Εντάξει ρε παιδιά, τι να κάνουμε. Άμα είσαι ο καλύτερος στον κόσμο δικαιούσαι να λες ό,τι θέλεις και ο Μουρίνιο αυτό ακριβώς κάνει. Υπερόπτης και εγωιστής ναι, είναι. Αλλά δε μπορεί να του πει κανείς τίποτα.
stelios-7- (29-04-10)
stelios-7- (29-04-10)
δεν πειραζει.δικαιωμα σου και αποψη σου.δεν θα μου επιβαλλεις ομως και τη δικη σου,χαρακτηριζοντας τη δικη μου παιδικη.
ας τον δουμε τον Πεπε σε διαρκεια χρονων και σε καποια ομαδα εκτος της Μπαρτσελονα,να δουμε εκει ποσα ψαρια θα πιασει,αν πιασει.μονο τοτε θα μιλαμε σε βαση.για μενα τωρα δεν ειναι κατι παραπανω απο οσα ειπα.
Μπορεί....
Ο παπάς στ΄αυτί κι ο διάκος στο κεφάλι
Το να είσαι ταλέντο, να είσαι επιτυχημένος, αναγνωρισμένος και καταξιωμένος είναι σπουδαίο.
Το να μπορείς να διαχειριστείς όλο αυτό, διατηρώντας στο ακέραιο τα "φρένα" που δίνει ο Δίας στους ανθρώπους όπως έλεγαν και οι αρχαίοι παππούδες μας, είναι το παν. Θέλει μεγάλη μαγκιά. Ούτε σταγόνα δεν διαθέτει ο μπάρμπα-μουρίνιος.
Alkinoos7 (30-04-10), Rodner7 (30-04-10), stelios-7- (30-04-10)
Rodner7 (30-04-10), stelios-7- (30-04-10)
Eleni7 (30-04-10)
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Πού το ξέρεις ότι δεν τα διαχειρίζεται σωστά; Ήδη με αυτά που έχει πει έχει σπάσει τα νεύρα πολλών εδώ μέσα, που δεν έχουν δα και πρώτη ομάδα τους τη Μπαρτσελόνα. Φαντάσου τι μπορεί να προξενήσει στους αντίπαλους παίκτες.
Σαφώς και δε θα μείνει στην ιστορία ως ο συμπαθέστερος προπονητής. Όμως ούτε αυτός φαίνεται να θέλει κάτι τέτοιο.
κατ'αρχην μαγκια τους που απεκλυσαν την καλυτερη ομαδα του κοσμου μακραν της δευτερης την τελευταια 2ετια, αν και για να γινει αυτο χρειαστηκε τυχη, φουλ αντιποδοσφαιρο και ενα ακυρωθεν γκολ του μπογιαν που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ακυρωθηκε.
σαν ανωτερος ανθρωπος() οφειλω να πω ενα μπραβο και στην απεχθει ιντερ και στον απεχθει μουρινιο και μαλλον πανε να το σηκωσουν οσο αστειο και αν ακουγεται.
απο τν αλλη εχω το δικαιωμα να αποδοκιμαζω και να μη γουσταρω αυτο το ποδοσφαιρο, δεν ξερω πως μπορω να χαρακτηρισω το προχθεσινο πλεον παιχνιδι πραγματικα δεν θυμαμαι κατι παρομοιο πουθενα.ακομα και η εθνικη το 2004 επαιζει πιο θελκτικο και φαντεζι ποδοσφαιρο και ο ρεχαγκελ σε συγκριση με το μουρινιο προπονητης του οσα βαλουμε και οσα φαμε.
ετσι δεν παιζουν ουτε ομαδες γ' εθνικης απεναντι στον ολυμπιακο ακομα και το περσινο ματς τηνς τσελσι με τη μπαρτσα ηταν περισσοτερο ανοιχτο.
ειναι δυνατον σε ενα ματς να μην εχεις κανει 3-4 σουτ? να μην εχεις κανει μια, οχι πεντε και δεκα, μια οργανωμενη επιθεση διαολε μια επιθεση με 4-5 παιχτες.
απο το 30' αρχισαν οι καθυστερησεις και απο το πρωτο λεπτο διπλη ζωνη αμυνας εξω απο την περιοχη με ενα μιλιτο απλα να κυνηγαει χαμενες μπαλιες και να πιεζει ελαχιστα και οποτε επαιρνε μπαλα αδυνατωντας να βρει καποιο συμπαιχτη να την πεταει οπως οπως καπου... ο ετο αριστερο μπακ.
το σκατο ειχε φτασει στην καλτσα οσπου σε μια στιγμη κερδιζει κορνερ η ιντερ και απο συνηθεια ολοι οι παιχτες της ετρεξαν στην αμυνα, μετα με στεναχωρια ανακαλυψαν οτι τελικα ηταν κορνερ και αναγκαστηκαν να ανεβουν 2-3 παιχτες για τα ματια των ιουδαιων αλλα ενταξει το ισορροπισαν το πραγμα, εκτελεσαν το κορνερ οπως οπως και με τρελα κατοσταρια παλι πισω ολοι χαχαχααχα
απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις?
αλλα απο την αλλη αυτο το ματς ηταν η ατρανταχτη αποδειξη οτι η μπαρτσαλονα ειναι 3 κλασεις ανωτερη απο ολους τους υπολοιπους.γω αυτο καταλαβα απο τον τροπο που επαιξε η ιντερ αφου ετσι παιχουν συνηθως οι μικρες ομαδες απεναντι σε μεγαλους αντιπαλους μπας και καταφερουν και γλιτωσουν το διασυρμο ή σε περιπτωσεις οπου σου ανοιγει διαπλατα να κλεψεις και το παιχνιδι, γιατι οχι?
για να μην το κουρασω κιαλλο λεω αυτο και κλεινω, αν υπαρχει θεος και αν ασχολειτε με το ποδοσφαιρο θα επρεπε ομαδες που αντιμετωπιζουν το ποδοσφαιρο με αυτο τον τροπο να μην σηκωνουν ποτε κεφαλι, να ειναι παντα στη φαπα και να βλεπουν τις κουπες με το κυαλι, δυστυχως ή δεν υπαρχει θεος ή δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο.
και για να μν παρεξηγουμαστε δεν ειμαι εναντια στην αμυνα το αντιθετο μαλιστα αλλα το προχθεσινο ηταν διακωμωδιση του αθληματος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καταλαβαίνω την πίκρα μερικών για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα αλλά επαναλαμβάνω η Ίντερ χθες έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πόσο μάλλον που από το 28' αγωνιζόταν με 10 παίχτες.
Όσο για το ακυρωθέν γκολ της Μπαρτσελόνα η μπάλα χτυπάει καθαρά στο χέρι του Τουρέ. Οπότε είναι στην κρίση του διαιτητή να θεωρήσει εάν επηρεάζει τη φάση ή όχι.
Α, και κάτι ακόμα. Μη μπερδεύετε το ποδόσφαιρο με τη μπάλα. Ποδόσφαιρο είναι αυτό που έπαιξε χθες η Ίντερ. Ναι, αμυντικογενές, άχρωμο, άοσμο, σκόπιμο, αλλά ποδόσφαιρο. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα παίζει μπάλα. Όμορφη μπάλα να γουστάρουμε και να γουστάρει και η ίδια. Λίγες ομάδες στον κόσμο το κάνουν αυτό και γιαυτό μας αρέσει να τις βλέπουμε. Καλώς ή κακώς όμως δε μπορεί να κερδίζουν πάντα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αξιος ρε Μουρινιο. Σε συμπαθω για τους λογους που σε αντιπαθουνε ολοι και σε αντιπαθώ για τους λογους που σε συμπαθουνε αλλα αξιος!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Συμβαίνουν παντού όπου παίζεται μπάλλα
Σε ένα «Ολίμπικο» πιο… φιλόξενο από ποτέ, η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο και πέρασε ξανά στην κορυφή της Serie A!
Κάτω από τις παροτρύνσεις των οπαδών των γηπεδούχων η ομάδα τους να χάσει -ώστε να μην κατακτήσει τον τίτλο η «αιώνια» εχθρός Ρόμα- η Ίντερ ήταν ανώτερη και χάρη στα γκολ των Σάμουελ και Μότα, έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κάτω από τις παροτρύνσεις των οπαδών των γηπεδούχων η ομάδα τους να χάσει -ώστε να μην κατακτήσει τον τίτλο η «αιώνια» εχθρός Ρόμα- η Ίντερ ήταν ανώτερη
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΕΛΙΩΣΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΟΙ ΑΡΔ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Bookmarks