Δράμα και κατάντια! Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Που'σαι βρε Γιωργηηη!
Τι Νοβαρα τι Τρομαρα...0-1 παλι το κανατε το θαυμα σας ετσι?
Δράμα και κατάντια! Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
www.f1rstlap.com
Η Ιντερ για εμενα εχει πολυ καλυτερο υλικο απο την εποχη Μουρινιο αλλα δυστυχώς δεν εχει προπονητη.
0-3 με τη Μπολόνια στο Μεάτσα! Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!
www.f1rstlap.com
Σουργελο την εχει κανει ο μορατι.Φερνει καμια δεκαρια παικτες καθε μεταγραφικη περιοδο,διωχνει αλλους τοσους και μετα αλλαζει τον προπονητη,γιατι οι παικταραδες που εφερε δεν ειναι εικοσι βαθμους μπροστα απο τον δευτερο.![]()
Πήρε ο κουτσός κατήφορο!
sadi (19-02-12)
Ο Μοράτι πρέπει ν'αλλάξει μυαλά γιατί έτσι δεν φτιάχνεις ομάδα που θα πηγαίνει κάθε χρόνο για Πρωτάθλημα!
www.f1rstlap.com
Εμείς τώρα περιμένουμε από αυτό το σούργελο να πηδήξει την καριόλα τη Μαρσέιγ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απόψε θα κερδίσουμε! Δεν υπάρχει περίπτωση ήττας!
(ελπίζω να μη χρειαστεί να απολογηθώ στις 11:30 απόψε γι'αυτό που θα δω .. γι'αυτό κανονίστε!)
www.f1rstlap.com
παμε μωρη ιντερ ξεκωλιασε την την πουτανα τη μαρσειγ!!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γαμηστε τους!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Χαβιέρ Ζανέτι, σε ηλικία 38 ετών και 196 ημερών, ξεπέρασε τον Πιερλουίτζι Ορλαντόνι (38 χρόνια, 117 ημέρες) ως ο γηραιότερος παίκτης της Ίντερ στην ιστορία του Champions League.
www.f1rstlap.com
η μια του ομιλου αποκλειστηκε, καιρος να αποκλειστει και η δευτερη σιχαμενη...!!!
Στατιστικό: Η βασική ενδεκάδα της Ίντερ, με μέσο όρο ηλικίας 31 χρόνια και 331 ημέρες, είναι η γηραιότερη που έχει παραταχθεί ποτέ από όλες τις ομάδες στη διοργάνωση. Οι παίκτες έχουν συνολική εμπειρία 648 αγώνων, επίσης αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Τέλος, 9 "νερατζούρι" αγωνίστηκαν στον τελικό του 2010 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
www.f1rstlap.com
Όχι γαμώτοοοο! Ρε Ζάρατεεεεεεε!
www.f1rstlap.com
0-0 στο ημίχρονο.
www.f1rstlap.com
Ελεος εμεις καλυτερα παιζαμε!!!
Εν τω μεταξυ καθαρο φαουλ στοβ φορλαν δε το δινει, τις καρτες ομως στην ιντερ μια χαρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks