Καλά, ας κέρδιζε η Βέρντερ χθες και θα βλεπες...
Από πότε ρε παιδιά όποιος παίρνει την κούπα στο Τσου Λου δεν κάνει καμία ήττα;;
Τέσπα για μένα και ομάδα Ιντερ υπάρχει και φυσικά προπονητής Μουρίνιο.
Καλά, ας κέρδιζε η Βέρντερ χθες και θα βλεπες...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω ποτε δεν την υποστηριζα αυτη την ομαδα στην Ιταλια γιατι ειναι ομαδα λουζερ. Καρπαζοεισπρακτορας γενικως ο Μορατι τον ειχανε πελατη οι Μιλαν με τη Γιουβε, μεχρι που τους κατηγγειλε για "στημμενα" (ο Μορατι δεν ξερει τιποτε γι'αυτα μονο οι αλλοι τα κανανε!) και ειδε χαρα στα σκελια του.
Αυτο δεν μειωνει τη νικη του βαζελου αλλα δειχνει απλα το επιπεδο της Ιντερ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
masinGun (27-11-08)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
αυτη η ιντερ αποκλειεται φετος να χτυπησει τσου λου οχι γιατι εχασε απο τον βαζελο απλα σαν ομαδα ειναι λουζερ.οπως εγραψε και ο καρπετοπουλος το ροστερ της ιντερ μπορει να παρει το πρωταθλημα στην ιταλια γιατι εχει μεγαλο ροστερ και εμπειρους παιχτες αλλα για να σηκωσεις τσου λου πρεπει να εχεις μεγαλες βραδιες και ο μονος παιχτης στην ιντερ που μπορει να το κανει αυτο ειναι ο ιμπρα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν υπαρχει ομαδα Ιντερ ρε παιδια. Ειπαμε γνωστη εγινε για το κατενατσιο του Χερερα. Πλεον τουτου ειναι ανυπαρκτη ποδοσφαιρικα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γαμιέσαι από όλες τις τρύπες, κωλο-ομάδα! Κατάφερες να βγάλεις για λίγο τους λαγούς από το λαγούμι τους...![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Μπορεί να μην είναι πλέον ο προπονητής της Ιντερ, αλλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν παύει να εκφράζει το θαυμασμό και την υποστήριξή του για την ομάδα του Μιλάνου και πρωτοπόρο του καμπιονάτο, επιμένοντας ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
"Η Ιντερ υπερτερεί σε όλα έναντι των αντιπάλων της", σχολίασε ο Μαντσίνι σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "La Nazione". "Οι παίκτες της κυριαρχούν τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή η υπεροχή τους δίνει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Οι άλλες ομάδες θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια για να την φτάσουν, αλλά, ακόμα κι έτσι, αν δε συμβεί κάτι απρόοπτο, δεν θα τα καταφέρουν. Η Μίλαν και η Γιουβέντους είναι ασταθείς από την αρχή της χρονιάς και οι τίτλοι έρχονται μόνο με σταθερή απόδοση όλη τη σεζόν", κατέληξε.
![]()
Δε μπορούσες να κερδίσεις τον Βάζελο, ε? Ή δεν ήθελες? Έφαγες και τη μπούτσα και από τη Βέρντερ, με αποτέλεσμα να βγουν πρώτοι οι πολυαυνανικοί...
Πάρε τώρα τη Μάντσεστερ μ@λάκα παντοφλάκια και άντε και @@@![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παρτα μαλακα υπεροπτη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ θα το ευχαριστηθώ να αποκλειστεί με δύο ήττες.
Οι μαλακίες και η υπεροψία πληρώνονται στο ποδόσφαιρο.
Υ.Γ.
Ηθελε Μάντσεστερ ο Μουρίνιο!
.
"Όταν πριν την κλήρωση είχα πει πως θα ήθελα να συναντήσω τη Γιουνάιτεντ, πολλοί σκέφτηκαν πως ήμουν τρελός", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι" με σημερινές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Αγγλίας, και συνέχισε:
"Ήταν όμως ακριβώς αυτό που ήθελα, γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά όμορφο να παίξεις σε αυτό. Σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχει ανάγκη να δώσεις κίνητρα στους παίκτες.
Όταν παίζεις κόντρα στους πιο δυνατούς, και αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ είναι η πιο ισχυρή ομάδα, τα κίνητρα έρχονται από μόνα τους.
Επαναλαμβάνω, ξέρω ότι πρόκειται για ένα απαιτητικό παιχνίδι, όμως η ομάδα μου έχει ταλέντο και εμπειρία, ξέρει πως πρέπει να παίξει σε αυτούς τους αγώνες. Και για αυτό ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε".
Τα 3 μου θα πάρεις μαλάκα Μουρίνιο.
ευχομαι να παρεις τα αρ@@@δια του ροναλντο παλιομαλακα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εχεις διαβάσει το "προπονητής από ατσάλι" ? Είναι μία πρώιμη χρονικά βιογραφία του (μεγάλη πλάκα έχει όταν ειρωνεύεται τον Μαρκαριάν). Ο τύπος είναι ιδιοφυϊα. Να σε υπενθυμίσω πώς τον πήρε η Τσέλσι: Στον τελικό με την Μονακό ήταν τιμωρημένος και καθόταν στις κερκίδες με τον φορητό. Δίπλα του ήταν ο Αμπράμοβιτς ο οποίος καράφλιασε όταν του έδειξε τα 3 συστήματα που είχε ετοιμάσει πριν τον αγώνα σε περίπτωση που έμενε με 10 παίχτες.
δεν ο γνωριζω αυτο.για πες λεπτομερειες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φαντάζεστε τί θα γινόταν και τί θα άκουγαν τα αυτάκια μας αν βάζαμε γκολ όπως του Αντριάνο εναντίον της Μίλαν, με το χέρι;.........
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Bookmarks