IERO (16-03-11)
IERO (16-03-11)
φοβερή ψυχή που προερχόταν από ΕΝΑΝ παίκτη ΜΟΝΟ . η χτεσινή Ιντερ ήταν ΜΟΝΟΣ του ο τεράστιος ΣΑΜΟΥΕΛ ΕΤΟ'Ο.
φυχή που ο έτερος παίκτης που την διαθέτει ήταν στον πάγκο .... ναι για τον Μάρκο λέω !
ο Σνάιντερ εμφανίστηκε μόνο όταν έφυγε από το χαλί ο Ρομπέν που μέχρι εκείνη την ώρα κυριαρχούσε στο γήπεδο, μιας και ο γατούλης ο Ριμπερί δεν μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα του . και να μην ξεχάσω τον Καμπιάσο που κάποιες στιγμές , έραβε κοστούμια σε όποιον τον πλησίαζε
αν και πολύ τυχερή η Ιντερ καθώς δεν άρπαξε 3-4 την ώρα που οργίαζε ο Ρομπέν αλλά τι να κάνουμε , αυτή είναι η Μπάλα !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Φοβερή η Ιντερ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο πρώτο η αμυνά της θύμιζε θίασο σαλτιμπάγκων. Στο δεύτερο αποφάσισαν ομως οι αμυντικοί της να παίξουν αυτό που μπορούν και μπόρεσαν οι μεσοεπιθετικοί να κάνουν φέτες τη Μπάγερν. Τρομερός ο Σνάιντερ που αδικήθηκε κατάφωρα στις ψηφοφορίες για τον καλύτερο του 2010, αφού προείχαν οι αγαπημενοι μπλαουγκράνα της ΟΥΕΦΑ.
Τσίμπησα κι εγώ το 4,10 που πλήρωνε το 2πλαράκι των Ιταλών.Οπως πάντα σχεδόν, ομάδα που παραμονή ευρωπαικού αγώνα ρίχνει αβέρτα γκολ στο πρωτάθλημα, μετά στο ΤΛ στομώνει. 6 έβαλε η Μπάγερν στο Αμβούργο οπως 8 είχε βάλει κι η Βέρντερ στη Μπίλεφελντ και μετά πήγε ο Λεμονής και τους έκανε τη κηδεία.
Και μόνο η αναφορά του ονόματος του Τακμαν αρκούσε για να τσιμπήσεις το θενκς απο το Σταθη. Ατιμεεεεε![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (16-03-11), Geo 5 (16-03-11), sirkostas (17-03-11), sk12072 (17-03-11)
Τάκης Λεμονής - Τακμαν ... θέλω thaaaaaaaaaaaanks!![]()
www.f1rstlap.com
sk12072 (17-03-11)
Geo 5 (17-03-11)
Geo 5 (17-03-11)
sk12072 (17-03-11)
παρε και αλλο ενα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Geo 5 (17-03-11)
Επιστρέφει ο Ντιέγκο Μιλίτο
Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ αποθεραπεύτηκε, και θα αγωνισθεί κόντρα στην Λέτσε
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Λεονάρντο, καθώς ο Ντιέγκο Μιλίτο αποθεραπεύτηκε. Ο Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα ενισχύσει την Ίντερ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λέτσε για την 30στη Αγωνιατική της Ιταλίας.
www.f1rstlap.com
Επιστρέφει ο κίλερ! Πάμε δυνατά για τίτλους!
Στα τελευταία 10 παιχνίδια που έπαιξε η Ίντερ είχε 10/10!!!
Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Forza Internazionale!
www.f1rstlap.com
Επιτέλους! Αν και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά τον τραυματισμό...
Στα σίγουρα δεν θα τον ρίξει αμέσως στους αγώνες! Η Λέτσε έχει να μας κερδίσει από το 2004 αλλά μας έκανε ζημιά στον φετινό πρώτο γύρο! Νομίζω ότι προσφέρεται για συμπεράσματα κι ένα 20άλεπτο για τον Ντιέγο Μιλίτο!
FORZA NERAZZURRI!
www.f1rstlap.com
Το τανκς επέστρεψε!
www.f1rstlap.com
[YOUTUBE]qJNw7GvnizA[/YOUTUBE]
Geo 5 (18-03-11)
IERO (18-03-11)
Οι Γερμανοί θα παρακαλάνε να μην ξανακληρωθούν με την Ίντερ...!Και 7-0 να έχουν αβαντάζ..θα το χάσουν!
![]()
www.f1rstlap.com
Βάλτε 5 στη Λέτσε...και πάμε στο -2!!!
FORZA INTERNAZIONALEEEEEEEEEEE!
www.f1rstlap.com
IERO (20-03-11)
Μοράτι: Οι παίκτες κρίνουν τα ματς
Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η Νάπολι έχει τις ίδιες πιθανότητες με τη Μίλαν να κατακτήσει τη Serie A, ενώ τόνισε και για τους αγώνες τα κρίνουν οι παίκτες.
«Δεν θα έλεγα ότι οι Μίλαν και Ίντερ είναι οι μόνες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά, αλλά έχω την άποψη ότι η Νάπολι παίζει πολύ καλά» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλανέζων ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, συμπληρώνοντας:
«Φέτος η “μάχη” του πρωταθλήματος είναι εκπληκτική και διασκεδαστική συνάμα επειδή το διεκδικούν ισάξια τρεις ομάδες. Η Μίλαν φάνηκε να ξεφεύγει σε κάποιο σημείο, αλλά την πλησιάσαμε και εμείς και η Νάπολι».
Για το προσεχές ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων του Μιλάνου, υπογράμμισε: «Είναι και αυτό ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Δεν έχει καμία σημασία να το συζητάμε εμείς. Αυτό που μετράει είναι πως θα μπουν στο γήπεδο οι παίκτες».
www.f1rstlap.com
Bookmarks