chainsaw (14-03-12)
Eπισκευη και πεταμα θελει η Ιντερ.
Ενα σωρο παικτες για πουλο εχει.Κραταει Σεζαρ,Σναιντερ,Καμπιασο,Μιλιτο,Φορλαν και Ζανετι τιμης ενεκεν.Αντε να κρατησεις και Λουσιο-Μαικον για να μην αλλαξεις και ολη την αμυνα.
Οι αλλοι ειναι της σειρας η πρωην ποδοσφαιριστες....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (14-03-12)
Βασικα η ιντερ θελει αλλαγη προεδρου...
Aυτόν τον Ρανιέρι τον θυμάμαι μια ζωή φάπες να τρώει σε όποια ομάδα και εάν πήγε.Φαντάζομαι θα είχε και κάποιες επιτυχίες αλλά ως προπονητή τον κατατάσσω πολύ κάτω και από τον Κωστένογλου
χαθηκε τρομερη ευκαιρια φετος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
redHEART7 (14-03-12)
ε ρε φιλε,τωρα θα ειμασταν εμεις στους 8 του τσου λου γτ την ιντερ πιστευω την εχουμε ανετα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Δεν χρειάζεται να πω ότι χάσαμε, έχει γίνει δεδομένο.
Εδώ ομαδούλες και δεν τις κερδίζουμε, θα κερδίζαμε τη Γιουβέντους?
www.f1rstlap.com
Ευτυχώς που είσαι Ολυμπιακός και βλέπεις καμια χαρά. Γιατί από Αγγλία-Ιταλία οι επιλογές σου είναι θανατηφόρες!![]()
Ααα ξέχασα να πω .. είμαι και Μπαρτσελόνα και Ομόνοια!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Έφυγε και ο Ρανιέρι! Να δω πόσους θα διώξουμε ακόμα μέχρι να ξαναέρθει ο Special-One! Δώσε του 25 μύρια ρε Πρόεδρε, να έρθει για μια ζωή!!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
γκεο, σας ερχεται...Δεν αποκλείει επιστροφή στην Ίντερ ο Μουρίνιο
28/03/2012, 13:16 | Διαβάστηκε 328 φορές Αποστολή
Getty Images/ Ideal Images
Ανοιχτή άφησε την πόρτα της επιστροφής του στην Ίντερ, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο. «Είναι πιθανό να γυρίσω. Η Ίντερ είναι το σπίτι μου και μία μέρα...», ήταν τα λόγια του προπονητή, οποίος άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα των «νερατζούρι».
Η Ίντερ έχει αλλάξει αρκετούς προπονητές από τότε που έφυγε ο Μουρίνιο το 2010. Σχετικά με την κατάσταση αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Είμαι οπαδός της Ίντερ και λυπάμαι για τα όσα συμβαίνουν αυτή τη χρονιά στην ομάδα. Ελπίζω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν την επόμενη σεζόν».
Μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι, τους «νερατζούρι» έχει αναλάβει ο Αντρέα Στραματσιόνι, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Μουρίνιο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δύο:
«Λυπάμαι για τον Ρανιέρι αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά οι προπονητές πρέπει να αλλάζουν. Σχετικά με τον Στραματσιόνι, όπως όλοι οι οπαδοί της Ίντερ έτσι και εγώ εύχομαι να πάει καλά.»
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολυ πιθανο!
Παντως στην κορυφη μια ομαδα οπως η γιουναιντεντ,η ρεαλ,η ιντερ μπορει να φτασει.
Το θεμα ειναι να παραμεινει εκει για καιρο.
Εκει θα ηθελα να δω τον Μουρινιο,γιατι εχει δειξει οτι μολις φτανει στην κορυφη,φευγει για αλλες πολιτειες.
chainsaw (29-03-12)
Στη Λίβερπουλ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στην Λιβερπουλ περα την πλακα θα εκανε διοτι θα ηταν ο καλυτερος προπονητης που περασε μετα τον Βill Shankly & Bob Paisley!
Bookmarks