιες προς Ριβαλντο-Κων/νου απο τον Τουρε...
Η αλλη λυση ειναι να συγκλινουνε προς το κεντρο οι ακραιοι μας οταν φτανουνε στο υψος της αντιπαλης περιοχης και να προσπαθουνε να συνδυαστουνε με τον Κων/νου ή τον Ριβαλντο για να σπασουνε ευκολα την αντιπαλη αμυνα..Όμως ετσι υπαρχει το μειονεκτημα οτι δηνιουργειται και συνοστισμος παιχτων μπροστα στην αντιπαλη περιοχη..
Η πρωτη λυση μου φαινεται πιο καλη..
Σε σύστημα 4-3-3 τον βλέπεις να παίζει ελεύθερα μεταξύ κέντρου και επίθεσης Ηλία?
Μπράβο! Για πές μας τώρα τον ρόλο του μαλ... ποιός η ποιοί θα τον παίζουν στην ομάδα?
Ηλία, ο Ρϊμπο είναι ο μέσα αριστερά στο 3 του κέντρου και ο Τζόλε είναι ο έξω αριστερά στο 3 της επίθεσης...
ο ρόλος που αρέσκεται να παίζει ο Ρίμπο ΔΕΝ υπάρχει στο 4-3-3... οπότε πάει αλλού η κουβέντα.. ΜΑΚΑΡΙ πάντως να ξεφύγουμε από αυτό το σύστημα που καθόλου δεν μας ταιριάζει στην παρούσα φάση αφ ενός, αλλά και δεν είναι ένα σύστημα τόσοσ σούπερ ώστε να το τηρείς τόσο ευλαβικά... τεσπά...
εύχομαι η επανάσταση αυτή του Ρίμπο να οδηγήσει και στην αλλαγή συστήματος... τουλάχιστον για φέτος που παίζουν οι παλιοί που έχουν μάθει αλλιώς...
είναι λίγο αστείο τώρα στα γεράματα να τους μάθεις το 4-3-3 (σύστημα που ΔΕΝ ταιριάζει σε ΑΥΤΟΥΣ τους παίκτες, ενώ στο 4-4-2 ή στο 3-5-2 η ομάδα θα πέταγε) τη στιγμή που από του χρόνου ΠΟΛΛΟΙ από τους σημερινούς ΔΕΝ θα λογίζονται βασικοί....
ΔΕΝ ήρθαν οι πάικτες που ήθελε και ταίριαζαν στο 4-3-3 του, καλώς ή κακώς, ας κάνει υπομονή και ο προπονητής φέτος και από του χρόνου κάνει αυτό που θέλει... ας μας αφήσει φέτος τουλάχιστον να χαρούμε λίγη μπάλλα...
Bookmarks