Τη καμπουρα μας δεν τη κυτταμε, τον Κρεσπο βλεπουμε μονο.
Το ανωτερω ποστ θα μπορουσε να λεει ακριβως τα ιδια με μια μικρη διαφοροποιηση. Αντι για Κρεσπο, Ραουλ Μπραβο!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τη καμπουρα μας δεν τη κυτταμε, τον Κρεσπο βλεπουμε μονο.
Το ανωτερω ποστ θα μπορουσε να λεει ακριβως τα ιδια με μια μικρη διαφοροποιηση. Αντι για Κρεσπο, Ραουλ Μπραβο!![]()
Αντε ρε κακε, ο ενδοξος Θρυλος δεν κανει τετοια
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εισαι εγκαθετις κωστα.θα σε καταγγειλω στη διοικηση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για να το εγραψες και δυο φορες κιολας, πρεπει να ειμαι και γκαμω τους εγκαθετους!![]()
sirkostas (12-10-08)
Την εφαγε τη Γιουβε χθες με γκολ του Μουνταρι. Πιστευω οτι θα γινει μεγαλη μαχη με Μιλαν για το φετινο Καλτσιο.
τρενο και φετος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μουρίνιο:"Νίκη και με Παναθηναϊκό"
Forza Jose!!!![]()
mpak (23-11-08)
panty (24-11-08)
Μετά από την χθεσινή ελεεινή εμφάνιση της Ιντερ των αστέρων με τον μέγα Μουρίνιο στον πάγκο της, μπορώ να δικαιολογήσω τα πάντα στην ομάδα μας!!!
Βλέπω με άλλο μάτι τον Βαλβέρδε και τους παίχτες μας και θα σκεφτώ δυό και τρείς φορές πριν ξανακράξω μετά απο ατυχές αποτέλεσμα!
Φαντάζομαι τι θα είχε γίνει στις τάξεις μας αν εμείς είχαμε αυτό το υλικό κι αυτόν τον προπονητή και βλέπαμε από τον Θρύλο αυτό το θέαμα!
Τεσπα, πολλά είπα και κακώς ασχολούμε με άλλους, το μόνο που με ενδιαφέρει, το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
differance (27-11-08), masinGun (27-11-08), papdoux (27-11-08)
Μ' αρέσει που αυτοί πηγαίνουν για την κατάκτηση του τίτλου ενώ ο Πολυαυνανικός όχι... Γεια σου ρε Μουρίνιο, στα λόγια είσαι πολύ μεγάλος! Από έργα όμως...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (27-11-08)
για αυτό ποτέ η Ιντερ δεν θεωρήθηκε (από τους ιταλούς κυρίως) μεγάλη ομάδα . αιώνια πίσω από Γιούβε, Μίλαν και εννίωτε πίσω από κάθε απίθανη Ρόμα , Λάτσιο , Νάπολι ... Κατι σαν το Αεκάκι ένα πράγμα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panty (27-11-08)
Η Ιντερ επαιζε χθες με το βαζελο; σιγουρα;
καλο ανεκδοτοηταν.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
panty (27-11-08)
δεν υπαρχει ομαδα ιντερ.ειναι και παραμεινει λουζερ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απο σημερα την κατατασσω σε μια απο τις αντιπαθεστερες ομαδες.
εκανε τον τεντοπανα εν μια νυκτι προπονητη και τα παικτακια του πουστοφλωρου ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (27-11-08)
panty (27-11-08)
Bookmarks