Στο ιντερνετ παιζω στη Betoto. Παντως δε βγαζεις γενικα ακρη ποιος δινει τα περισσοτερα. Πχ ο Ladbrokes πληρωνει καλα στα ευρωπαικα ματς, αλλα στα πρωταθληματα οχι. Ο Hill το αντιθετο.
Εδώ και αρκετά χρόνια παίζω στους gamebookers.com και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος από τις αποδόσεις. Κατα καιρούς, έχω παίξει σε William Hill, worldbet.com αλλά και betandwin.com
Φέτος σκέφτομαι να παίξω στο betoto.com
Ποια η γνώμη σας? Ποιος πιστεύετε οτι ειναι ο καλύτερος booker?
Στο ιντερνετ παιζω στη Betoto. Παντως δε βγαζεις γενικα ακρη ποιος δινει τα περισσοτερα. Πχ ο Ladbrokes πληρωνει καλα στα ευρωπαικα ματς, αλλα στα πρωταθληματα οχι. Ο Hill το αντιθετο.
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να αρχίσω στοίχημα μέσω net ξέρει να μου πεί κανείς πώς γίνονται οι επιστροφές των κερδών; εννοώ υπάρχουν προβλήματα με τις ελληνικές τράπεζες, μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής, είναι αξιόπιστα τα sites που αναφέρεστε;
Λεφτα εχω παρει πισω μονο απο το gamebookers.com... παλαιότερα εκαναν καταθεση στην πιστωτική.. τώρα το κανουν σε τραπεζικο λογαριασμο.. με alphabank δεν εχω κανενα προβλημα
Αξιοπιστα ειναι. Τα κερδη τους ειναι τρομακτικα. Δε χρειαζεται να κλεψουν απ'τα κερδη των παιχτων.
Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο εκτός gamebookers, που απ' ότι κατάλαβα είναι καλό.
Τί λετε για eurobet?
Expect πολυ καλη. Αλλα και τ'αλλα ενταξει ειναι.
Thanks Sir![]()
Θα το κοιτάξω το βραδάκι.
com φαντάζομαι έτσι;
Sporting bet (eixa thn tyxh na milhsw me ton CEO ths etairias kai na parakolouthisw mia parousiash prosfata. To mono meionekthma oti sthn Ellada ta dikaiwmata ta exie o Vardinogiannhs (...)
Epishs POLY KALH Betfair (oi kalyteres apodoseis) apla den mporeis na paixeis systhma...
Egw pantws exw edw kai xronia Ladbrokes
;) γι αυτό και γίνεται η σφαγή με το στοίχημα... μετά το 2009, ο νέος πάροχος της άδειας στοιχηματισμού θα είναι η sportingbet... αν δεν ξαναλλάξει η κυβέρνηση βέβαια... :PΑρχική Δημοσίευση από Xanthos
η καλυτερη....Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
ολο το ελληνικο πρωταθλημα... κ β΄ εθνικη....
για σένα μόνο ζω...
To thema einai na pairneis kai ta lefta sou pisw omws...
Kai h betoto kalh einai alla kati filarakia exoun zhthsei kati psila (apo ena 100ri) pisw edw kai 3-4 mhnes kai akoma perimenoun
Sportingbet αν κάνεις το λάθος να πας να στοιχηματίσεις Σάββατο 4:25 ενώ τα πολλά ματς ξεκινούν 4:30 δεν πρόκειται να δεις σελίδα να ανοίγει.
Οποτε και εγω θα πηγαινω κατω απο την Ρασελ στον Γουίλιαμ Χιλλ, να ριχνω το δελτιακι και να εισπρατω κας μετα (οταν εισπρατω :P )!!!Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
![]()
H Betfair kanei to akoma xeirotero...Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
Paizeis 4.25, sou leei OK kai an den kaneis to lathos na to epivevaiwseis kana 5lepto meta ston logariasmo sou panhgyrizeis olo to vrady oti egines plousios mexri na mpeis mesa kai na deis oti akyrwthike to stoixhma giati epaixes ekprothesma!!!
Οποτε και εγω θα πηγαινω κατω απο την Ρασελ στον Γουίλιαμ Χιλλ, να ριχνω το δελτιακι και να εισπρατω κας μετα (οταν εισπρατω :P )!!!Αρχική Δημοσίευση από Eric
![]()
[/quote:5c1a41387e]
Swstos o Antwnhs alal to thema einai na tsimpas kai kana 0.10-0.15 parapanw stis apodoseis![]()
PS ekeinos o kafes 7/9 sthn Bond mallon akyrwnetai giati eimai psiloxalia. Kanoniste me ton sir gia kana kafedaki - mpyra Paraskeyh apogeyma...
Οποτε και εγω θα πηγαινω κατω απο την Ρασελ στον Γουίλιαμ Χιλλ, να ριχνω το δελτιακι και να εισπρατω κας μετα (οταν εισπρατω :P )!!!Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
[/quote:adf566187e]
Swstos o Antwnhs alal to thema einai na tsimpas kai kana 0.10-0.15 parapanw stis apodoseis![]()
PS ekeinos o kafes 7/9 sthn Bond mallon akyrwnetai giati eimai psiloxalia. Kanoniste me ton sir gia kana kafedaki - mpyra Paraskeyh apogeyma...[/quote:adf566187e]
Ε! προκειμενου να τα παρεις τα χρηματα στο χερι, ισως να αξιζει το 0,1 που χανεις!![]()
Ο καφες ειναι για το Σαββατο 24/09 και οχι για τις 7, καθοτι 7 θα ειμαι ακομα Ελλαδα!!!!!![]()
Εχει πολυ καλες αποδοσεις ο Χιλλ. Οχι σε CL η UEFΑ αλλα τα σαββατοκυριακα στα πρωταθληματα πληρωνει καλα.Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
YΓ. Eισαι διαθεσιμος για Σοχο μεθαυριο στο ματς της εθνικης;
Εχει πολυ καλες αποδοσεις ο Χιλλ. Οχι σε CL η UEFΑ αλλα τα σαββατοκυριακα στα πρωταθληματα πληρωνει καλα.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
YΓ. Eισαι διαθεσιμος για Σοχο μεθαυριο στο ματς της εθνικης;[/quote:4ba1049863]
Einai 2 to meshmeri kai tha eimai douleia re Kwsta. An mporesw kai thn kanw pantws nwritera tha erthw na dw to b' hmixrono stou Tzimi (Greek Street) - de xerw allo ekei gyrw pou na deixnei ellhnikous agwnes.
Esy pou tha eisai?
Bookmarks