το πρωτο γκολ της ναπολι ηρθε αποανυπαρκτο πεναλτι και αδικη αποβολη οπως διαβασα...
Πούτσα κι απ'τη Νάπολι! Να δούμε τι άλλο θα δούμε φέτος!
www.f1rstlap.com
το πρωτο γκολ της ναπολι ηρθε αποανυπαρκτο πεναλτι και αδικη αποβολη οπως διαβασα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ήταν εκτός περιοχής, άδικο πέναλτι, άδικη αποβολή και άδικο αποτέλεσμα! Αλλά τα 3 είναι 3!
www.f1rstlap.com
Χε.!
Παρτι εκανε ο Χαμσικ και η παρεα του..
www.f1rstlap.com
Ο Μουρινιο δεν ξαναγυριζει στο Μιλανο οταν με το καλο φυγει απο την Ρεαλ ο προορισμος του πολυ πιθανόν να ειναι Αγγλια.
Και για Εθνική Πορτογαλίας πάντως δε θα ήταν κακός...
Συνεχιζει την πτωση τις με ηττα απο την Γιουβεντους 1-2
Χε παρακαλατε να γυρισει ο Μουρινιο ε..?![]()
Μουρίνιο, έλα πίσω ΠΡΟΧΘΕΣ! Φτάνει με τους άμπαλους!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Χε..
Σιγα μην αφησει ο Μουρινιο τα εκ που περνει στην Ισπανια για την Ιντερ..![]()
Ο Μουρίνιο ό,τι είχε να κάνει με την Ίντερ το έκανε και με το παραπάνω. Ας δοκιμάσουν άλλοι τώρα την τύχη τους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καιρος να επιστρέψει η Ιντερ εκει που ηταν τοσα χρονια..μια μεσαια ομαδα.
μεσσαια δεν θα το ελεγα, αλλα τριτη δυναμη σιγουρα. σε οτι αφορα το μουρινιο δεν αποτελλει λυση δια πασα νοσο και μαλακια. εκατονταδες ομαδες ειναι κατα καιρους επιτυχημενες χωρις να εχουν τον μουρινιο προπονητη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μεσαία ομάδα? Δηλαδή η Λίβερπουλ των 18 τίτλων, των 5 Champions League είναι μια μεσαία ομάδα επειδή έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1990? Δεν το βλέπω έτσι.
Και στο κάτω-κάτω .. μια μεσαία σεζόν όλες οι ομάδες την έχουν. Έτυχε για την Ίντερ να είναι η φετινή.
www.f1rstlap.com
Στη Ιταλια οι μεγαλες ομαδες ειναι η Μιλαν και η Γιουβεντους οι αλλες ολες ειναι απο κατω..Πριν 4-5 χρονια που δεν υπηρχε Ιντερ Τι την ελεγες 3η δυναμη?
Μην συγκρινεις ιερα τερατα του ποδοσφαιρου με την Ιντερ..
Στο εχω ξαναπει γιωργη και ποιο παλια οτι η ιντερ εμφανιστικε οταν οι δυο μεγαλες ομαδες τις Ιταλιας ηταν τραγικες..μακαρι να εχει συνεχεια αλλα δεν το βλεπω.
sabar77 (31-10-11)
Bookmarks