τριπλούν γυναικών το χρυσο κρίθηκε για 4 πόντους , αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!
αύριο τι ώρα ξεκινά το πρόγραμμα?
τριπλούν γυναικών το χρυσο κρίθηκε για 4 πόντους , αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!
Ξεκίνησε η τελευταία μέρα με τα 1500μ. ανδρών. Συμμετέχει και ο ξεβράκωτος. Βγάλε πάλι τη μπλούζα σου μαλάκα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (17-08-14)
Κέρδισε πάλι ο γυμνός σταματώντας και κοροϊδεύοντας τον κόσμο - χωρίς πάντως να βγάλει τη μπλούζα ή το παντελόνι του. Μεγάλος "αθλητής" αλλά καραγκιόζης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sirkostas (17-08-14)
Τρομερή ανατροπή στα 4x400 γυναικών με τη Γαλλία να κερδίζει, εύκολα η Μ. Βρετανία στους άνδρες.
8,15 Τσάτουμας πρώτο άλμα
Yeah! Έφυγε το άγχος, δε θα κάνει 3 άκυρα αυτήν τη φορά
Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το χρυσό αλλά μπορούμε να το πάρουμε.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-08-14)
για το χρυσό κράτα μία πισινή , αστον Ελληνικό άλμα πάνω από τα οκτώ μέτρα είναι θεΙκό , κλείνω το λαμπτοπ ζεματάει
differance (17-08-14)
8,27 πήγε η πουστάρα από την Αγγλία. Γκκρρρρρ
Mεγάλη μάχη στο ύψος γυναικών.
Λες να το ξαναπάρει αυτή η μιλφάρα από την Ισπανία?
Αν ο Τσάτουμας αγωνίζεται για το Ράιχ να μου το πείτε να τον υποστηρίξω.![]()
*έχει γεμίσει αράπηδες ο ευρωπαικός κλασικός αθλητισμός. Αν δει κάποιος το ποιοι αγωνίζονται θα πιστέψει πως χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Ελβετία (μάλιστα...) κατοικούνται από εγχρώμους ιθαγενείς.
differance (17-08-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-08-14), kwtsios (17-08-14)
Και όχι μόνο. Μαύρες Σουηδέζες, μαύροι Γερμανοί, άραβες Πορτογάλοι, αφρικάνοι, ασιάτες, μιγάδες, ό,τι σκατά να ναι. Κατά τα άλλα παρακολουθούμε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρομάρα μας.
Oταν περπατάς στους δρόμους του Βερολίνου, του Λονδίνου, της Στοκχόλμης ή του Παρισιού βλέπεις ένα σωρό φυλές να ζουν εκεί. Λογικό αυτό να αντικατοπτρίζεται και στον αθλητισμό.
2ος ο Τσάτουμας τελικά. Μπράβο!!
Η μαύρη Ελβετίδα η Καμπούτζι έχασε τη σκυτάλη στην εκκίνηση. Χαχαχα, μιλάμε για μεγάλο βλήμα
Τα γάμησαν και οι Ολλανδέζες, με το μεγάλο όνομα την Σκίπερς να μην παίρνει ποτέ τη σκυτάλη. Τελικά κέρδισαν οι Βρετανίδες, οι λιγότερο μαύρες από όλες τις άλλες![]()
differance (17-08-14)
οι Ευρωπαίοι σταμάτησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό , έτσι οι εισαγόμενοι κρατούν την μπίζνα ζωντανή και κερδοφόρα . Το φοβερό είναι να κάνουν εισαγωγή για τους δρόμους ημιαντοχής οι άλλοι ευρωπαίοι παει στο διάλο , αλλά να κάνουν οι (παραδοσιακοί ) Βρεττανοί ε ρε πούστη !!!!
Τιποτε αυτό που ξέραμε σαν κλασσικό αθλητισμό έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες μπικικίνια και ντόπα το μαγαζί . Ακου Αζερμπαϊτζανός η Αζέρος , και ήταν Αφρικανός .... Να είναι καλά η Μαύρη Ηπειρος δίνει δρομείς ακόμη , και θα δίνει όσο δεν παραμένουν (πολιτισμένοι ), δηλαδή δεν καταναλώνουν πίτσες και μακαρονάδες , ζάχαρη και παγωτό με το φτυάρι.
dimace (18-08-14)
είναι το DNA
Bookmarks