Θεος
![]()
Καταρχήν να πω ότι είμαι Μπαρτσελόνα και είναι και η μόνο ευρωπαϊκή ομάδα που υποστηρίζω.Εννοείται θρύλος uber alles
Την Ίντερ δεν την έχω δει σε κανένα ματς στο πρωτάθλημα της Ιταλίας μόνο στο Champions League
2 παιχνίδια με Τσέλσυ εκτός και με Μπάρτσα εντός έκανε απίστευτες εμφανίσεις που εμένα με χόρτασαν από θέμα μπάλας ειδικά στο Μιλάνο όσο άντεχε με την Μπάρτσα έκανε φοβερά πράματα.
Για τον ημιτελικό τώρα για το εντός έδρας ματς τα είπα
για το χθεσινό στο Καμπ Νου δυστυχώς δεν γινόταν να παίξει αλλιώς και μαγκιά τους που παίξαν έτσι.
38 χρόνια είναι πάρα πολλά χωρίς τελικό τι περιμένατε να κάνουν και ειδικά όταν έμειναν με 10 παίκτες αντιμετωπίζοντας με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία 20-25 χρόνια??
Ήταν και τυχεροί βέβαια γιατί η Μπάρτσα προσπαθούσε να τους παίξει μόνα από τα άκρα με σέντρες που ήταν σχετικά εύκολο έργο για τους αμυντικούς της Ίντερ
Όταν η Μπάρτσα κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει το παιχνίδι της κατά μέτωπο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ήταν πλέον αργά.
Τα συγχαρητήρια μου για μια επική πρόκριση που αν δεν ήταν ο Μουρίνιο δεν θα ερχόταν ποτέ.
Θεος
![]()
Alkinoos7 (29-04-10)
BAYERN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί έτσι μου αρέσει
Oh Ya!!!!!!!!!!!!!
Θα δείτε τι έχετε να πάθετε μακαρονάδες![]()
Rodner7 (29-04-10), stelios-7- (29-04-10)
Ουστ τσογλανε.Πηγαινε στην Αχωνευτη ρε να γελαμε.
Alkinoos7 (29-04-10)
Απο τη μπαρσα γιατι τον εδιωξαν;Δεν ηξερε γαλλικα;; Ουστ απο δω υπεροπτη σουροκλεμε!!!! (αν και εισαι ο καλυτερος στο κοσμο ρε ατιμε αλλα μου την εχεις σπασει!!)
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
o Moυρινιο ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο και τελος!
IERO (29-04-10)
Θελω να τον σαπισω στο ξυλο
Rodner7 (29-04-10)
Rodner7 (29-04-10)
Μπαρτσα ειμαι στην Ισπανια,αλλα ανυπαρκτος ειναι ο Πεπε.ας οψεται το ταλεντο των παικτων και η γενικοτερα οργανωμενη δουλεια.
που ειναι το σοκ...υπαρχουν στιγμες που εχει κανει τραγικα λαθη.προσωπικα πιστευω πως αν ειχε το ροστερ που ειχε πχ ο....Φερερ στη Μπαρτσα παλιοτερα(που δεν ηταν ασχημο αλλα υποδεεστερο του σημερινου),δεν θα εκανε και πολλα πραγματα ο Πεπε αυτη τη διετια.χωρια που εχει στηριχτει στη δουλεια που κανανε ο Ραικαρντ και ο Τεν Κατε τα προηγουμενα χρονια και απλα συνεχιζει τα αυτονοητα,σε σωστη βαση.
Διαφωνω καθετα και δεν θα συνεχισω την κουβεντα.
Ειναι τουλαχιστον παρανοικο και ακρως...ελληνικο να χαρακτηριζουμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ τον ανθρωπο που προπονει την καλυτερη ομαδα του πλανητη.
Η ομαδα αυτη δεν συγκρινεται ουτε με του Φερερ ουτε καν με του Ραικαρντ.Ειναι μιλια πιο μπροστα.
Ειναι παιδικο να μειωνουμε εναν προπονητη επειδη εχει παιχταραδες η ομαδα του και αυτος "απλα κανει τα αυτονοητα"...Αυτο δεν υπαρχει.Δεν υπαρχουν αυτονοητα.
Τρανταχτα παραδειγματα η Ρεαλ πρωτη πρωτη αλλα και η Τσελσι.
Σαφως ανωτερος ο Μουρινιο αλλα ολα αυτα για τον Πεπε μου ακουγονται βερεσε.
εντάξει ας μην παρεκτραπούμε και τελείως.ήταν ένας απλά χαμένος ημιτελικός c.l. για την μπαρτσελόνα.
το να βάζουμε τον γκουαρντιόλα στην ίδια πρόταση με τον ράικαρντ και τον...τεν κατε και ειδικά να τον θεωρουμε τον τυχερό της υπόθεσης επειδή τα βρήκε έτοιμα κιόλας είναι κωμικό όμως.
δεν χρειάζεται απο ένα αποτέλεσμα να κρίνουμε αρνητικά δουλειές και οργάνωση ετών.ο γκουαρντιόλα είναι τεράστιο κεφάλαιο για την μπαρτσελόνα και η διαφορά του απο αυτούς που πέρασαν απο τον πάγκο της είναι πως σεβάστηκε την φιλοσοφία ποδοασφαίρου της.
και δεν γινόταν να μην την σεβαστεί γιατί πρόκειται για έναν απο τους εμβληματικούς αρχηγούς της.
το στοίχημά του είναι να την εμπλουτίσει χωρίς να εκφυλίσει το στυλ αυτό.τα 2 τελευταία χρόνια το έχει πετύχει σε κάποιο βαθμό.φυσικά όμως οι προπονητές κρίνονται μετά απο 10ετία τουλάχιστον γιατί προπονητές με την υγιή έννοια του όρου είναι ο φέργκιουσον και ο βενγκέρ και όχι (ακόμα) ο μουρίνο που περισσότερο ποντάρει στην μόδα και στο γενικότερο πλασάρισμα της εικόνας του.
δεν αμφισβητώ τις ικανότητές και το ταλέντο του αλλά για να γίνει φέργκιουσον θέλει ακόμα.εν μια νυχτί και εν μέσω ενος θετικου αποτελέσματος δεν γίνεται κανείς κορυφαίος.
μόνο στον ολυμπιακό συμβαίνουν αυτά
Alkinoos7 (29-04-10), Eleni7 (29-04-10), georgethirdeye (29-04-10)
Bookmarks