Ναι και για μενα. Θα την ξεπουλαγα ολη στον Ολυμπιακό για 10 ευρώ, θα της αγόραζα Καραγκουνη, Κατσουρ, Ζιλμπερτο Σιλβα, θα την εκανα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ. Μη σου πω θα εφερνα και Σισε με 30 μύρια. Οτι περίσσευε απο αυτην θα τους εκανα δωρεα στο Χαλανδρι
(δεν μπορω να υποστηρίζω δύο ομαδες, ποσο μαλλον σε διαφορετικες χώρες. Αρκει ο Ολυμπιακός και για χαβαλέ η ομαδα της γειτονιας μου)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Δεν το καταλαβαίνω ρε Γιωργο ειναι σα να μου λες ποιο αυτοκίνητο σου αρεσει περισσότερο και εγω να σου απαριθμώ 5. Να μου λες εσύ , ρε περισσοτερο λεω, ποιο; Και να ξαναλεω εγω "η φεραρι, η λαμποργκινι, η ντεσεβώ, το ποδήλατο...." \
-Ρε Σακη το ποδήλατο δεν ειναι αυτοκίνητο
-Παψε ρε αφου σου λεω , το σκουτερ, το πατίνι....
κτλ,κτλ...
Δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω πως καποιος πορωνεται με 2 ομαδες. Ουτε καν με την Εθνική δεν μπορω να το καταλαβω, εγω δεν την παω μία. Να γουσταρεις μια ομαδα ναι, να εισαι φαν ναι, αλλα πορωμένος; Ε,οχι μου φτανει ο Ολυμπιακος να "βγαλω πορωση" δε χρειαζομαι κι αλλο.
Ανταλλαγή Πατσίνι-Ντιόγκο και δώρο ο Σαντόν !!!!!!!
ο Ολυμπιακός το σκέφτεται !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Πρόσεξε μην αρχίσουν και τα μεταδίδουν τα ιντερνετικά site αυτά που γράφεις!![]()
www.f1rstlap.com
Στήριξη Μοράτι σε Λεονάρντο, διάψευση για Βίλας Μπόας
Με τον Λεονάρντο στο «τιμόνι» της θα συνεχίσει να πορεύεται η Ίντερ. Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος των «νερατζούρι» για τον «νέο Μουρίνιο», Άντρε Βίλας Μπόας (Πόρτο) ήταν πάρα πολλά, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας τα διέψευσε, εκφράζοντας την στήριξη του στον Βραζιλιάνο προπονητή.
«Ο Βίλας Μπόας είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε την αντικατάσταση του Λεονάρντο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάσιμο Μοράτι.
πηγή: protathlima.com
www.f1rstlap.com
Δεν θέλει να πάει στη Ρόμα ο Σέζαρ
Τη διάθεση του να παραμείνει στην Ίντερ μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου του εξέφρασε ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι για την απόκτηση του ενδιαφέρεται η Ρόμα, ωστόσο, όπως τόνισε, θέλει να μείνει στους «νερατζούρι».
«Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ότι πρέπει να πάρουμε το Σούπερ Καπ κόντρα στη Μίλαν», ανέφερε ο έμπειρος τερματοφύλακας.
www.f1rstlap.com
Ματεράτσι: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Ίντερ την επόμενη σεζόν»
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ιντερ ο Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι, και τον έχει ενημερώσει για την απόφαση του.
"Μίλησα με τον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι, όπως κάνω κάθε φορά στο τέλος της σεζόν. Η φανέλα των νερατζούρι είναι σαν δεύτερο δέρμα για εμένα, οπότε το να επιστρέψω σαν τεχνικός διευθυντής θα ήταν εκπληκτικό για εμένα. Δεν έχω εξετάσει ακόμα προτάσεις από άλλες ομάδες.
Θα ήταν ντροπή να έφευγα από την Ιντερ και θα πω αντίο σίγουρα στους οπαδούς, που έκαναν τόσο ωραία τη ζωή μου εδώ", δήλωσε ο Ματεράτσι και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Ιντερ την επόμενη σεζόν, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Ο πρόεδρος μου είπε ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω. Εχουμε πολύ καλή σχέση και θα είναι χαρούμενος όποια απόφαση κι αν πάρω".
Ο έμπειρος αμυντικός, που τον Αύγουστο θα κλείσει τα 38 του χρόνια, έχει συνδεθεί τόσο με ομάδες του αμερικάνικου πρωταθλήματος, όσο και με την ΚΠΡ.
www.f1rstlap.com
Δίνει στην Ίντερ Εσιέν και Μαλουντά, για να πάρει Σνάιντερ!
Ο Γκους Χίντινγκ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι, έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ.
Και σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει ξεκινήσει τις κινήσεις για να υλοποιήσει την επιθυμία του Ολλανδού τεχνικού.
Όπως αναφέρεται στην ιταλική εφημερίδα, ο Αμπράμοβιτς έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ομόλογο του στην Ίντερ και του έχει προτείνει την ανταλλαγή του διεθνή Ολλανδού άσου, με τους Μικαέλ Εσιέν και Φλοράν Μαλουντά.
www.f1rstlap.com
Δώστους σε μας ρε Αμπραχάμοβιτς. Ανταλλάγματα? Ουουουου, ένα σωρό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Του δινουμε Ντιογκο με ανταλλαγμα την βασικη 11αδα της Ιντερ και εικοσι εκ. ευρώ.
Πολύ χουβαρντάς είσαι!![]()
www.f1rstlap.com
Τον δινω τσαμπα για να μη του κοψω το δρομο για τη μεγαλη καριερα που του αξίζει.
Bookmarks