Σελίδα 10 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 67891011121314 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 181 έως 200 από 272

Θέμα: Κολύμβηση

Το avatar του χρήστη ANDREASPROEDROS

Thanks
    1.936
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 420 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ : «Ήταν ωραία κούρσα,την ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν μπήκα γρήγορα στη αρχή γιατί αυτό είχαμε πει και για το λόγο αυτό ήμουν πιο γρήγορος στα τελευταία μέτρα. Άλλωστε και οι υπόλοιποι αθλητές νομίζω ότι κράτησαν δυνάμεις για τον τελικό και δεν τα έδωσαν όλα στον ημιτελικό. Ο στόχος επιτεύχθηκε για εμένα. Ήθελα να μπω στον τελικό και τα κατάφερα. Δεν θέλω να μιλήσω για μετάλλιο. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος μου. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν να έμπαινα στην 8άδα. Από τη στιγμή που τα κατάφερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δε θέλω να μιλήσω για μετάλλιο».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ : «Ο χρόνος μου και πάλι δεν ήταν καλός. Ήμουν καλύτερος από τον προκριματικό αλλά και κουράστηκα στο δεύτερο 100άρι. Το θετικό είναι ότι θα κάνω άλλη μια κούρσα και ότι προκρίθηκα για πρώτη φορά σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και ένας τελικός σε μια τέτοια διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο στον τελικό αλλά είναι μια κούρσα και όλα γίνονται. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Για τον τελικό έχει ο Θεός». Ο Άρης Γρηγοριάδης ο οποίος απέτυχε να προκριθεί στον τελικό των 50μ ύπτιο σημείωσε: «Σίγουρα το 25.39 δεν είναι καλός χρόνος. Αλλά και οι επιδόσεις στο ύπτιο δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει μετά το τέλος των διαστημικών μαγιό. Δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Αυτή τη στιγμή το ύπτιο πιστεύω πρέπει να είναι το πιο γρήγορο στυλ στον κόσμο από πλευράς επιδόσεων. Με το 54.27 ήμουν δεύτερος πριν δύο χρόνια στα 100μ. ύπτιο ενώ τώρα πήρα την 5η θέση. Και με το 25.239 θα έμπαινα στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενώ τώρα είμαι εκτός 8άδας στο Ευρωπαϊκό. Αλλά αυτά έχουν οι μεγάλοι αγώνες. Προσπάθησα όσο μπορούσα, απλά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα».

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν τα κατάφερε η Εξάρχου

Μακρυά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Αγγελική Εξάρχου, χάνοντας οριακά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο στα 200μ. πρόσθιο.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια πήγε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με φετινή επίδοση στα 2:30.40.

Ωστόσο, στην τέταρτη προκριματική σειρά των 200 μ. πρόσθιο στην οποία συμμετείχε τερμάτισε με χρόνο 2:33.75.

Με αυτή την επίδοση, η 25χρονη αθλήτρια κατετάγη 18η στη γενική κατάταξη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

«Χάλκινος» ο Δρυμωνάκος

μπραβο ρε σκυλι!!!!!
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (12-08-10)

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Όγδοος ο Δημητριάδης

Ο Πρωταθλητής του Ολυμπιακού, Στέφανος Δημητριάδης, τερμάτισε στην όγδοη θέση του τελικού των 200μ. πεταλούδα, με χρόνο 1:59.70, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Αυτός ήταν ο πρώτος τελικός της καριέρας του 21άχρονου κολυμβητή σε μεγάλη διοργάνωση. Του αξίζουν συγχαρητήρια και το μέλλον είναι δικό του.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιό της στα αγωνίσματα κολύμβησης του 30ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη και πέμπτο συνολικά στη διοργάνωση.

Ο 26άχρονος Πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στον τελικό των 200μ. πεταλούδα με 1:57.10 και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο, μετά τη διετή τιμωρία του από τις πισίνες.

Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη συνεχή φορά αναδείχθηκε ο Πολωνός, Πάβελ Κορζενιόβσκι, με χρόνο 1:55.00, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Ρώσος, Νικολάι Σκβoρτσόβ με 1:56.13.

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ!

Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική κολύμβηση. Ο Δρυμωνάκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ. πεταλούδα με χρόνο 1.57.10.στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Και στο Ευρωπαϊκό του 2006, που είχε γίνει και πάλι στην ουγγρική πρωτεύουσα, ο Δρυμωνάκος ήταν δεύτερος, ενώ με τη σημερινή επιτυχία συνεχίζει το Ελληνικό σερί μεταλλίων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ξεκίνησε το 2002.

Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη συνεχή φορά αναδείχθηκε ο Πολωνός Πάβελ Κορζενιόβσκι με χρόνο 1:55.00, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Ρώσος Νικολάι Σκβόρτσοφ με 1:56.13. Στον τελικό συμμετείχε και ο Στέφανος Δημητριάδης, ο οποίος με 1:59.70 δεν απέφυγε την όγδοη και τελευταία θέση.

Το παν δεν είναι να κερδίζεις σύμφωνα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Ο ίδιος επικεντρώνεται πλέον στη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Το παν είναι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς και να κάνεις αυτό που σ' αρέσει» τόνισε ο πρωταθλητής του ΚΟΑΤ, με αφορμή την επιτυχή επιστροφή του, μετά τον διετή αποκλεισμό του.

Για τη δυσκολία της κατάκτησης του μεταλλίου μετά από δύο χρόνια αποκλεισμού:

«Το ότι επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και βρέθηκα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χωρίς αγώνες για δύο χρόνια σημαίνει πολλά. Ξεπέρασα τις δυσκολίες και μπόρεσα να κάνω μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και να κατακτήσω ένα μετάλλιο. Έλειπα δύο χρόνια και αισθάνθηκα την έλλειψη αγώνων κατά τη διάρκεια του τελικού. Από εδώ και πέρα και όσο περνάει ο χρόνος θα κολυμπάω καλύτερα».

Για τακτική που ακολούθησε στον αγώνα:

«Η τακτική μου ήταν να ακολουθήσω τους πρώτους. Αισθανόμουν κατά τη διάρκεια της κούρσας ότι η απουσία δυο χρόνων έσφιγγε το σώμα μου. Έκανα, όμως, την επίθεση μου στο 3ο πενηντάρι και πήρα το μετάλλιο».

Για όσα άλλαξαν στο άθλημα αυτά τα δύο χρόνια που έλειπε:

«Αλλαξαν αρκετά στο άθλημα τα δύο χρόνια που έλειπα. Όπως η τεχνολογία των μαγιό και γι' αυτό πλέον δε βλέπουμε παγκόσμια ρεκόρ. Μπόρεσα να ακολουθήσω σε υψηλό επίπεδο την κούρσα και αυτό είναι πολύ καλό».

Για τα πρόσωπα που αφιερώνει το μετάλλιο:

«Στον προπονητή μου και την οικογένεια μου που με στήριξαν στα δύσκολα δύο χρόνια του αποκλεισμού. Σε ανθρώπους στην Ελλάδα και φίλους μου που έχουν έρθει εδώ για να με δουν».

Για το αν κοιτάει πίσω:

«Όχι. Δεν κοιτάω πίσω. Κοιτάω μπροστά στην κάθε κούρσα. Ερχεται δύσκολη χρονιά».

Για το τι τον δίδαξε όλη αυτή η ιστορία:

«Έμαθα ότι το παν δεν είναι να κερδίζεις. Το παν είναι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς και να κάνεις αυτό που σ' αρέσει. Αυτό έμαθα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Γιάννη Δρυμωνάκου Δημήτρης Δαμασιώτης τόνισε:

«Μας φάνηκε η απουσία των δύο ετών. Πιεστήκαμε πολύ. Το μεγαλείο ψυχής του Γιάννη είναι αυτό που τον έφερε στο βάθρο. Εύχομαι να κρατήσει για πάντα τα ιδανικά και το χαρακτήρα του».

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Στον τελικό των 1.500μ. ελεύθερο με πανελλήνιο ρεκόρ η Λυμπερτά

Μεγάλη εμφάνιση με πανελλήνιο ρεκόρ και πρόκριση στον τελικό των 1.500μ. ελεύθερο, από την Μαριάννα Λυμπερτά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια με μία εξαιρετική κούρσα αναδείχτηκε νικήτρια στην τρίτη προκριματική σειρά και πέρασε ως τέταρτη συνολικά, καταρρίπτοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 16:20.11. Το προηγούμενο ρεκόρ 16:27.81, από τις 22 Απριλίου 2010 στη Μάλαγα.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου. Ταχύτερες από τη Λυμπερτά στον προκριματικό ήταν η Γκρέιν Μέρφι από την Ιρλανδία (16:10.65), η Ερικα Βιγιαεσίγια από την Ισπανία (16:13.05) και η Λότε Φρίις από τη Δανία (16:18.77).

Στο αγώνισμα υπήρχαν ακόμη δύο ελληνικές συμμετοχές, με την Κέλυ Αραούζου να κατατάσσεται 14η με 16:46.86 και την Ελβίρα Ευσταθίου 16η με 16:49.68.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nbqgr (15-08-10)

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ Η ΕΞΑΡΧΟΥ

Εκτός του τελικού των 50 μέτρων πρόσθιο γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης έμεινε η Αγγελική Εξάρχου.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού πήρε την 14η θέση στα ημιτελικά του αγωνίσματος με χρόνο 32.05 και έμεινε εκτός του τελευταίου αγώνα που θα γίνει στην Ουγγρική πρωτεύουσα.

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΛΥΜΠΕΡΤΑ

Την πέμπτη θέση στον τελικό των 1.500μ. ελεύθερο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης πήρε η Μαριάννα Λυμπερτά.

Η κολυμβήτρια του Θρύλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Ουγγαρία με την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στα 5 χλμ ανοιχτής θαλάσσης.

Νικήτρια στο ελεύθερο αναδείχθηκε η Λότε Φρίις από τη Δανία με 15:59.13, με την Ιρλανδέζα Γκρέιν Μέρφι να τερματίζει δεύτερη με 16:02.29 και τρίτη την Ισπανίδα Έρικα Βιγιαεσίγια με χρόνο 16:05.08.

Η αθλήτρια του Θρύλου έκανε επίδοση 16:20.19, μόλις οκτώ εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ 16:20.11, το οποίο είχε πετύχει στον χθεσινό προκριματικό!

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nbqgr (15-08-10)

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος το πρωί της Κυριακής προκρίθηκε στον τελικό των 400μ μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης. Ο Έλληνας πρωταθλητής με χρόνο 4.17.49 στα προκριματικά τερμάτισε στην 7η θέση αλλά πήρε το 6ο εισιτήριο αφού στις πρώτες θέσεις υπήρχαν τρεις Ούγγροι κολυμβητές.

Η επίδοση του Δρυμωνάκου είναι η καλύτερη του για την χρονιά αλλά πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να έχει ελπίδες για διάκριση στον απογευματινό τελικό. Ταχύτερος φυσικά ο Λάζλο Τσεχ με 4:14.01, τον ακολούθησε ο Νταβίντ Βεράζτο με 4:14.73 και ο Γκέργκο Κις έμεινε για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός τελικού (4:14.76), ως υπεράριθμος. Τη θέση του πήρε ο ένατος της κατάταξης, ο έμπειρος Ιταλός Λούκα Μαρίν με 4:18.01.

Οι αθλητές του τελικού: 1. Λάζλο Τσεχ (Ουγγαρία) 4:14,01, 2. Νταβίντ Βεράζτο (Ουγγαρία) 4:14,73, 3. Γκαλ Νέβο (Ισραήλ) 4:16,15, 4. Αλεξάντερ Τιχόνοφ (Ρωσία) 4:16,46, 5. Γιανίκ Λεμπέρτς (Γερμανία) 4:17,10, 6. Γιάννης Δρυμωνάκος (Ελλάδα) 4:17,49, 7. Κάρλος Βιβές Γκομίς (Ισπανία) 4:17,52, 8. Λούκα Μαρίν (Ιταλία) 4:18,01

Ο Δρυμωνάκος κατέκτησε πριν λίγα 24ωρα και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα.

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ:ΚΕΡΔΟΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εμφάνιση του Στέφανου Δημητριάδη στον προκριματικό των 100 μέτρων πεταλούδα δεν ήταν εκείνη που θα ήθελε ο κολυμβητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο χρόνος 54.27 δεν του έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος, που πάντως έκρυβαν μια έκπληξη. Τον αποκλεισμό του Ραφαέλ Μουνιόθ, πρωταθλητή Ευρώπης στα 50 μέτρα πεταλούδα.

Ο Δημητριάδης δεν θα προκρινόταν ακόμα και αν έκανε καλύτερη φετινή επίδοση 54.04, αλλά πλησίασε προς τα εκεί, που ήταν ο στόχος του. Πλασαρίστηκε συνολικά 37ος. Ο Στέφανος κέρδισε την παρουσία στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση, 200 μέτρα πεταλούδα.

Στον ημιτελικό των 200 μέτρων ύπτιο δεν προκρίθηκε ούτε ο Άρης Γρηγοριάδης, ο οποίος κολύμπησε την απόσταση σε 2:01:84 και τερμάτισε 18ος συνολικά.

Η Κέλυ Αραούζου έκανε 16:46:86 στα 1.500 μέτρα και πέτυχε την 14η καλύτερη επίδοση.

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

8ος Ο ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ

Στην τελευταία Ελληνική συμμετοχή στο 30ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που ολοκληρώνεται απόψε στη Βουδαπέστη, ο Γιάννης Δρυμωνάκος στον τελικό των 400μ μικτή ατομική, έμεινε στην όγδοη θέση.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 200μ. πεταλούδα, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο δεύτερο αγώνισμά του, ήταν μέσα στη διεκδίκηση των μεταλλίων ως τα 300μ., αλλά στο τέλος κουράστηκε και τερμάτισε σε 4:18.35, περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο αργά απ΄ ότι είχε πάει στην πρωινό προκριματικό.

Νικητής αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχή διοργάνωση ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ με 4:10.95, ο οποίος είναι πλέον ο πολυνίκης του αγωνίσματος στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μαζί με τον συμπατριώτη του, Τάμας Ντάρνι. Δεύτερος τερμάτισε ο έτερος Ούγγρος της κούρσας, ο Νταβίντ Βεράζτο (4:12.96) και τρίτος ο Ισραηλινός Γκαλ Νέβο με 4:15.10.

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ:ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μετά από την κούρσα του στον τελικό των 400μ μικτής, είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα και έτρεξε σε δυο τελικούς. Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε:

«Φέτος δεν είχα κάνει πολλές κούρσες στα 400μ. μεικτής ατομικής. Ουσιαστικά ήταν μόλις η δεύτερη υψηλού επιπέδου. Για εμένα ήταν μια μισή χρονιά. Δεν μπορούσα παρά να μπω από την αρχή πολύ γρήγορα στην κούρσα. Αυτό και έκαναν αλλά στη συνέχεια κουράστηκα και ουσιαστικά απλά στο τέλος τερμάτισα. Έκανα μέσα στην ίδια ημέρα δύο πολύ δυνατά 400άρια μιας και δεν γινόταν αλλιώς.

Έπρεπε από τον προκριματικό να πάω γρήγορα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έμενα εκτός τελικού. Με τα προηγούμενα μαγιό ήταν πιο εύκολο γιατί ήταν πολύ δύσκολο να μείνεις εκτός 8άδας. Αντίθετα με τα μαγιό που φοράμε τώρα είναι δύσκολο και υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος του αποκλεισμού από τον τελικό αν δεν κολυμπήσεις γρήγορα και στον προκριματικό. Δεν μπορούσα όμως να κολυμπήσω πιο γρήγορα και να παλέψω ένα μετάλλιο.

Γενικά πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Κατέκτησα ένα μετάλλιο και είχα δύο τελικούς. Από το πουθενά βρέθηκα και πάλι στους καλύτερους της Ευρώπης. Και μάλιστα σε μια χρονιά που θα πω και πάλι ότι ήταν μισή», αυτά δήλωσε ο έμπειρος κολυμβητής.

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Λυμπερτά: "Στόχος τώρα η Σανγκάη"

Επέστρεψε τη Δευτέρα στην Αθήνα η ελληνική αποστολή από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Βουδαπέστη.
    Ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, έκανε λόγο για επιτυχημένη παρουσία της ομάδας, ενώ πιο... ανικανοποίητος εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Δημήτρης Σαρακατσάνης.

Η Μαριάννα Λυμπερτά του Ολυμπιακού, που ήταν τρίτη στα 5χλμ. σε ανοιχτή θάλασσα και πέμπτη στα 1.500μ. με πανελλήνιο ρεκόρ, ανέφερε: "Ευελπιστώ με τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερη. Οι αγώνες στην ανοιχτή θάλασσα με βοηθούν να βελτιώνομαι και στην πισίνα. Επόμενοι στόχοι είναι πρώτα η ξεκούραση και μετά το Παγκόσμιο στην Σανγκάη".

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Συνάντηση Eρασιτέχνη με Γέμελο

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, συζητάει με τον Νίκο Γέμελο, ώστε να παραμείνει προπονητής της κολυμβητικής ομάδας των Πειραιωτών, η οποία σαρώνει τα τρόπαια τα τελευταία χρόνια.

O Nίκος Γέμελος, είναι ο άνθρωπος που... κρύβεται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες της κολυμβητικής ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς είναι ο προπονητής της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είναι και φίλαθλος του συλλόγου, θα έχει συνάντηση την Δευτέρα 30/8 με τον Ερασιτέχνη, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Βέβαια, ο Νίκος Γέμελος, ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον σύλλογο του Ηλυσιακού, αλλά το πιθανότερο είναι να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου στους κιτρινόμαυρους και ταυτόχρονα να συνεχίσει και ως προπονητής των Πειραιωτών.

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ελπίζω Ανδρεά
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπίζω Ανδρεά
    Εσυ τον εχεις γνωρισει απο κοντα και θα ξερεις καποια πραγματα παραπανω.Εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν οπαδο του Ολυμπιακου,προπονητη του Ολυμπιακου,''συλλεκτη'' τιτλων με τον Ολυμπιακο και εναν αριστο επαγγελματια στον τομεα του.Δεν βλεπω τον λογο να φυγει,αντιθετα βλεπω τους λογους που καθιστουν επιβεβλημενη την παραμονη του.
    Υ.Γ Πριν καποιες μερες ειχα διαβασει στον Πρωταθλητη(τον αγοραζω γιατι μαζευω τα dvd,αλλιως σιγα την ενημερωση που προσφερει)οτι ο Εθνικος ετοιμαζεται να σαρωσει στις μεταγραφες στην κολυμβηση και πως προκειται να ενισχυθει σημαντικα.Οι κυριοι στον Ερασιτεχνη το γνωριζουν αυτο?Κανουν κατι ή δεν τελειωσαν ακομη τις διακοπες τους????

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (29-08-10)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ANDREASPROEDROS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσυ τον εχεις γνωρισει απο κοντα και θα ξερεις καποια πραγματα παραπανω.Εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν οπαδο του Ολυμπιακου,προπονητη του Ολυμπιακου,''συλλεκτη'' τιτλων με τον Ολυμπιακο και εναν αριστο επαγγελματια στον τομεα του.Δεν βλεπω τον λογο να φυγει,αντιθετα βλεπω τους λογους που καθιστουν επιβεβλημενη την παραμονη του.
    Υ.Γ Πριν καποιες μερες ειχα διαβασει στον Πρωταθλητη(τον αγοραζω γιατι μαζευω τα dvd,αλλιως σιγα την ενημερωση που προσφερει)οτι ο Εθνικος ετοιμαζεται να σαρωσει στις μεταγραφες στην κολυμβηση και πως προκειται να ενισχυθει σημαντικα.Οι κυριοι στον Ερασιτεχνη το γνωριζουν αυτο?Κανουν κατι ή δεν τελειωσαν ακομη τις διακοπες τους????
    Αντρέα αν μαζεύεις τα dvd τα θέλω κι εγώ. Να μου τα δώσεις να τα γράψω

Και όχι οι κύριοι στον ερασιτέχνη μάλλον δεν τελείωσαν τις διακοπές τους. Όλα αυτό δείχνουν.................
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    1.936
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντρέα αν μαζεύεις τα dvd τα θέλω κι εγώ. Να μου τα δώσεις να τα γράψω

Και όχι οι κύριοι στον ερασιτέχνη μάλλον δεν τελείωσαν τις διακοπές τους. Όλα αυτό δείχνουν.................
    Μην το συζητας καν Ελενη μου.Πες πως εχει γινει ηδη.Θα τα περασω ολα στον υπολογιστη για να τα εχω αποθηκευμενα για ασφαλεια,και μετα αν θελεις ειτε σου δινω ολα τα dvd να τα αντιγραψεις ειτε στα φορτωνω ολα σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και στον δινω να τα περασεις στον υπολογιστη σου.
    Υ.Γ Σχετικα με την διοικηση του Ερασιτεχνη:ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΗΦΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ANDREASPROEDROS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά θα κάνει ρε Ανδρέα ο Εθνικός η Βουλιαγμένη κι όλες οι ομάδες αυτοί συντηρούν ένα τμήμα και φροντίζουν να έχουν τα λεφτά που χρειάζονται ενώ στον Ολυμπιακό μόνο φρου φρου κι αρώματα μην κλείνετε τα τμήματα φέρτε μας κούπες αλλά μην ζητάτε και λεφτά λαμόγια.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ρε ένα τσιγάρο κάνει πάνω από 20 λεπτά επί 360 μέρες είναι 72 ευρώ αλλά 100 χιλιάδες να δώσουν από 60 να γραφούν μέλη δεν υπάρχουν.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (29-08-10)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Οταν φτάνει ένας άνθρωπος σα το Γέμελο που πρώτα είναι Ολυμπιακός και μετά όλα τα υπόλοιπα να αναλαμβάνει έστω σαν τεχνικός σύμβουλος άλλη ομάδα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:η οτι αφήνουν το πιό επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του Ολυμπιακού στη μοίρα του η θεωρούν ότι κανένας δε θα βρεί δουλειά εκτός Ολυμπιακού λές και δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που θα ήθελαν τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας!Οταν έχεις στην ομάδα σου -Γιαννιώτη,Λυμπερτά,Ευσταθίου,Στυλιανού,Δημητριάδη, Εξάρχου,Καβαρνού και ένα σωρό αθλητές και αθλήτριες και δε τους στηρίζεις ούτε καν ηθικά αν αποχωρήσει οποιοσδήποτε απ'τους παραπάνω είναι έγκλημα της Δίοικησης και τίποτα άλλο.Και για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί απ'τις τάξεις του Ολυμπιακού πέρασαν οι μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας θυμίζω ενδεικτικά (Αφοι Κοσκινά,Στήβενσον,Δάρα,Αφοι Ρουσσάκη,Παπανικολάου)πως είναι δυνατόν για 150000 ευρώ να απαξιωθεί ενα τμήμα κόσμημα για τον Ολυμπιακό!

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (31-08-10)

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 67891011121314 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές