με τα οικονομικα προβληματα που εχει η λιβερπουλ θα δωσει λογικα πιακτες
το θεμα ειναι αν κανουν για την ιντερ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποιος ειναι ο στοχος της ιντερ για την επομενη σεζον, να βγει ουεφα οπως η λιβερλπουλ φετος?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ίσως στη Λίβερπουλ να την πάτησαν με τον Μπενίτεθ όπως ο Ντέμης με τον Φερέρ. Από προπονητής που ήταν, του δώσανε και αρμοδιότητες μάνατζερ και έφερε όλα τα σαπάκια. Σαν προπονητής είναι πολύ καλός για εμένα.
Για τους 2 που θέλει να φέρει από τη Λίβερπουλ, συμφωνώ για τον Μασεράνο αλλά ο Κάουτ είναι μεγάλη απάτη. Ο Ολλανδός Σαλπιγγίδης...
Ειδες πως ειναι να χεις καλο ονομα και μανατζερ που να το κραταει επικαιρο?Ποιος θα πιστευε οτι ενας αποτυχημενος προπονητης θα μεταγραφοταν στην πρωταθλητρια Ευρωπης...![]()
Για να καταλαβω..Μολις η Ιντερ πηρε τον Μπενιτεθ αρχισε να τρωει 3αρες απο τον Παναθηναικο??Χεχε.
(πλακα κανω.Απο φιλικα δεν βγαινουν συμπερασματα)
3-1 την Ρομα.
Αμυνα δημοτικου η Ρόμα... την ειδαμε και εδω μεσα
μου φαινεται οτι η ιντερ παιζει ακομα με συστημα Μουρίνιο.. όταν αρχίσει να φαίνεται η δουλειά του Μπενίτεθ, τότε ... αντίο πρωτάθλημα![]()
εχεις δικιο φιλε,χθες παιξαμε ακριβως οπως ηταν και επι μουρινιο,γιατι ολοι εχετε κολλημα με μπενιτεθ δεν ειναι και τοσο κακος προπονητης,ουτως η αλλως με το υλικο που εχουμε το ιταλικο το παιρνω και γω,η μιλαν με τιαγκο σιλβα,η ρομα με περοτα η η γιοβεντους με ιακουιντα θα μας το παρουν?
Ρε τι ζωα ειναι αυτα στην Νετ? Βλέπω 10 λεπτα και δεν εχουν πει ακόμα σκορ, ούτε εχουν βγάλει σκορ στην εικόνα!
edit
τελειωσε το ματς και τωρα βγαλανε... 0-2 η Ατλετικο την Ιντερ
Ακομα δεν πηγε ο προπονηταρας , ξεκινησε το εργο του.Αρχισαν οι φαπες!
μπραβο στην ατλετικο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλα...ο,τι πιανει αυτος ο αχρηστος(Μπενιτεθ),ακομα και χρυσαφι,σκατα γινεται...
Ωραία αρχίσαμε... Α, ρε Μπενίτεθ...
τουλαχιστον οταν βλεπεις ερυθρολευκα να νικανε ειναι μια ικανοποιηση ρε παιδι μου![]()
μονο ο μουρινιο κατι καταφερε σε αυτους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks