“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Dejaaaaaaaaaaan Stankovicccccccc 0-1!
www.f1rstlap.com
ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ....
ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕΡΒΑΡΕ , ΕΔΩΣΕΣ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ...
ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΓΙΑΝ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τα βαζελακια του Μιλανου κανανε μεγαλο 2ιπλο εχθες..![]()
Ρόμα: Doni, Casseti (78’ Rosi), Ν. Bursisso, Juan, Riise, Pizarro, De Rossi, Taddei, Perrotta (73’ Simplicio), Vucinic, Borriello (63’ Menez).
Ίντερ: Julio Cezar, Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Stankovic (93’ Mariga), Sneijder, Pandev (81’Obi), Milito (75’ Pazzini).
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
άντε να χαρούνε μερικοί μερικοί ....
χα χα χα χα
Geo 5 (20-04-11)
Ναι να χαρουν ...μεχρι τον τελικο με την Μιλαν..![]()
Απορώ γιατί παρενοχλείτε το thread της ομαδάρας? Σας τρώει εεεεεεεεεεε?
Σας τρώει που έχουμε μεγαν Λεονάρδο, έτσιιιιιιιιιιιι?![]()
www.f1rstlap.com
Διακαής πόθος του Λεονάρντο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ! Έτοιμη η πρόταση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ιντερ για την αγορά του παίκτη
Αγγούρια πρώτο πράμα!Ούτε Κουτσιανικούλη θέλουμε, ούτε Λεονάρντο θα 'χουμε!
![]()
www.f1rstlap.com
σειρά παίρνουν οι προτάσεις για Λαγό και Μελίσση !!!!!![]()
Τελικά μόνο εδώ αξίζει να είναι ο Special FIVE !
μόνο στην φωλιά του κατενάτσιο αρμόζει να είναι προπονητής ο "μεταφραστής"
.... άντε το πολύ πολύ στον παναθηναϊκό
Βλέπεις? Να 'ρθει στο Μιλάνο να προπονεί παιχταράδες, όχι τους Κρονάλντους και Ντι Μαρίες (άκου όνομα για ποδοσφαιριστή).
www.f1rstlap.com
Ιντερ: Θέλει τον Αριεν Ρόμπεν
Για την απόκτηση του Αριεν Ρόμπεν ενδιαφέρεται και η Ιντερ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ οι «ροσονέρι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους και ο 27χρονος Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός είναι από τους πρωταρχικούς στόχους, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ολλανδός σταρ αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2009 στην ομάδα του Μονάχου και αν η Μπάγερν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο τσάμπιονς λιγκ της επόμενης περιόδου, τότε θα ζητήσει μεταγραφή.
Οι Βαυαροί βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία δίνει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά αν δεν τερματίσουν σε αυτή, τότε ο Ρόμπεν, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013, θα απαιτήσει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.
Αυτή η ομάδα δεν αποκλείεται να είναι η Ιντερ, η οποία σύμφωνα με την «Corriere dello sport», είναι έτοιμη να προσφέρει χρήματα και τον Γκόραν Πάντεφ, ως αντάλλαγμα, για να πάρει τα δικαιώματα του Ολλανδού σταρ από τη γερμανική ομάδα.
Πάντως για την απόκτηση του Ρόμπερν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η συμπολίτισσα της Ιντερ, Μίλαν, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
πηγή: sport24.gr
www.f1rstlap.com
1-1 με τη Ρόμα στο Τζουζέπε Μεάτσα με 2+ κάτι λεπτά για το τέλος και την πρόκριση μας στον τελικό του Coppa Italia!
www.f1rstlap.com
Τελοοοοοοοοός! Τελικός με την Παλέρμο!
www.f1rstlap.com
Bookmarks