Νομίζω οτι με τον Τατση ειχε συναντηθεί ο Αντώνης (τυπος Φλας) σε ασανσέρ στο γηπεδο. Μαζι και η Σκλεναρίκοβα
Ισχυει απολυτα. Ο ζιο εμοιαζε κατα μια εννοια σε στυλ με τον ροναλντινιο. Προσφερε θεαμα στο κοινο. Πρωτα ηταν μαγος και μετα επαγγελματιας ποδοσφαιριστης. Γι'αυτο και αγαπηθηκε οσο λιγοι αλλοι.
Ο Ριβαλντο απο την αλλη εμπαινε πιο ευκολα σε καλουπια, αντιμετωπιζε τα παντα γυρω απο το ποδοσφαιρο πιο πραγματιστικα και τον απασχολουσε περισσοτερο να φερει το αποτελεσμα. Γι'αυτο εν μερει εκανε μεγαλυτερη καριερα και εγινε πιο γνωστος.
Νομίζω οτι με τον Τατση ειχε συναντηθεί ο Αντώνης (τυπος Φλας) σε ασανσέρ στο γηπεδο. Μαζι και η Σκλεναρίκοβα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εντάξει ρε παιδιά, τεράστιος παίκτης ο Ζίο, μας πρόσφερε τρομερές στιγμές μαγείας και τον λατρεύουμε, αλλά όχι και καλύτερος παικτικά του Ριβάλντο. Σε τεχνική μόνο έμοιαζε στον Ρόνι ο Ζίο, ο ξεδοντιάρης όμως είχε και πολύ ουσία στα παιχνίδια του, κάτι που είχε ο Ριβάλντο. Ο ταλιροφονιάς έπαιζε με κάτι αστεία παικτάκια γύρω του και παραλίγο να πάρει μόνος του ολόκληρη Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ ο Ζιοβάνι. Καλό το θέαμα αλλά να συνδυάζεται και με ουσία, αλλιώς δεν έχει νόημα.
giovanni#10 (26-08-17), Red Sting (26-08-17)
Δύο ηγέτες έχω δει στον Ολυμπιακό,Τζόλε και ριμπο.
Ο Ζιο χαλαρά πιο αγαπημένος και λατρεμένος το άλλο το σίχαμα χαλαρά πιο καθοριστικός στην εξέλιξη ενός αγώνα.
Προσωπικά αν δεν είχε κάνει τις μαλακιες με τα κλάματα και με τα δάχτυλα θα τον είχα όσο ψηλά έχω τον Ζιο,αλλά τα γάμησε όλα ο πορδας και προτιμώ να μην τον θυμάμαι καν...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (26-08-17), consigliere (26-08-17), flessanto (26-08-17)
Είμαι σίγουρος στο ματς με τη Λίβερπουλ πως ο Μπάγεβιτς ήθελε να τον βγάλει στο β γιατί περπάταγε και έκανε κακό στην ομάδα, αλλά θα μανούριαζε. Αν είχε βγει από το παιχνίδι θα τους είχαμε αποκλείσει τότε.
Ωραίο το φάουλ-γκολ, αλλά μόνο αυτό.
BrazHlias (26-08-17)
Ο Ριβαλντο ομως ειχε και εναν Τζιοβάνι συμπαίκτη στο Ανφιλντ
Σε τεχνική και μαγεία ο Ζιο ηταν ανωτερος. Σε ουσία ηταν ο Ριμπο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (28-08-17)
ανωτερος σε ολα ο ζιοβανι απεναντι στον ταλιροφονια.για σε αυτη την πουτανα την ζωη μετραει
και η προσωπικοτητα και ο χαρακτηρας.οταν τον εσφαζε ο σεμπος ο ζιο του εστελνε την βιβλο.
ποτε του δεν κρατησε κακια σε ανθρωπο.και τον αναγνωριζανε ακομα και οι οπαδοι αλλων ομαδων.
τον αλλο δεν θελω να τον θυμαμαι καν για την αχαριστια που διεπραξε απεναντι σε ενα κορυφαιο
κλαμπ οπως ο θρυλος που τον πηρε απο τα αζητητα,του εδωσε μια δευτερη ευκαιρια να γινει γνωστος
και να βγαλει λεφτα πληρωνοντας ακομα και τον μαναβη και τον οδοντιατρο της πεθερας του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
giovanni#10 (26-08-17)
Ριβάλντο: "Αδύνατο να ξεχάσω τις στιγμές που έζησα με τον Ολυμπιακό"
https://www.sport24.gr/football/rivalnto-adynato-na-xechaso-tis-stigmes-poy-ezisa-me-ton-olympiako.9760579.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μυριστηκε χρημα ο ψωμολυσσας![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αδύνατο να ξεχάσω πως πήγες στη κούλα και ακόμα πιο αδύνατο να ξεχάσω τί έκανες με τον Λεονάρντο και τον Σέζαρ για να έρθει έτσι το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
redbaron (16-09-22)
Μας θυμήθηκες παλι ρε γύφτο ευρωλιγουρη;
Πήγαινε γλειψε τον Μελισσανιδη να σου πάρει κανα σουβλάκι,σιχαμενε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καλά, αυτοί ακόμα κλαίνε τα λεφτά του Έντσον Ράμος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks