PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Geo 5 (06-04-11)
Ας αλλάξουμε θέμα! Φτάνει με τα της 5αρας!
Εμφανίσεις 2011-2012
![]()
www.f1rstlap.com
Αν δεν κάνω λάθος...μάλλον δεν έχει εμφανιστεί ξανά τέτοια εμφάνιση. Μια μεγάλη ρίγα στη μέση και 2 πιο λεπτές αριστερά και δεξιά.
www.f1rstlap.com
20 χρονων πιτσιρικι και γαμαγε αναποδα ο θεος,δν μπορωωωωωωωωωω τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Geo 5 (06-04-11)
redHEART7 (06-04-11)
δικο σου
καλα ο ροναλντο ρε φιλε απο 16 χρονων λιωνει δυχτια κ σηκωνει μουντιαλ(το σηκωσε το πρωτο το 94,18 χρονων) κ εχουμε τωρα τον καθε ενα να μιλαει για τον μεσσι(καλος δν λεω αλλα....),το κουρδιστο πορτοκαλι του μαρκετινκ με τα κοντα του ποδαρακια,ρε φιλε οταν εχει δει καποιος παικτες σαν τον ζινταν τον ρονι τετοιους καλλιτεχνες τι να κλασει ο μεσσι,εδω λεγανε οτι ο μεσσι στην ηλικια που ειναι εχει πετυχει περισσοτερα απο τον καθενα..ακου οι ανιδεοι που ο ρ στα 18 σηκωσε μουντιαλ κ πηρε χρυση μπαλα στα 20.. ρε αντε γειααααααααα ρεεεεεεεεε
ρε αντιλαμβανεσαι τι ειναι να πας 17 χρονων στην psv και να βαλεις 42 γκολ σε 46 αγωνες κ καπακια 20 χρονων στην μπαρτσα 34 γκολ σε 37 ... κ ιντερ στα 21 με τραυματισμους 49 γκολ σε 68...
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
redHEART7 (06-04-11)
Σακ..εν επιδιορθώθηκε το πρόβλημα με τις εικόνες..βάλε αυτή pleaseeeeeeeee!![]()
www.f1rstlap.com
Βασικά ο Ρονάλντο το 1994 συμμετείχε στην κατάκτηση του Μουντιάλ οσο κι ο...Χαλκιάς το 2004 στην κατάκτηση του Γιούρο από την Ελλάδα! Κι οι δυο έδιναν το μπουκάλι με το νερό σ' αυτούς που αγωνίζονταν και ζύγωναν τον πάγκο όταν δίψαγαν!
Κι ο Μέσι σκοράρει το ίδιο με τον Ρονάλντο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί κι άλλα τόσα για τους συμπαίχτες του.
Μη πω τώρα πόσα θα έβαζε ο Μέσι αν πήγαινε να παίξει στο ολλανδικό πρωτάθλημα! Να φανταστει κανείς οτι στα 34 γκολ σταμάτησε ο...Μαχλάς!
οποιος βλεπει το δεντρο χανει το δασος,απλα σε παρακαλω δες το,και αυτο το βιντεο δν ειναι τιποτα,απλα αυτο ειχα προχειρο
κ οντως δν επαιξε αλλα απλα αν επαιζε θα εκανε παρτυ κ 20 χρονων πηρε μονος του το κοπα αμερικα,δλδ θεωρεις λιγο να κληθεις στην εθνικη βραζιλιας 17 χρονων?μονο ο πελε το εχει κανει
στα 16 του επαιξε επαγγελματικα στην βραζιλια με 12 γκολ σε 14 αγωνες στην κρουζεριο και 17 χρονων βγηκε ευρωπη για πρωτη φορα πιτσιρικι χωρις προσαρμογη κτλ γιατι εναν τετοιο ανθρωπο κ στο διαστημα να τον βαλεις θα τους ξεφτιλησει ολους,μεχρι κ στα τελευταια του κ ως ''χοντρος'' 18 γκολ σε 30 αγωνες ,τι να συγκρινεις ο ροναλντο ειναι διανοια,συνεπεστατος με την κορυφη απο την μερα που γεννηθηκε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Bλέπω η Nike αντιγράφει την Umbro
(στη φώτο η φετινή 3η εμφάνιση της Manchester City)
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Geo 5 (06-04-11)
Geo 5 (06-04-11)
"Κλαίει" για την Ίντερ ο Μουρίνιο!
Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ήδη στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 4-0 επί της Τότεναμ, ωστόσο ο Μουρίνιο δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του, την Ίντερ!
«Είμαι στεναχωρημένος για τους οπαδούς της Ίντερ. Τώρα τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα για εκείνη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Διεκδικεί ακόμα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας», ανέφερε ο 48χρονος προπονητής.
Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο τόνισε: «Ο αποκλεισμός από το Champions League δεν θα σημάνει το τέλος του κόσμου για την Ίντερ. Δεν μπορείς να κερδίζεις για πάντα».
www.f1rstlap.com
Κι εμείς κλαίμε που έφυγες ρε Μάγκα!
www.f1rstlap.com
Bookmarks