αχαχα...
ελεγα για τον τελικο του τσ.λ.
Αν λες για τον Μαρκαριάν, στο πρώτο ματς είχαν νικήσει οι βάζελοι στο Πόρτο και στο΄δεύτερο νίκησε η Πόρτο 1-0 και πέρασε στην παράταση. Εγραψε ο Μουρίνιο " με το που τέλειωσε το α' ματς ένας ανθρωπάκος που ήταν προπονητής στον ΠΑΟ άρχισε να χοροπηδάει νομίζοντας ότι θα προκριθούν". Του σέρνει κι άλλα αλλά το βιβλίο το έχω στο άλλο σπίτι και θα το πάρω όταν μπορέσω να πάω. Αυτό που μ'έκανε εντύπωση στον Μουρίνιο είναι πως τα έχει όλα προσχεδιασμένα στο μυαλό του. Μεγάλη μορφή του σύγχρονου φουτμπόλ.
αχαχα...
ελεγα για τον τελικο του τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
O Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να στρέψει και πάλι πάνω του τα βλέμματα στην συνέντευξη Τύπου παραμονή του ντέρμπι με τη Ρόμα, όχι τόσο για τον αποκλεισμό αρκετών πρωτοκλασάτων παικτών (Κίβου, Σάμουελ, Κρους, Κρέσπο, Ρίβας, Χιμένες, Μπολτσόνι, Ομπίνα), αλλά για τις "ιδιαίτερες" αναφορές που έκανε στους Σαντόν και Βιεϊρά.
Και αυτό γιατί ο "special one" δεν δίστασε να δηλώσει πως ο νεαρός αριστερός μπακ των "νερατζούρι" έχει τα φόντα να εξελιχθει σε νέος Χαβιέρ Ζανέτι η Πάολο Μαλντίνι για το ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ αντίθετα χαρακτήρισε μη ειλικρινή τον πολύπειρο Πατρίκ Βιεϊρά, για πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου σχετικά με τον αποκλεισμό του από την αποστολη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
"Ο Σαντόν είναι ένα φαινόμενο, αφού τον είδα κόντρα στη Ρόμα, στο πρώτο του παιχνίδι, κατάλαβα ότι μπορεί να παίξει κόντρα στον οποιονδήποτε, ακόμα και με αντιπάλους τους πρωταθλητές Ευρώπης", ξεκίνησε τα εγκωμιαστικά σχόλιά του ο Πορτογάλος τεχνικός, για να συνεχίσει:
Ο φέρελπις Σαντόν...
"Είχε μόνο ανάγκη από έναν προπονητή που να τον εμπιστεύεται, είμαι πεπεισμένος πως μέσα σε 10-15 χρόνια θα γίνει ένας Ζανέτι, ένας Φακέτι, ένας Μαλντίνι με 2.300 παιχνίδια με την Ίντερ. Εγώ είμαι υπερήφανος, όμως τα εύσημα ανήκουν σε αυτόν.
Είναι αριστερό μπακ, που μπορεί όμως να παίξει στο κέντρο στη θέση του Ζανέτι. Μου θυμίζει τον Μπέργκομι, που μπορούσε να παίξει είτε ως δεξί μπακ είτε ως κεντρικός αμυντικός, η και τον ίδιο τον Χαβιέρ, που μπορεί να παίξει επίσης και στο χώρο του κέντρου".
Για την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού μέσου, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Ο Βιεϊρά δεν είναι έτοιμος για να παίξει την Κυριακή με τη Ρόμα. Πόσα ματς έπαιξε αυτή τη σεζόν; Πόσο καιρό έμεινε χωρίς τραυματισμό για να κάνει προπονήσεις για δύο-τρεις εβδομάδες συνέχεια;
... και η ειλικρίνια του Βιεϊρά
Ξέρω ότι εσάς (τα ΜΜΕ) σας αρέσει ο Πατρίκ, όμως πιστέψτε με, μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Για σας θα ήταν θετικό να είναι στο γήπεδο, για μένα θα ήταν φανταστικό. Η ομάδα τον χρειάζεται πραγματικά, όμως αν δεν παίζει είναι επειδή δεν είναι 100% έτοιμος.
Οσο για την απογοήτευσή του που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τη Γιουνάιτεντ, αν είναι ειλικρινής -και ξέρω ότι είναι- θα πρέπει να σας πει τι είπε σε μένα.
Πριν από το ματς ήρθε και μου είπε πως ήταν απογοητευμένος που έμεινε έξω, όμως είχε επίσης επίγνωση ότι δεν ήταν σε σωστή κατάσταση για να αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Αν το είπε σε μένα, πρέπει να το πει και σε εσάς, διαφορετικά ο κόσμος θα πιστεύει ότι υπάρχει διαμάχη μεταξύ μας".
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε επίσης με καλά λόγια για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με τη Ρόμα, αναφέροντας πως αμφότερες οι ομάδες κουβαλούν κούραση από τους αγώνες που έδωσαν μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η 24η Ιουνίου θα είναι σημαντική για πολλές ομάδες που θα θελήσουν να τον αποκτήσουν, καθώς ο Ερνάν Κρέσπο, προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Ίντερ.
Είναι πασιφανές πως από τη στιγμή που πήγε στην ιταλική ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Αργεντίνος δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, κάτι που δείχνει πως οι δυο τους δεν έχουν μέλλον στο Μιλάνο. Παρά το γεγονός που τον ήθελε να κάνει το 3-3 στο πρόσφατο ματς με τη Ρόμα για το πρωτάθλημα, ο στράικερ προανήγγειλε την αποχώρησή του το καλοκαίρι, λέγοντας.
"Το καλοκαίρι φεύγω σίγουρα. Όλα είναι ξεκάθαρα. Σεβόμουν πάντοτε τις αποφάσεις των προπονητών μου και θα εργαστώ έως τις 24 Ιουνίου", ήταν τα λόγια του.
ετοιμαστειτε για πρωτοσελιδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΩΧ! ΞΕΚΙΝΗΣΕΕΕΕΕΕ ! αν εισαι η ιντερ και χασεις 7-0 απο τη μαντσεστερ , ειναι πολυ ασχημο?![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Τι μαλάκες... Δεν έβαλαν παίχτη στο δεξί δοκάρι στο κόρνερ και το πλήρωσαν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παρτα βλακα μουρινιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν και δε συμπαθώ τη United αυτούς θέλω να τους ξεκ*λιάσει...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ναι κοσμα.μακαρι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (11-03-09)
Πάρτα μωρή άρρωστη που ήθελες και αντίπαλο την Manchester!Ας πρόσεχες να μην κάνεις μαλακίες στον όμιλο!![]()
.
παρτα μαλακα.ας ειχες σκιζει τον λαγο ως οφειλες να επαιζες με βιγιαρεαλ και οι σιχαμενοι με μαντσεστρερ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (12-03-09)
χεστον παντελη.απο εκεινο το βραδυ μου ειναι πολυ αντιπαθης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (12-03-09)
Καθόλου καλό δεν είναι το κλίμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Μιλάνο. Μετά τον αποκλεισμό της Ιντερ από το Τσάμπιονς Λιγκ, οπαδοί της ομάδας κρέμασαν πανό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το οποίο έλεγε "Πορτογαλική απάτη φύγε από το Μιλάνο".
Μπορεί η Ιντερ να εξακολουθεί να είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, και να έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας είναι εξοργισμένοι από το γεγονός ότι η Ιντερ αποκλείστηκε φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τα προημιτελικά, έχοντας μάλιστα κάνει και το χειρότερο ρεκόρ των τελευταίων πέντε χρόνων, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Ο Μουρίνιο έχει ήδη έρθει σε ρήξη με τα ιταλικά μέσα, και αν έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Πρέμιερλιγκ με το τέλος της σεζόν όλο και αυξάνονται...
ποια ιντερ ρε παιδια.... ο μουρινιο εκανε την μεγαλυτερη μαλακια της ζωης του που πηγε σε αυτους... και τον ειχα κ για εξυπνο
προπονητες τυπου μουρινιο,λιπι κ.τ.λ. ειναι πετυχημενοι γιατι εκτος γνωσεων κ μυαλου,μετα απο ενα σημειο ξερουν να διαχειριζοντε την καριερα τους κ να επιλεγουν τον σιγουρο δρομο της επιτυχιας ετσι ωστε να διατηρειτε η φημη τους κ ο μουρινιο εκατσε πολυ σωστα ενα χρονο περιμενοντας αλλα εκανε λαθος στην επιλογη του κ μαλιστα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Airness (13-03-09)
Bookmarks