3 να φας στον τελικο κωλοομαδα.
ΥΓ: Προσκυνω τον τρισμεγιστο Μαικον
συγνωμη η ρεαλ μεχρι που εφτασε στο τσαμπιονς λιγκ?
με μια ομαδα 250μυριον
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
3 να φας στον τελικο κωλοομαδα.
ΥΓ: Προσκυνω τον τρισμεγιστο Μαικον
georgethirdeye (29-04-10), mard (29-04-10)
Δεν πρέπει να είχε ούτε έναν Ιταλό μέσα, αλλά έπαιξε επιστημονική ιταλική άμυνα!!!! Ρεσιτάλ, σεμινάριο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άμυνα!!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Μπράβο στον μεγαλύτερο προπονητή του κόσμου(μαζί με τον Χίντινγκ)...Special One...Jose Mourinho![]()
chainsaw (29-04-10), consigliere (29-04-10), kolimenos (29-04-10), mikatsi (29-04-10), sirjohnbest (29-04-10)
INTER INTER INTER INTER INTER INTER!
ειναι φοβερος προπονητης ο αχωνευτος παντως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καραγκιοζη μουρινιο!!!ευγε!επαιξες φοβερη μπαλα χτες!βιασες την ενοια του επιθετικου ποδοσφαιρου!
κοιτα πια κωλοομαδα παει τελικο!
που να φατε 5 ρε ρουφιανοι!
Eleni7 (29-04-10), stelios-7- (29-04-10)
Εισαι μορφη ρε Μουρινιο.
Με 10 για ενα ημιχρονο και πλεον ηξερες τι πρεπει να κανεις..
Μπραβο για την προκριση στον τελικο.. αν και για να πω την αμαρτια μου ηθελα Μπαρτσα.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
kolimenos (29-04-10)
Βιασμός του ποδοσφαίρου ήταν το χθεσινό,για μένα κατέχουν πλέον θέση στις πιο σιχαμένες ομάδες της Ευρώπης.
Φυσικά αν ήμουν οπαδός της Ιντερ θα πανηγύριζα σήμερα,επειδή όμως οπαδός είμαι μόνο του Θρύλου και από εκεί και πέρα μπαλίτσα θέλω να βλέπω το χθεσινό κατενάτσιο με αηδίασε.
Εύχομαι η ήττα από τη Μπαγερν να είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται.
captain-cook (29-04-10), dtakis80 (29-04-10), Du3lisT (29-04-10)
εισαι τεραστιος Μουρινιο!
στο πρωτο ματς εβαλες την ομαδα να παιξει μπαλα κι εριξε 3 κανοντας μαλιστα ανατροπη
χτες με 10 απο το 27 καταφερες να σου κανουν μολις 2 ευκαιριες
εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
consigliere (29-04-10), IERO (29-04-10), mikatsi (29-04-10), sirjohnbest (29-04-10)
Μπράβο μωρή ομαδάρα(Μουρίνιο βασικά)! Αν και στην Ισπανία είμαι Μπάρτσα ήθελα να περάσει η ομάδα μου στην Ιταλία κι έτσι κι έγινε! Μουρίνιο ο Μέγας! Πιστεύω ότι το 'χουμε στη Μαδρίτη! Forza Nerazzurriiiiiiii!
www.f1rstlap.com
Μια χαρα. Μετα τους "γκαλακτικος" και ο μυθος της "αήττητης" Μπαρτσα (χαϊδεμένης απ' ολους στην ΟΥΕΦΑ) παει περιπατο.
Καποιοι αντιπαθουν τον Μουρινιο γιατι ειναι σνομπ, υπεροπτης και ξερολας. Εγω τον συμπαθώ γι' αυτα ακριβως.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (29-04-10), IERO (29-04-10), sirjohnbest (29-04-10)
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Βασικα φιλε μου μπορει να συμπαθω την καλη μπαλα αλλα το σφαξιμο με το βαμβακι στο καμπ Νου πηγαινει συννεφο ακομα και στα φιλικα. Και θεωρω οτι αν παικτης της Μπαρτσα εκανε χθες την κινηση με το χερι δεν θα ετρωγε κοκκινη που να γινοτανε σεισμος. Επιπλεον ξεχασα ποσες φορες κανανε θεατρο οι Ισπανοι χωρις να παρουνε ουτε μια κιτρινη.
sirjohnbest (29-04-10)
Στο τακλιν του chivu πανω στον messi γιατι δεν εδωσε κοκκινη; επειδη δεν εκανε fair play;;;;;;
Γιατι το είχε ήδη παρακανει κατα την αποψη μου. Καλα δεν καιγομαι κιολας να σου πω την αληθεια. Αλλα το χαρηκα που μια ομαδα που ειχε σηκωσει ψηλα τον αμανε (οποια κι αν ηταν αυτη) πηρε οτι της αξιζε.
sirjohnbest (29-04-10)
Ας γινοταν αυτο πανω στον derbyshire με τον παναθηναικο και μετα να δω τι θα λεγαμε ολοι....τεσπα ολυμπιακος και δεν ειμαι καλα, σε αυτο συμφωνω απολυτα![]()
Απλώς ο κορυφαίος.
... there's no such thing as "too much"...
Faithful (29-04-10), mikatsi (29-04-10), sirjohnbest (29-04-10)
εχει ενα σκασμο παικτες και πρεπει να παιξει καλυτερη μπαλα. Ανεξαρτητα απο το χθεσινο που ηταν ματς προκριση που σημαινε πολλα γι'αυτους και στην Ιταλια που εχω δει 3-4 παιχνιδια μπαλα καλη δε παιζει. Στο τελικο βλεπω η μπαγερν να τους το πηγαινει το παιχνιδι στο τουρλουμπουκι, στο παθος και τη δυναμη και να τους το παιρνει
Bookmarks