Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
OK steile PM to kin sou wste an xemperdepsw nwritera an se parw thl alliws Savvato gia to match me Paniwnio
Τzimmy's παντα!
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
OK steile PM to kin sou wste an xemperdepsw nwritera an se parw thl alliws Savvato gia to match me Paniwnio
Egw pantws exw boleutei to betandwin....Einai idia etairia nomizw me to betoto...
Eurobet logw tou edw idiokthth ths den thn aggizw...
Οι bookmakers είναι πια παρελθόν, τουλάχιστον στο Internet για όσους παίζουν μονά. Τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων όπως η Betfair (αλλά υπάρχουν κι άλλα) παρέχουν σαφώς καλύτρες αποδόσεις
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE 2006 - 2007 ?
Για μένα Betfair
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Sportingbet is the best for me
Παιδιά έχω βρει την υγιά μου και κονομάω με την betfair. Εκεί δεν παίζεις ενάντια σε Μπουκ, παίζεις ενάντια σε άλλους παίκτες. Έχει απίστευτες αποδόσεις, αλλά το καλύτερο για μένα προσωπικά είναι πως παίζω κατά...
Δηλαδή κατά του 0-0 ή του ημίχρονο-τελικό 2-2... Διάφορα τέτοια.
Σήμερα έμαθα έναν φίλο μου πως να παίζει και φτιάχτηκε! Αν θέλει κ ανείς να μου πει! Επειδή είμαι καλός πελάτης μου χουν δώσει bonus invites και όποιον καλέσω εγώ, του δίνουν 20 Ε.
Η ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ
Παιδες η betfair προσφερει μεκραν τις καλυτερες αποδοσεις.
Επιπλεον μπορεις να παιξεις υπερ ή κατα ενος γεγονοτος.
π.χ. μπορεις να παιξεις οτι το τελικο αποτελεσμα σε ενα ματς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1-0, οποτε κερδιζεις σε οποιδηποτε αλλο σκορ.
Επισης σημαντικο, οτι στα περισσοτερα ματς που δειχνει η τηλεοραση μπορεις να παιξεις live.
Σημαντικοτερο ολων ειναι οτι στο live μπορεις να καλυφθεις με trading.
p.x. παιζεις εναν ασσο στο 2,20 και στο ημιχρονο ειναι 2-0. Πουλας τον ασσο τοτε στο 1,10 που θα ειναι εκεινη τη στιγμη οποτε αν επαληθευθει ο ασσος παιρνεις 2,10 αποδοση ενω αν δεν επαληθευθει ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τωρα για το μπονους που λεει ο φιλος παραπανω, μπορει να το παρει καθε νεος παικτης που παει συστημενος, και ειναι 30 ευρω.
Αν καποιος θελει κωδικο "συστησε και κερδισε" ας δωσει τον δικο μου 4JLVKUCAG
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΑΚΙ.
Η William Hill έβγαλε ποσοστά για το ποιος θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα πάρει πόδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υποψήφιοι, οι προπονητές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Μακράν το φαβορί είναι ο Τάκης Λεμονής, με απόδοση 1.50. Ακολουθούν ο Γιώργος Παράσχος με 2.30, ο Πεσέιρο με 7 και ο Λορένσο Σέρα Φερέρ είναι μπετόν με 25.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks